Hertzeg 784 Napisano April 17, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Blaza je napisao: Ih, bre, @Atorn kad sam ja to montirao...al džaba, neće moje ženče sa mnom na motorče ! @Blaza i moja žena je nešto kilava po tom pitanju, možda i bolje da je tako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4063 Napisano April 17, 2023 Drug član, 1018 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Moždaa je do kožurice. Ne može skajčina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8365 Napisano April 17, 2023 Solo Rider, 3203 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @Atorn @Blaza Provalile da ste "bezopasni" pa vas puštaju same , a možda ima je to velika greška ... ko će ga znati Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10309 Napisano April 17, 2023 Ne silazi, 2357 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Au Bane, svi znaju da sam "bezopasan", samo ja nikako da skontam... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8365 Napisano April 17, 2023 Solo Rider, 3203 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Blaza je napisao: Au Bane, svi znaju da sam "bezopasan", samo ja nikako da skontam... Sad će sa Kawasaki-jem da te krene 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17703 Napisano April 17, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2430 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BaneVuk58 je napisao: Sad će sa Kawasaki-jem da te krene Oce garant...znam iz iskustva... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8239 Napisano April 17, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Blaza je napisao: Ih, bre, @Atorn kad sam ja to montirao...al džaba, neće moje ženče sa mnom na motorče ! Моја оће ... ал само када је мотор на штендеру 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1413 Napisano April 19, 2023 Drug član, 912 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Obradovao ga novim uljem E sad možda je trebalo 15W 50, međutim s' obzirom da je do sada bio Shell Advance 10W 40 u njemu i prešao i više nego što je trebalo bez problema, ja verujem u gradaciju koju je odabrao @N.F.S., tako da samo nastavljam dalje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22517 Napisano April 19, 2023 Integrisan, 9653 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bolje nije moglo! Kada zamenis i provozas ga krug, zamolicu te da nekom krpom blago zapusis rupu izduva nazad. Poslusaj agregat, samo suska... Ventile kada sam radio samo je jedan izduvni na cetvrtom klipu bio van tolerancija, cuo se blago na hladno, to sam sredio malo pre nego Marku motor poslah. Treba da cujes samo tisinu kada auspuh zatvoris (podrazumeva se da motor u radu bude ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22517 Napisano April 19, 2023 Integrisan, 9653 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo na koliko je sipan shell, uvek vodim evidencije... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1413 Napisano April 19, 2023 Drug član, 912 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno! Nisam ja ni sumnjao da je mašina u salonskom stanju Ja sam malo preterao sa kilometražom pa me je malo sramota što tek sad menjam ulje, ali čisto znatiželje radi (a i za ubuduće?), koji bi bio optimalni interval zamene ulja? Sledeće nedelje radim i tehnički pregled, već me boli glava kako ću da skidam ona LED svetla iz fara, prošli put 5 sati se mučio oko toga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22517 Napisano April 19, 2023 Integrisan, 9653 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ulje sam u taj suzuki sipao 17. oktobra 2021 , trebas zateci hf138 filter ulja (menjas ga novim) i nov sraf za ispustanje sa magnetom. (Stavio sam nov, ne trebas ga menjati! Cisto da pojasnim) Ulje na 6-7000km i da ne brines, ako uvek menjas filter i koristis 7100 moze i na 8K. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1413 Napisano April 19, 2023 Drug član, 912 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, ja se prepao da je moralo još ranije Shell je prešao 7200km, a HF138 sam uzeo u Barelu za 900 RSD. Mislim da ću sledeći put menjati i pre tog servisnog intervala jer će verovatno ići sledeće menjanje ulja na proleće 2024. godine nakon otvaranja sezone, a sumnjam da ću uspeti da pređem 7000-8000km ove godine (mada nikad se ne zna) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22517 Napisano April 19, 2023 Integrisan, 9653 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vodi evidenciju, bar u vidu slike, ostane na nalogu pa znaci u buducnosti (tebi ili nekome drugom)... U Kg ne skidam led sijalice na tehnickom, mere osvetljenje i formu snopa, sve ok... Evo i na Hondi su led, tako sl. meseca na tehnicki idem. (Vec registrovao sa njima) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1413 Napisano April 19, 2023 (promenjeno) Drug član, 912 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju ću doći u KG da odradim tehnički, manje mi zezanje nego da skidam sijalice... Ima li neko predstavu gde to mogu ovde u BG-u završiti? Ne mogu da verujem oko čega svi oni prave problem... EDIT: Imam slike bukvalno svega, čak i svakog točenja goriva na pumpi Vodim računa maksimalno! Promenio April 19, 2023 član blackmore 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17703 Napisano April 19, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2430 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, blackmore je napisao: Na kraju ću doći u KG da odradim tehnički, manje mi zezanje nego da skidam sijalice... Ima li neko predstavu gde to mogu ovde u BG-u završiti? Ne mogu da verujem oko čega svi oni prave problem... EDIT: Imam slike bukvalno svega, čak i svakog točenja goriva na pumpi Vodim računa maksimalno! Idi kod naseg drugara Popa, potez Rakovica-Kanarevo, od opstine Rakovica cim prodjes onu S krivinu kod perionice, sa desne strane siva kuca, ne znam kako se zove tehnicki al ne mozes da promasis. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano April 19, 2023 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2562 Napisano April 19, 2023 Drug član, 1239 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @brankoXM prestani, sramota me stanja mog motora :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano April 20, 2023 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan to je blagoslov,imas sta da radis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano April 20, 2023 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan skinuo sam vizir,ima mali puig wave vizir providni...sad razmatram kako da se ofarba ili malo zatamni. skinut je da napravim normalne nosace,ovo sto ima,to je neko improvizovao od alu lima,slabo je i vibrira vizir kao lud Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10309 Napisano April 20, 2023 Ne silazi, 2357 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio korman, sinoć. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22517 Napisano April 20, 2023 Integrisan, 9653 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Javi bas ima li boljitka, "otvoreniji" je od fabrickog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8365 Napisano April 20, 2023 Solo Rider, 3203 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, N.F.S. je napisao: Javi bas ima li boljitka, "otvoreniji" je od fabrickog Dobiće na još boljoj upravljivosti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10309 Napisano April 20, 2023 Ne silazi, 2357 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Slab sam ja vozač da ocenjujem korman, jbga. Meni je odličan ! Sve je leglo kako treba, jedino sam sajli sauga promenio pravac da ne zateže, već da ima lufta. Ostalo je sve taman. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8196 Napisano April 20, 2023 (promenjeno) Drug član, 1721 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pošto imam na motoru "pripremu" za navigaciju naručio sam sa Alija nosač za telefon koji ću koristiti kao navigaciju. Iako je plastičan deluje solidno izrađen, dok mi se kao najslabija karika čine "šlicevi" za šrafiće kojima se podešava širina prihvata telefona. Na kraju, to izgleda ovako: Promenio April 20, 2023 član DraganNS 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...