DraganNS 10402 Napisano Ponedeljak u 15:31 Drug član, 2025 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi škodilo da navedeš i koji to smeštaj je "pun pogodak". Čisto zbog onih što se spremaju ovih nedelja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1393 Napisano Utorak u 13:51 Drug član, 965 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam pisati u onoj drugoj temi ali nema veze moze i ovde. U Alba Juliji smestaj se zove Matia i nalazi se u ulici ispod tvrdjave. Cena 38e za solo nocenje. Motor u ogradjenom dvoristu sa kapijom i kamerom. Alba Julija je odlicna baza za one koji Transalpinu napadaju sa severa. U Ramniku Valca smestaj se zove Aldola Inn i relativno je blizu centra. Cena 34e za solo nocenje. Objekat je nov i sve je odlicno odradjeno. Naravno ogradjeno dvoriste, hlad i kamere. U objektu je 5 apartmana i kaze gazda najcesci gosti su mu grupe bajkera koji zakupe ceo objekat. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2496 Napisano pre 7 sati (promenjeno) Drug član, 1555 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Управо завршио туру од 5.000км. Возио сам Румунију цео круг, скоро све планине и националне паркове које имају, вероватно сам неке прескочио али то остављам за следећи пут. Од ових 5.000км само у Румунији сам возио преко 2.000км. Рекао бих само да су Трансалпина и Фарагашан добри али мени је далеко веће уживање била Трансилванија, Букови и Апусани. Ту се тек види права Румунија и наравно нема гужве, нема моториста, нема пацијената који хране мечке кроз прозор аута.. видео 3 медведа на Фарагашану, и сва 3 пута су кретени стајали и бацали храну. О да, камповао сам по шуметинама и вукојебинама нисам само на Фарагашану, баш да не изазивам судбину, али на Трансалпини јесам.. Нисам ни један мотор са нашим таблама срео, већина Чеси и по неки Пољак. Ја сам био са Туарег Рели са Белгијским таблама.. Promenio pre 7 sati član Gajo Sevojno 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 3171 Napisano pre 6 sati Drug član, 1382 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, Gajo Sevojno said: Управо завршио туру од 5.000км. Возио сам Румунију цео круг, скоро све планине и националне паркове које имају, вероватно сам неке прескочио али то остављам за следећи пут. Од ових 5.000км само у Румунији сам возио преко 2.000км. Рекао бих само да су Трансалпина и Фарагашан добри али мени је далеко веће уживање била Трансилванија, Букови и Апусани. Ту се тек види права Румунија и наравно нема гужве, нема моториста, нема пацијената који хране мечке кроз прозор аута.. видео 3 медведа на Фарагашану, и сва 3 пута су кретени стајали и бацали храну. О да, камповао сам по шуметинама и вукојебинама нисам само на Фарагашану, баш да не изазивам судбину, али на Трансалпини јесам.. Нисам ни један мотор са нашим таблама срео, већина Чеси и по неки Пољак. Ја сам био са Туарег Рели са Белгијским таблама.. Ako te ne mrzi, napravi neki mini putopis, interesuje me poprilično šta si prošao po Rumuniji. A za hranjenje medveda se slažem, jako mi ide na živce ta bespotrebna rizična radnja. Ali ajde, prirodna selekcija valjda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2496 Napisano pre 6 sati Drug član, 1555 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Написаћу само мало да се вратим у "нормалан" темпо живота. Срео сам једног Румуна бајкера негде горе на Северу Румуније који је велики пријатељ са неким бајкером из Србије који се зове Кристијан и по причи Румуна јако искусан бајкер и има у поседу десетак мотора од чега и по неки дукати.. баш ме занима јел то неко са форума, на жалост име Румуна сам заборавио али јако пријатан дечко. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...