Disko Nindža 10601 Napisano Januar 6, 2019 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ne trebaju ti jelkice, Kawa mirise na kobaju, sad je neodoljiv za zene, e to je pravi picolovac, kaki bre Ducati, R1 itd.. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 6, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cura ne mora se bojati gladi, hard_rock na kawasakiju kobasicu vadi. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Januar 6, 2019 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Miris kobasica začinjen hard rock-om! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Januar 7, 2019 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Ausländer je napisao: Пробао у светлосној групи на ауто приколици. Напрскао и оно шмерца и светли ко јелка. Осушио све крпом и ради све како треба. WD Наравно да мислим да шмерца док је мокро, кад се осуши ОК. Da ne bude da si jedini i ja sam isto napravio sranje sa WD-om, i kod mene svetlelo ko bozicna jelka a bogami bese i malo vatrice. Od tad nemam mikser 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6342 Napisano Januar 8, 2019 Drug član, 3037 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Meni zaglavio ventilator (onaj kućni, kineski, na 220v). To im se redovno dešava da se isprljaju i osuše biksne na motoru, pa sam ih milion puta rasturao, popravljao, čistio, onda rade opet po godinu, dve, opet se osuše, ajde jovo-nanovo. Sad budem pametan pa samo uprskam WD40 i ne sačekam baš puno... PUF-PAF-BZZZZZ i ode motor. PS. Zna li neko gde mogu da se kupe ti motori za ventilatore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22394 Napisano Januar 23, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Skinut anemicni, preklapajuci nosac tablice i stavljen fabricki... Posto je od novijeg modela morao sam uraditi nosac... Sve sklopljeno i sada sledi rasturanje, plastifikacija nosaca i kabliranje ponovo... Jedina mana je tezina od sigurno 1500gr u odnosu na aluminijumski puig koji skodoh, nema ga 200gr! Sve jedno ja sam presretan. @zlig0r od srca ti hvala, danas si zasluzan za moju srecu, naci cu nacin da se oduzim!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1788 Napisano Januar 23, 2019 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Skinut anemicni, preklapajuci nosac tablice i stavljen fabricki... Posto je od novijeg modela morao sam uraditi nosac... Sve sklopljeno i sada sledi rasturanje, plastifikacija nosaca i kabliranje ponovo... Jedina mana je tezina od sigurno 1500gr u odnosu na aluminijumski puig koji skodoh, nema ga 200gr! Sve jedno ja sam presretan. [mention=253]zlig0r[/mention] od srca ti hvala, danas si zasluzan za moju srecu, naci cu nacin da se oduzim!!!Meni ovo nešto ne stoji, nešto mi to previše u lebdi vazduhu i daleko od točka i od svega. Baš izgleda da je naknadno dodato i da nije skladno. Da se ne naljutiš, ali mozda da ga malo približiš mozda bi bilo bolje.Sent from my SM-G900F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22394 Napisano Januar 23, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Stoji gde treba, meni se svidja.... Bez njega, kada kroz vodu prodjem kofer ceo bude isprskan... Evo gde stoji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22394 Napisano Januar 23, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan More, cek" da izadjem i pogledam ponovo! P.S. Ma deluje na slikama.... Jeste dalje od predhodnog ali je i motor na zadnjem nosacu pa sve zajedno "u vis" gleda... Bez sedista i kofera deluje mrsavo rep a on (blatobran) ogroman.. Inace lepota je relativna, stvar percepcije Da mi prska voda kofer vise nece! Hhhhhhhh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1788 Napisano Januar 23, 2019 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan More, cek" da izadjem i pogledam ponovo! Vidim da si perfekcionista pa zato kazem probaj jos koju varijantu, nisam mislio nista zlonamerno.Sent from my SM-G900F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 23, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Daj zvuk auspuha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1982 Napisano Januar 23, 2019 Drug član, 964 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ma nek si ti zadovoljan u zdravlju da ga koristis sto bi se reklo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22394 Napisano Januar 23, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sve u redu drug! Shvatio sam sta si rekao... Nekada funkcija pre estetike ide @vidakn @hard_rock AAaaaaaaan, aaaaaaaan.... rrrrrrrrrr, klap,klap,klap ipak je kawa! xexexeexxx Snimicu kada budem palio, brutalno, karbonac radi duboko.... Mada ja sa prigusivacem vozim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 23, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, N.F.S. said: Sve u redu drug! Shvatio sam sta si rekao... Nekada funkcija pre estetike ide @vidakn @hard_rock AAaaaaaaan, aaaaaaaan.... rrrrrrrrrr, klap,klap,klap ipak je kawa! xexexeexxx Snimicu kada budem palio, brutalno, karbonac radi duboko.... Mada ja sa prigusivacem vozim. Snimi i okaci ili posalji na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22394 Napisano Januar 23, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Okacicu ovde... Mada zvuk se razlikuje u zavisnosti on audio sistema na kome slusas... Nije duboko kao na 1000f da plombe ispadaju ali ni ne vristi kao r6... Sve jedno u potrazi sam za fabrickim izduvom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3131 Napisano Januar 23, 2019 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan A za šta ti burazeru služe ove trakice crvenepo motoru..ako su trakice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22394 Napisano Januar 23, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Izlepio druze reflektujuce trakice... Kada kofere stavim ko god je visoko za volanom (autobus, kamion...) ne vide ovu stopaljku... Pisao sam ovde, prosle godine me covek "pokupi" od pozadi na semaforu... Vozim oba roditelja svog deteta, nije lepo ali bode oci! I na kofer sam zalepio... Evo kako se radi kada zuris a nemas zivaca da sacekas do sutra! Supruga na dezurstvu, ja sa klincem koji temperaturicu ima... Brusilice pokisle, dremel preskace (cetkice), prebio kaziprst, isekao palac Krv ulazem u motor bre! Hhhhhh.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4881 Napisano Januar 23, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, N.F.S. said: Izlepio druze reflektujuce trakice... Kada kofere stavim ko god je visoko za volanom (autobus, kamion...) ne vide ovu stopaljku... Pisao sam ovde, prosle godine me covek "pokupi" od pozadi na semaforu... Vozim oba roditelja svog deteta, nije lepo ali bode oci! I na kofer sam zalepio... Evo kako se radi kada zuris a nemas zivaca da sacekas do sutra! Supruga na dezurstvu, ja sa klincem koji temperaturicu ima... Brusilice pokisle, dremel preskace (cetkice), prebio kaziprst, isekao palac Krv ulazem u motor bre! Hhhhhh.... to je to ako ne prebijes prst ili se malo ne poseces, nisi ni radio, bar kod mene tako Pratim sta se desava sa mojom/tvojom Kawom, sve je lepsa i lepsa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Januar 23, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, sve je na mestu samo prsti izgleda nisu xDBrz oporavak klincu zelim. Poslato sa CLT-L29 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1982 Napisano Januar 24, 2019 Drug član, 964 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan spomenuo @N.F.S. u razgovoru da mi na vmaxu prilikom zadnje voznje nekako otpao desni tegic, i da moram da navatam strugara da mi po levom napravi jos dva jer mi se svidjaju jer su klasicni a teski, kad eto ti juce postara zvoni, paket, Nenadovo ime na kutiji a unutra original tegici sa Vmax1700, skoro 300gr svaki! Ljudino, hvala! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22394 Napisano Januar 24, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Osma godina vise na parcetu zice, zamenjeni su niklovanim sa slike... Treba plastifikaciju obnoviti ali dobri su i masivni! P.S. Ako nekoga zanima mogu staviti slike sta sve treba skinuti kako bi se montirao 6L veci rezervoar Dva dana posla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Januar 24, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Ovo postade @N.F.S. tema :D...puno dobrih stvari ima da se procita ovde zahvaljujuci njemu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1982 Napisano Januar 24, 2019 Drug član, 964 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ljudina, kazem ja! i odlican domacin! ostalo je josh da se dokaze kao rostilj majstor kad otopli, jer je poslednji put nesto pretio.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22394 Napisano Januar 24, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Iza recenog stojim! Evo malo u ove snezne dane, moj kontakt sa zverkom zvanom VMax! Radnja se dogadja 2011 ili 12 godine, kod prijatelja u Marini Saint Tropez-a... Bivsi Legionar, covek komplikovanog karaktera ali velikog srca zeljnog avanture... Idemo jos malo u nazad... Sedimo on i ja 2000te godine pred lokalom u Koce Racina ulici, Kg... Ja imao Bt50 on Mz 125! Gledamo studentkinje koje prolaze, zaustavimo po koju dobru, ja sam bio "plod vremena" i pod uticajem svega i svacega, nosio "kajlu" od preko 150gr i krst upola te tezine... Stereotip nasilnika, nisam prezao ni od cega i uzimao sam sta sam hteo! Problema sa zakonom i previse... Jedina svetla tacka u tom periodu zivota i secanje na radost mi je motor! Jedino u voznji sam bio Ja, sretan i bez zelje za negativnim, samo cisto uzivanje! U tom gubljenju vremena On (prijatelj) prekida tisinu... -Kupicu VMax! Kako umem i znam! U tom periodu nije postojala 1700ccm verzija, zeleo je 1200 a ja sanjah mocnu XX Hondu... Proslo je vremena, promenih prioritete u zivotu i svoj stav, nikada nisam ni bio los ali moralo je tako, slabici su gazeni u mom okruzenju pa sam morao stvoriti privid sile, ne iz htenja vec iz moranja... On je svojim putem otisao u Legiju sa jos jednim zajednickim prijateljem, da sredi stvari i pocne iz pocetka... Osam godina nisam znao je li ziv, je li "pretekao" tamo? Dok bez najave nije stigao novom VMax 1700 zverkom, ljudina je i dalje, cvrsto vlada sobom i masinom Nastavak sa slikama i rasturanjem sledi.... 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22394 Napisano Januar 24, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Max je velika masina, kamionskog obrtnog momenta, zastrasujucih kocnica... Ali rezervoar zapremine 15L... Autonomija nikakva za ogromnu kubikazu... Sam rezervoar nalazi se u konstrukciji nosaca repa i da bi se izvadio moralo se demontirati "pola motora". Zamenski je napravljen negde u engleskoj mislim i nepunih je 6L vece zapremine, nesto ispod 100km puta vise... Cena bezobraznih 1200 eura. Evo malo slika iznutra, verujem da ce biti zanimljivo za videti Brljam po Cloud nalogu, svakakvih slika imam, setih se raznih prica, putovanja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...