BaneVuk58 7897 Napisano Mart 18, 2023 (promenjeno) Solo Rider, 3104 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa pa to ne može da prodje tehnički Promenio Mart 18, 2023 član BaneVuk58 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9703 Napisano Mart 18, 2023 Drug član, 1467 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Palo mi je to na pamet. Zanima me baš da li zezaju za ovakve detalje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7897 Napisano Mart 18, 2023 Solo Rider, 3104 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, bajker71 je napisao: Palo mi je to na pamet. Zanima me baš da li zezaju za ovakve detalje? U farovima moram da stavljam halogene, za štopove i ne pitaju valjda se i ne vide samo svetle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16494 Napisano Mart 18, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2323 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, bajker71 je napisao: Danas sam za poziciju, stop svetlo i osvetljenje tablice stavio led sijalice. Trebalo je da stavis crvene a ne bele, veruj mi, rekli mi profesionalci... ja sam danas isto to uradio i zatamneo stop svetlo sprejom, sijalice kupljene u Bear-u, 2600 din 2 kom, god dana garancije, svetli j'be mamu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9703 Napisano Mart 18, 2023 Drug član, 1467 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Baci neku fotku da vidimo kako izgleda ili link za te sijalice. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8055 Napisano Mart 18, 2023 Ne silazi, 2120 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, bajker71 je napisao: Baci neku fotku da vidimo kako izgleda ili link za te sijalice. Aaaa,on čuva svoje fazone,ne pokazuje.Jedino nam usmeno prenosi,a mi da zamišljamo kako svetli. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8055 Napisano Mart 18, 2023 Ne silazi, 2120 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga moj,stao na noge.Sutra,menjanje ulja i valjda prvo paljenje. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21804 Napisano Mart 18, 2023 Integrisan, 9467 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Brate.... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8055 Napisano Mart 18, 2023 Ne silazi, 2120 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ne baš davno rekoh,to je taj virus.....NFSitis.To se ne leči. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21804 Napisano Mart 18, 2023 Integrisan, 9467 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Posle dve i nesto decenije mene popusta. Evo dosao sa voznje... ...i nisam ga oprao, voskirao, silikonirao! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7897 Napisano Mart 18, 2023 Solo Rider, 3104 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, N.F.S. je napisao: Posle dve i nesto decenije mene popusta. Evo dosao sa voznje... ...i nisam ga oprao, voskirao, silikonirao! U šoku sam 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21804 Napisano Mart 18, 2023 Integrisan, 9467 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nek" ide zivot! Sutra... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9703 Napisano Mart 18, 2023 Drug član, 1467 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, gebee&co je napisao: Aaaa,on čuva svoje fazone,ne pokazuje.Jedino nam usmeno prenosi,a mi da zamišljamo kako svetli. Ne bih se složio, tu i tamo postavi nam po neku sličicu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8055 Napisano Mart 18, 2023 Ne silazi, 2120 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Oće,oće malo morgen.Najavljuje spot evo godinu dana.Mislim da ni reditelj spota nije video spot. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9703 Napisano Mart 18, 2023 Drug član, 1467 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Spot su snimali u prirodi nasamo, ono kada je izgrebao oklope na Kawi odozdo. Boki je kao Đenka u Maratoncima! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16494 Napisano Mart 18, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2323 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, bajker71 je napisao: Spot su snimali u prirodi nasamo, ono kada je izgrebao oklope na Kawi odozdo. Boki je kao Đenka u Maratoncima! pre 24 minuta, gebee&co je napisao: Oće,oće malo morgen.Najavljuje spot evo godinu dana.Mislim da ni reditelj spota nije video spot. Danas sam ja na redaljki, a? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8055 Napisano Mart 18, 2023 Ne silazi, 2120 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, BokyBoy je napisao: Danas sam ja na redaljki, a? Nisi,nisi,bajker71 je kriv.On te pominje.A ja šta ću..........moram da reagujem.Ti si naš maneken,ne zameri.A i voziš najače mašine,pa smo možda ljubomorni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Mart 18, 2023 (promenjeno) Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Malo opremio za dnevne izlete, nastavak vizira, punjač, matori mobilni telefon u ulozi navigacije, 350-ak kilometara današnjeg testa uspešno položeno. Slikano na kraćoj pauzi u Kragujevcu. Sent from my 2107113SG using Tapatalk Promenio Mart 19, 2023 član Gordak985 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Mart 18, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, bajker71 je napisao: Spot su snimali u prirodi nasamo, ono kada je izgrebao oklope na Kawi odozdo. Boki je kao Đenka u Maratoncima! I ti ćeš kume, ali sutra 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Mart 19, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Juče počeo zamenom ulja i filtera, danas nastavio farbanjem izduvne grane, sutra i narednih dana nastavak u vidu zamene lanca i lančanika, montaža crash barova, komplet reparacija kočionih klešta i izrada i montiranje pancirnih kočionih creva... Onda stiže produženje registracije a posle samo gas! Promenio Mart 19, 2023 član ekozelj 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Mart 19, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Izrada pancirnih creva? Nosiš nekome da uradi po mustri ili baš sam ih praviš? Svakako, može li pojašnjenje?I koju si boju za grane koristio?Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Mart 19, 2023 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam zainteresovan za farbu! Kod mene je i top u crnoj boji al je počeo da se ljuspa. Pa bih mogao i grane da omlatim kad se već radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Mart 19, 2023 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Creva ću da pošaljem originalna da mi po njima izrade pancirna u Metalproizvod, Novi Sad a farba koju sam koristio je ova sa slike. Trpi temperaturu do 800 stepeni. Farbao sam njom prošle godine i odlično je izdržala. Na onoj prvoj slici gde je grana na motoru to je stanje pre današnjeg farbanja. Vidi se da odlično izgledaju. Danas sam ih samo lepo odmastio, malo matirao i nabacio još jedan sloj farbe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9673 Napisano Mart 20, 2023 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam danas, juče... Skinuo veliki, zimski vizir, i vratio letnji, sportski. Što znači, zvanično počela sezona ! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Mart 20, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drndao se sa mojim kombo vizirima, ni jedna varijanta ne daje tražene rezultate. Na kraju sam skinuo sve pa ću ujutru na test vožnju, da vidim jesam li lud ili blesav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...