Darko Mihajlovic 7759 Napisano Jul 31 Drug član, 2141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Motorcyclist je napisao: mozda ubacim Rumuniju u destinaciju, ali automobilom. sto je sigurno - sigurno je... pa nece tebe medved juriti .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20507 Napisano Jul 31 Integrisan, 6382 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, Darko Mihajlovic said: sto je sigurno - sigurno je... pa nece tebe medved juriti .. Sto je sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 153 Napisano Jul 31 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je u Pitesti? Da li neko zna kolegu sa Hondom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 281 Napisano Avgust 2 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, verovatno 27-28-29-30 bi isao u Rumuniju. E sad BAS VELIKI problem je sto stvarno nista nzm o njoj. Gde, kad, kako, kuda Krecem iz Selevca ako neko zna gde je to (Smederevo, Smed. Palanka) Da li ima neko rutu gde ici, kuda, ili jos bolje ako ide jos neko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 6603 Napisano Avgust 3 Drug član, 958 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan @Vitez Koja uključio si se u pravu temu i ako je pročešljaš od početka ili barem od 51 strane sve ćeš saznati.... do te mere da nećeš morati ni da putuješ... 2 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 281 Napisano Avgust 3 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, ZoraNS je napisao: @Vitez Koja uključio si se u pravu temu i ako je pročešljaš od početka ili barem od 51 strane sve ćeš saznati.... do te mere da nećeš morati ni da putuješ... Prcitacu sve, da se detaljno informisem. Ako ne bude isao u tom periodu bilo bi mi drago da se upoznamo i popijemo pice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 653 Napisano Avgust 9 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika iz Rumunije od ove radne nedelje 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 963 Napisano Avgust 12 (promenjeno) Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje oko pumpi, konkretno potez od Đerdapa do početka Transalpine, ako je neko skorije vozio, ove godine, da li rade, nedeljom takođe? Nisam u pisanjima sa vožnji primetio da to neko pominje i da je imao problem, ili mi je promaklo... ali mi je drugar bio terencem u Rumuniji sada za vikend, naišli su na par pumpi koje su pre radile, a sada su zatvorene (područja nekih Nacionalnih parkova i zatvorili ih, ekologija). Plan je sipanje goriva južno od TA, na pomenutom potezu, a posle noćenje odmah severno od TA, i povratak istim putem nazad, da dobaci sa istim rezervoarom do neke pumpe južno. Doduše ima i ovde pumpa, severno od TA, na slikama iz 2023. je radila, to bi bilo još bolje ako radi. Plaćanja su karticama? Menjanje valute možda negde u Tekiji, ili gde u Rumuniji? Google Maps MAPS.APP.GOO.GL Strada Valea Frumoasei, Șugag 517775, Rumänien Promenio Avgust 12 član Гоша 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 556 Napisano Avgust 12 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Rade i nedeljom, primaju i kartice i evre 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 329 Napisano Avgust 12 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Svuda po svetu, gde god me puste. Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Prcitacu sve, da se detaljno informisem. Ako ne bude isao u tom periodu bilo bi mi drago da se upoznamo i popijemo pice Mi se dogovaramo da krenemo u četvrtak, 27. 8. Nas troje i neki plan je trenutno ovakav:DAN 1: Beograd - Bela Crkva - Orsova - Targu Jiu (via Parcul Domogled National Park);DAN 2: Targu Jiu - Transalpina - Sebeš ili Sibiu;DAN 3: Sebeš - Sibiu - Ramnicu Valea - Brašov (via E81, E574);DAN 4: Brašov - Transfagarašan - Ramnicu Valea - Targu Jiu - Orsova;DAN 5: Orsova - Bela Crkva (via Dunavska magistrala);Sent from my SM-S926B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane Avijacija 24 Napisano Avgust 12 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda XADV Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 7. 2025. at 7:47, Skittles je napisao: Ja sam ih jedno 10 komada video, ali ni na sekund nisam stao, ste normalni ... Pre nego što se uopšte dođe do medveda, znači dok nema šume još nego je sve golo, polukružno nazad pa TF u drugom smeru ka severu. Da li može neko da napiše na kojoj deonici se medvedi nalaze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5150 Napisano Avgust 12 Drug član, 2579 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan E da. Sta je sa telefonom, jel moze net sto ima u paketu ili mora njihovo nesto? Svratim ovih dana da vidim jel imam u paketu al eto pitam i ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 947 Napisano Avgust 12 Zainteresovan, 412 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, Bane Avijacija said: Da li može neko da napiše na kojoj deonici se medvedi nalaze? Medvedi koje možeš videti su na Tranfagarašanu od brane jezera Vidraru pa na dalje duž jezera mada ih ima na celoj panini. Prošle godine sam video jednog i sa suprotne strane planine negde na pola puta od vrha do početne stanice gondole. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 281 Napisano Avgust 13 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, RankoBg87 je napisao: E da. Sta je sa telefonom, jel moze net sto ima u paketu ili mora njihovo nesto? Svratim ovih dana da vidim jel imam u paketu al eto pitam i ovde. Ja cu net preko online kartice Nomad aplikacija. Evo ti moj kod imas ja msm popust od 5e ALEKQBYVFD 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madjija 124 Napisano Avgust 13 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, RankoBg87 je napisao: E da. Sta je sa telefonom, jel moze net sto ima u paketu ili mora njihovo nesto? Svratim ovih dana da vidim jel imam u paketu al eto pitam i ovde. Mozes svojim paketom bez problema (naravno pod uslovom da u paketu imas roaming). Sto se pumpi tice, bez brige budi imas ih dovoljno sa obeju strana. Kartice primaju svugde a mozes i evrima da platis, kusur ti vrate u leima. Ja iskreno nisam nikada menjao novac jer sta posle da radim sa leima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5150 Napisano Avgust 13 Drug član, 2579 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, tako ce i biti, placanje karticom. Proverim za net, mislim da imam 6g. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 1198 Napisano Avgust 13 Zainteresovan, 402 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Korto Malteze said: Mi se dogovaramo da krenemo u četvrtak, 27. 8. Nas troje i neki plan je trenutno ovakav: DAN 1: Beograd - Bela Crkva - Orsova - Targu Jiu (via Parcul Domogled National Park); DAN 2: Targu Jiu - Transalpina - Sebeš ili Sibiu; bela crkva - orsova teraj uz neru, a spavanje sibiu, jok sebes, daleko bolji izbor i preporuka ribs and beer, a u targu jiu terasa anna... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6279 Napisano Avgust 13 BJB Maxi Scooter Club, 1842 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ko ide kaTargu Jiu, ne treba na Orsavu, iz Banje Herkulane može levo, put u duzini od 15-ak km koji je bio loš je gotovo u potpunosti nov, tako da je oslična deonica za voznju, pravo je uzivanje. Google Maps MAPS.APP.GOO.GL Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 329 Napisano Avgust 14 (promenjeno) Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Svuda po svetu, gde god me puste. Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan On 8/13/2025 at 11:16 AM, bobi_krofna said: bela crkva - orsova teraj uz neru, a spavanje sibiu, jok sebes, daleko bolji izbor i preporuka ribs and beer, a u targu jiu terasa anna... Da, da... to smo vec promenili. Bio sam vec u Sibiu, pa sam upoznat sa gradom. Hvaala! @Nole Bg mislis da iz Orsave ne idemo desno za Turnu-Severni nego gore ka banji ili da ne idemo uopse niz Dunav ka Orsavi, nego preko Oravice ka banji Herkules? Promenio Avgust 14 član Korto Malteze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15043 Napisano Avgust 14 Integrisan, 8004 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam išao odozdo. Dosadan put ništa posebno. Ako ti je bitno vreme onda piči tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6279 Napisano Avgust 14 BJB Maxi Scooter Club, 1842 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Da, da... to smo vec promenili. Bio sam vec u Sibiu, pa sam upoznat sa gradom. Hvaala! @Nole Bg mislis da iz Orsave ne idemo desno za Turnu-Severni nego gore ka banji ili da ne idemo uopse niz Dunav ka Orsavi, nego preko Oravice ka banji Herkules?Nzm odakle ides ali ja uvek idem od Oravite preko Bozoviča i posle Jablanice pratiš magistralu ka Orsovi. I ne ides do Orsove pa na Turnu Severin, nego u Banji Herkules skrenes levo i to sam podelio tu rutu na mapi. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 329 Napisano Avgust 14 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Svuda po svetu, gde god me puste. Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Da, da... na to sam i mislio. Hvala! Od Bgd, preko Bele Crkve, Oravice, Bozovica, Jablanice, pa na banju do Sibiu. Super. A nazivi mesta kao da idemo kroz Bosnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7960 Napisano Avgust 14 nocni cuvar, 2594 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan On 8/12/2025 at 11:06 PM, Korto Malteze said: Mi se dogovaramo da krenemo u četvrtak, 27. 8. Nas troje i neki plan je trenutno ovakav: DAN 1: Beograd - Bela Crkva - Orsova - Targu Jiu (via Parcul Domogled National Park); DAN 2: Targu Jiu - Transalpina - Sebeš ili Sibiu; DAN 3: Sebeš - Sibiu - Ramnicu Valea - Brašov (via E81, E574); DAN 4: Brašov - Transfagarašan - Ramnicu Valea - Targu Jiu - Orsova; DAN 5: Orsova - Bela Crkva (via Dunavska magistrala); Sent from my SM-S926B using Tapatalk Ovaj 4 dan ste mogli bolje da isplanirate. Brasov - Transfagarasan dosadnih 100 km magistrale ali neizbezno. Onda od Curtee do Orsove isto tako, nista specijalno. Tu je bolje da se dignete od Ramnicu Valcee do mesta Brezoi i vozite preko Voienase do Petrosanija. Tu negde spavate i ujutro od Petrosanija ka Targu jiu jednim od najlepsih puteva za voznju u Rumuniji. Zatim nastavak kako ste vec planirali. Google Maps MAPS.APP.GOO.GL 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 329 Napisano Avgust 15 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Svuda po svetu, gde god me puste. Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, to je zanimljiv predlog. Predložiću ekipi, pa ćemo da vidimo. Hvala puno na savetu!Sent from my SM-S926B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21403 Napisano Avgust 15 Vozim motor, nisam BAJKER, 2736 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Mi odosmo danas za Kladovo pa cemo sutra da predjemo u Ru, a kuda i kako cemo, pojma nemam, idemo da se vozimo... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...