marko13 2058 Napisano Jun 20, 2016 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Imaju svi skoro net. Inace mali info po statistici Rumunija ima jedan od najbrzih internet protoka u Evropi A garantujem Vam da cete pre naci free wifi u Rumuniji nego bilo gde u EU. Po Italiji, Austrija itd.. Ne bi dali free wifi kao da im trazis krvi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwgs 57 Napisano Jun 20, 2016 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: NG Motocikl: bmw r1200gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Imas pravo ovaj vikend sam bio u zurichu u ch i narucimo kavu pa pitamo za sifru wifi a on kaze niste platili...kazem sta platili pa kaze internet psovo sam mu sve po redu i njemu i ch Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANUBIS S. 24 Napisano Jun 23, 2016 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha FJ1200 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav planiram sa gospođom da se napokon zaputim put Rumunije.Jedna od destinacija je i Curtea de arges pa me zanima da li je potrebno rezervisati smeštaj kod Jankovića ili možemo na bum? ruta bi išla otprilike ovako: 1 dan:Bela crkva-Huneodara-Sebes 2 dan:Sebes-Curtea de arges 3dan:Curtea de arges-Fagaras-Brasov 4,5,6 dan:obilazak Brasova,Brana,Sinaie 7 dan:Brasov-Iasi 8 dan:Iasi 9 dan:Iasi-Turda 10 dan:Turda-Beograd Zanima mišljenje iskusnijih o ruti Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Jun 24, 2016 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Imas smestaja koliko hoces. Izadji na net i nadji neki hotel, rezervises preko neta, nista ne kosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jun 24, 2016 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav planiram sa gospođom da se napokon zaputim put Rumunije.Jedna od destinacija je i Curtea de arges pa me zanima da li je potrebno rezervisati smeštaj kod Jankovića ili možemo na bum? ruta bi išla otprilike ovako: 1 dan:Bela crkva-Huneodara-Sebes 2 dan:Sebes-Curtea de arges 3dan:Curtea de arges-Fagaras-Brasov 4,5,6 dan:obilazak Brasova,Brana,Sinaie 7 dan:Brasov-Iasi 8 dan:Iasi 9 dan:Iasi-Turda 10 dan:Turda-Beograd Zanima mišljenje iskusnijih o ruti Hvala Kod Jankovica se moze desiti da bude pun i da nema mesta pa nije zgoreg poslati mu email... negde u ovoj temi ranije mislim da ima napisano, a ako nema, onda u mojim putopisima ima Sto se tice rute: 1. dan super 2. dn super samo put da vas vodim preko Transalpine 3 dan duper 456 dan super (jedan dan mozete opiciti voznju i obici sinaiu i bran... to je oko 120-130km krug i komotno staje u jednodnevni izlet... za bran racunajte 1.5-2h obilazak i picence a za sinaiu za srednju turu i za spartanje spolja, razgledanje, setnju, mozda pice ili rucak oko 4h) 7 - 8 dan... nikad nisam isao u Iasi i ocekujem detaljan zivestaj... mnogo puta sam planirao ali izgleda da narendih godinu dve necu moci 9 dan predlazem samo da krenete relativno rano... ovo ce biti dan od oko 400km... oko 7-8 sati puta a bilo bi super da stignete da obidjete rudnik soli... proverite radno vreme (salina Turda) ima sajt 10dan super Sve u svemu super isplanirano putovanje, odlicno je sto ste napravili ove dve pauze za uzivanje u gradovima U Brasovu preporucujem restoran pivnicu Beraria Ciucas (beraria ćukas) - odlicna rebarca (coaste de pork) i litarske krigle piva i restoran festival 39. Rumuni su majstori za corbe, pa probajte razlicite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANUBIS S. 24 Napisano Jun 24, 2016 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha FJ1200 Prijavi odgovor kao problematičan Dugo planirano putovanje Saveti ubeleženi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 221 Napisano Jun 26, 2016 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, mi krecemo u cetvrtak ujutru (30og), preko Temisvara do Sibinja, tu nam je baza. U nedelju se vraćamo. Ako neko ide taj vikend, možemo telefone da razmenimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Jun 27, 2016 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan 7 - 8 dan... nikad nisam isao u Iasi i ocekujem detaljan zivestaj... mnogo puta sam planirao ali izgleda da narendih godinu dve necu moci Kad budeš mogao obavezno otiđi... Ja sam ovde malo pisao o Iasi-ju http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/77589-privlacnost-karpata-transalpina-i-transfagarasan-2011/?view=findpost&p=1765104 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12919 Napisano Jun 27, 2016 Ne silazi, 7414 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze da se ugura TA i TF u tri dana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4773 Napisano Jun 27, 2016 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moze, uguravao sam ih. I sve se stigne, ali ima da se vozi. Nocenje u Sibiu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Jun 27, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Prvi dan 500km preko TA do Sibiu , sutra na tenane odradis TF pa spavanje kod Jankovica npr. i treci palis kuci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Jun 27, 2016 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, planiram posle godisnjeg u avgustu 3 dana da odvojim za jednu voznju do Rumunjske Nesto sam kontao uz Dunav do Djerdapa pa nazad, dal neko ima predlog kuda da idem, sta da obidjem, gde da nocim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Jun 28, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolege planirao bih da idem do Vidina pa bih skočio i do Kalafata. Pa imam pitanje jel ima nešto zanimljivo da se vidi tamo ili grad ko grad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1264 Napisano Jun 28, 2016 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Aleksandre, Neko moje drustvance i ja planiramo da izvozamo Djerdap ali u julu. Da se vidi ima stosta... sto kod nas sto kod njih. Nasa ideja je bila da idemo dva dana. Prvi dan djerdapska magistrala sa nase strane i spavanje u Turn Severinu (lep gradic, ima sta za videti a smestaj nije skup), a drugi dan povratak njihovom obalom i ulazak u Srbiju kod Bele Crkve. Ukupno ta ruta je oko 700km. Mi smo tu ubacili i obilazak banje Herkulane. Inace evo otprilike sta sve ima da se vidi: Golubacka tvrdjava, Lepenski Vir, Trajanova tabla, Turn Severin, banja Herkulana, manastir Sv. Ane, Decebalova glava uklesana u steni, manastir Gornea. Ako imas nekih pitanja slobodno pucaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwgs 57 Napisano Jun 28, 2016 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: NG Motocikl: bmw r1200gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ima se sto vidjet...bas sam se vratio ovaj vikend sa transalpine i transfagarstana.. Spavao u Targu Jiu hotel ymy nocenje za 2 sa doruckom 42eur hotel super i spavao u Sibiu Casa Manu 24 eur za dvoje bez dorucka.. i svud imas parking za motor u dvoristu i kapija koja se zatvara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jun 28, 2016 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Može li neki kontakt od Jankovića,par nas bi krenuli krajem jula jednu turu kroz Rumunija,Crno more,i deo Turske.Ako ima još koji jeftiniji smeštaj,javite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Jun 28, 2016 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan @ Kile Ja u julu ne mogu zbog posla.. meni jedino odgovara pocetak avgusta. Ako je neko mozda zainteresovan u tom periodu da ide, mozemo neku kombinaciju dogovoriti.. Prelistacu mlo ta mesta koja si naveo, hoces objaviti neke slike, utiske... posle tog puta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jun 29, 2016 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Može li neki kontakt od Jankovića,par nas bi krenuli krajem jula jednu turu kroz Rumunija,Crno more,i deo Turske.Ako ima još koji jeftiniji smeštaj,javite Address: STR. CUZA VODA, 75E, Curtea de Arges, Arges, 115300, Strada Cuza Vodă, Curtea de Argeș, Romania Phone:+40 722 849 157 restaurantsarbesc@yahoo.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1264 Napisano Jun 29, 2016 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam pricao sa drugarima... kako stvari stoje mi necemo pre 23.7. ali vrlo lako moze da se desi da idemo i u avgustu tako da mozemo da se dogovorimo pa da ides sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jun 29, 2016 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Može li neki kontakt od Jankovića,par nas bi krenuli krajem jula jednu turu kroz Rumunija,Crno more,i deo Turske.Ako ima još koji jeftiniji smeštaj,javite Address: STR. CUZA VODA, 75E, Curtea de Arges, Arges, 115300, Strada Cuza Vodă, Curtea de Argeș, Romania Phone:+40 722 849 157 restaurantsarbesc@yahoo.com Hvala druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Jul 5, 2016 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan @KILEbg Može, možee... al ako am se datumi poklope ikako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 221 Napisano Jul 6, 2016 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko preporuku za smestaj Novaci i okolina i Sibiu? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwgs 57 Napisano Jul 7, 2016 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: NG Motocikl: bmw r1200gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Spavao sam u sibiu CASA MANU Str. Ghe. Dima nr 7, Sibiu, 550409, Romania - Prikaži upute Telefon: +40751432893 24 EUR ZA DVOJE SUGURAN PARKING U DVORISTU 500METARA OD SAMOG CENTRA... A Targu jiu hotel YMY na ulazu 42 eur sa doruckom za dvoje vrhunski hotel sa bazenom u zatvoren parking sve 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Jul 7, 2016 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ima li mozda neko preporuku za smestaj u mestima Targoviste, Turda i Targu Jiu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 7, 2016 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Okolina Novaci... Tismana, hotel Tismana... neverovatno jeftino a skroz OK smestaj https://www.booking.com/hotel/ro/tismana.en-gb.html?label=gen173rf-1FCAEoggJCAlhYSDNYA2hniAEBmAEuuAEIyAEM2AEB6AEB-AELogIQc2VhcmNoLmF2aXJhLm5ldKgCAw;sid=0d1966c1de5c6af45a52cb598cd2d829;dcid=2 Turda... Hotel Centrum, 2 minuta od ulaza u rudnik soli i 5 minuta od centra... veoma lep, luksuzan smestaj, a nije skup https://www.booking.com/hotel/ro/centrum-turda.en-gb.html?label=gen173rf-1FCAEoggJCAlhYSDNYA2hniAEBmAEuuAEIyAEM2AEB6AEB-AELogIQc2VhcmNoLmF2aXJhLm5ldKgCAw;sid=0d1966c1de5c6af45a52cb598cd2d829;dcid=2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...