doktor 5135 Napisano Septembar 22 (promenjeno) Ne silazi, 5626 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam pre 10-ak dana na turi po Rumuniji i ono što iskreno svima preporučujem je da kad overe TA i TF krenu severno. Priroda, putevi, gradovi, jednom rečju bajka. Bukovina je kao da si na Alpima (baš sinoć Memedović u Sasvim prirodno obilazio Bukovinu). Širom Rumunije, postoje stolovi i klupe pored puta za one koji vole da piknikuju. Otkrili smo i Čorba di Burta, odnosno po naški škembe čorba...podseća na belu teleću čorbu, jeli smo je svaki dan. Još uvek je jeftino/povoljno. Promenio Septembar 22 član doktor 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11490 Napisano Septembar 22 Ne silazi, 3616 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Iznenađujuće ili ne da sretosmo samo jednog medu?Verovatno su ih oterali posle smrtnog slučaja,vidim i policijsku patrolu parkiranu u šumi iznad brane.Taj jedini meda pametan,skroz iznad patrole,prekrstio prednje šape i šmeka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1830 Napisano Septembar 22 abc, 912 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Iznenađujuće ili ne da sretosmo samo jednog medu?Verovatno su ih oterali posle smrtnog slučaja,vidim i policijsku patrolu parkiranu u šumi iznad brane.Taj jedini meda pametan,skroz iznad patrole,prekrstio prednje šape i šmeka.Ja sam ih vidio tri. Tao da ih ima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HuleH 21 Napisano Septembar 22 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kać Motocikl: Honda CB500F, Honda CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, shoyyka je napisao: Iznenađujuće ili ne da sretosmo samo jednog medu?Verovatno su ih oterali posle smrtnog slučaja,vidim i policijsku patrolu parkiranu u šumi iznad brane.Taj jedini meda pametan,skroz iznad patrole,prekrstio prednje šape i šmeka. Meni je bio osećaj kao grizli da je pored puta a ne meda. Bogme, nije bilo svejedno. Mada je "medu" bilo baš briga za mene... Vrv samo čeka da neko stane autom i da ga nahrani. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11490 Napisano Septembar 22 Ne silazi, 3616 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Samo sam pazio da ne naletimo na gužvu,kolona stane,hrane ih,oni na sigurnom,mi iza ne možemo proći...Svašta je moguće. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8985 Napisano Septembar 22 Drug član, 1875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan To hranjenje kroz prozor, a iza bajker "na izvolte", mi nikako ne ide u glavu. Kavezari mozga bez. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 995 Napisano Septembar 22 Zainteresovan, 344 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Bezmozgaši. I da mu skreneš pažnju reći će nešto tipa "ko ti je kriv što nisi u autu?" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan81 364 Napisano Septembar 22 U prolazu, 70 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Samo ostavite 10-15 metara rastojanja od poslednjeg auta u koloni, i motor ne gasiti. Oni se polako pomeraju kako ko uslika medveda, ili ga nahrane, kad dodje red na tebe, imas dovoljno rastojanja i samo gas… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2567 Napisano Septembar 22 Mr., 628 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, shoyyka said: Iznenađujuće ili ne da sretosmo samo jednog medu?Verovatno su ih oterali posle smrtnog slučaja,vidim i policijsku patrolu parkiranu u šumi iznad brane.Taj jedini meda pametan,skroz iznad patrole,prekrstio prednje šape i šmeka. Mozda zavisi od doba dana kad si prosao. Ja sam vozio TA i TF dve godine za redom 2023 i 2024. 2023 su bili popodnevni sati i vidjeli smo 3 primjerka. 2024-te sin i ja smo rano krenuli iz SIbiu i sresli izmedju 10 i 15 komada od cega nekoliko mladuncadi. Moguce je da ih ujutru ima vise i izlaze na dorucak koji im turisti serviraju a popodne se vec povlace na spavanje. Ne mora da znaci, mozda je bila samo koincidencija, al neka moja opservacija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 912 Napisano Septembar 23 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 20.9.2025. at 19:48, shoyyka je napisao: Sad smo ovde: Preporuka, koga put nanese ovamo, motora 7-8 trenutno. Sa doručkom 5500.Cena je za dve osobe. Prvi smeštaj ti je mnogo daleko. Put Targu Jiu-Petrošani fantazija,ko voli krivinarenje, pored manastira Lainici. Prosao tuda pre dve godine.. odlican put, lepi predeli.. Petrosani zanimljiv gradic, imali smo smestaj u nekoj zgradi u gradu, zgrada samo sto se ne srusi, a apartman kao iz 22veka .. savremen, lep, cist, moderan… nekako mi ostao u secanju.. naravno posle TA i TF , Turda, Sibiu (evropska prestonica kulture) .. treba se podsetiti jos koji put.. definitivno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 13692 Napisano Septembar 28 Drug član, 1793 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prošlonedeljna vožnja po Rumuniji, i ako nije prva, ostavila je baš jak utisak na mene. Za tri dana smo prešli oko 1400 km bez ijednog incidenta u saobraćaju!!! Rumuni voze tako disciplinovano, predvidljivo da je to za nevericu! Krene da te obiđe, da levi žmigavac, počne da se vraća u svoju traku pali desni žmigavac... Pa toga kod nas nema ni na polaganju vozačkog ispita! Prilazim Beogradu kreće histerija, vožnja na braniku, uletanje u makazice, česti pokušaji da me isprovociraju da se trkam (ignorišem naravno)... Jbt kako smo došli u ovu situaciju, ima li toga još negde u ovom obimu? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 444 Napisano Septembar 28 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Albanija možda ali samo u gradovima gde su velike gužve, bez ovoliko nervoze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vax 19 Napisano Sreda u 17:20 (promenjeno) U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan " Од 12. октобра 2025. године почиње примена новог Система уласка/изласка (Entry/Exit System – EES) Европске уније Министарство унутрашњих послова Републике Србије обавештава грађане да од 12. октобра 2025. године почиње постепена примена новог Система уласка/изласка (Entry/Exit System – EES) Европске уније, који се односи на сва лица која нису држављани држава чланица ЕУ и немају регулисан боравак у земљама Шенген зоне. ... У Републици Хрватској примена почиње на прелазу Батровци – Бајаково и на Аеродрому Загреб, у Републици Бугарској на прелазу Градина – Калотина, у Румунији на прелазу Калуђерово – Најдаш, док ће се у Мађарској систем уводити фазно од 28. октобра до 11. новембра 2025. године на прелазима Томпа, Хоргош, Бачки Виногради, Бачалмаш, Бачки Брег, Рабе-Кибекхаза и другим. ..." Saopstenje MUP-a Promenio Sreda u 17:22 član Vax 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...