Gile 1442 Napisano Avgust 21 Drug član, 814 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno. Vozilo se i tri dana uzastopce po konstantnoj kisi, ali to je vec bilo siljenje. Ne ocekujem da ostanem suv na 2500 km puta, ali ne bih bas ni u Savrsenu oluju. Ako je progonoza relativno ok to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Avgust 21 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Gile je napisao: Ok. Videcu kakvo ce biti prolazno vreme. Mozda ga ostavim i za sledeci put, nije preko sveta. Jel neko gledao njihovu prognozu za sledecu sedmicu? Valjda nisam baksuz da sad krenu neke velike kise. Prognoza ti ne važi gore. I mi smo gledali prognozu, bilo je skroz sunčano, do 30 stepeni, pa smo završili sa kišom i sa 14 stepeni na TA. Bili smo svedoci kako se tamo vreme menja u sekundi, kad smo krenuli na prvi uspon na TF bilo je oblačno i maglovito, bukvalno gledaš oblake iznad sebe, imaš utisak da možeš da ih dohvatiš rukom. U sekundi se promenilo, pa je ceo uspon bilo lepo i sunčano, skroz do vrha. Dok smo šetali oko jezera na vrhu, takva se magla spustila, da nismo znali kako da se vratimo do motora. Trajala je 5 minuta, dok oblak nije prošao, posle ponovo sunčano i vedro... Neverovatno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Avgust 21 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Nole Bg je napisao: Pazi da ti kazem, sam prevoj ste omašili, treba voziti gore, zbog pogleda, pejzaza, slikanja itd. Ali od Obarsia Lutrului gde ste vi izasli, ka Sebesu je ozbiljno dobro slaganje krivina, s tim sto gotovo uvek idem iz Sebesa ka gore. Gore ima puno serpentina, ukosnica, kratkih i sporih krivina, te mi je za nijansu draze gde malo brze vozim, a to je ovaj dole deo svakako. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Jeste, prevoj smo omašili, daleko od toga je onaj deo ka Sebešu bio loš, naprotiv, lepo si rekao, ozbiljne krivine. Baš tu na raskrsnici, kod table, pričali smo sa dvojicom motorista iz Poljske, koji su išli iz pravca Novaci, i oni su nam rekli da su prema Novacima prevoji i najviša tačka, a levo se vozi pored jezera, međutim kažu nam da kiša lije otuda i video sam da su skroz mokri, pa smo se najviše zbog toga predomislili. Ali svakako smo pokisli i na putu do Sebeša, tako da....... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2488 Napisano Avgust 21 ODUSTO OD DIJETE, 2611 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Meni drugari bili pre 6 dana, na TA ih zamalo sačekao grad poslali mi slike leda pored puta. Ja sa ženom bio pre njih nedelju dana i nad TA se navlačili sivi oblaci, srećom na vreme bobegosmo ka Targu Žiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1442 Napisano Avgust 21 (promenjeno) Drug član, 814 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Daj da napravimo neku vikendicu gore da imamo gde da se sklonimo, kad je stalno neko sa foruma tamo. Ima nas vise nego na Zlatiboru. Promenio Avgust 21 član Gile 1 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Avgust 22 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, Gile said: Jel bio neko u tim rudnicima soli? Hocu reci jel obilazio ceo kompleks? Koliko li je vremena potrebno za to? Odoh u Moldaviju slede sedmice, plan je da prodjem i pored Turde, ali nemam vise od sat za zadrzavnje tu, gazice se 500+ km dnevno? Ja sam bio porodicno (sto ce reci kolima ) Zena, cerka (4g tad imala) i ja smo usli oko 13h u rudnik, izasli oko 18h i to zato sto je moralo zbog zatvaranja Bukvalno bi ostao ceo dan. Racunaj da ces sigurno naici na velike kolone koje cekaju liftove ili se spremi da tabanas uz i niz stepenice, visina stepenica je red velicine 10 do 13 spratova. Rudnik je fantazija, vazduh leci, tako da vredi svaku paru i svaki minut. Ako nemas dovoljno vremena, bolje ostavi za drugi put, dugacka ti je ruta bas 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4441 Napisano Avgust 23 Drug član, 956 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema me svaki put inspiriše da maštam o Rumuniji i dalje od TA i TF 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7690 Napisano Avgust 23 Drug član, 801 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @Forsberg Komšija Forsberže onda je ovo za tebe, taman da proširimo priču malo dalje od TF i TA. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5831 Napisano Avgust 23 Drug član, 2997 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Hoću tamooooo!!!!!!!!!! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 200 Napisano Avgust 23 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Prva i treća slika su predeli blizu Brašova! Skoro bio tamo u odličnom smeštaju (nova gradnja, privatni parking obezbeđen rampom) za trideset i neki € po danu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4441 Napisano Avgust 24 Drug član, 956 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, the_doctor said: @Forsberg Komšija Forsberže onda je ovo za tebe, taman da proširimo priču malo dalje od TF i TA. Ova poslednja je već bila na listi za posetiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Avgust 24 Zainteresovan, 565 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka i za Apuseni np. Odličan asfalt, malo saobraćaja i lepe krivine u dolini a sa obe strane brda pod šumom. Spavali smo u Cotul Arieșului. Mali hotel u prirodi, sa grejanim spoljnim bazenom i fenomenalnom klopom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1250 Napisano Avgust 26 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Rumunija je generalno predivna zemlja i za nas standard jos uvek povoljna. Blizu nam je, dovoljno je velika da ne dosadi sve vrlo brzo i ima jako puno predela za istrazivanje. Na zalost jos uvek je potcenjena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Avgust 26 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo materijala sa našeg putovanja, dok ne napišem putopis... Nazvao sam ga vožnja ispod oblaka, jer je bukvalno tako i bilo... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4441 Napisano Avgust 26 Drug član, 956 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, KILEbg said: Rumunija je generalno predivna zemlja i za nas standard jos uvek povoljna. Blizu nam je, dovoljno je velika da ne dosadi sve vrlo brzo i ima jako puno predela za istrazivanje. Na zalost jos uvek je potcenjena. Srećom, kaže se, srećom da je još uvek potcenjena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Avgust 26 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malog klipića https://vm.tiktok.com/ZMrcgNfA2/ 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5563 Napisano Avgust 27 BJB Maxi Scooter Club, 1728 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko preporuku za neki restoran u Sebesu gde se uveče može malo sesti pojesti nesto, popiti, s obzirom da je mali grad i prilično mrtav u vecernjim satima? Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3084 Napisano Avgust 27 Drug član, 2288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Nole Bg je napisao: Jel ima neko preporuku za neki restoran u Sebesu gde se uveče može malo sesti pojesti nesto, popiti, s obzirom da je mali grad i prilično mrtav u vecernjim satima? Sve si sam rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5527 Napisano Avgust 27 Drug član, 793 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Nole Bg je napisao: Jel ima neko preporuku za neki restoran u Sebesu gde se uveče može malo sesti pojesti nesto, popiti, s obzirom da je mali grad i prilično mrtav u vecernjim satima? Mi nismo primetili nijedan restoran tako daje najbolje da imate neku bekap varijantu iz prodavnice. Ako i ima neki restoran ili picerija biće "gužva" kao u cvećari grupe TNT 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 7969 Napisano Avgust 27 Drug član, 1694 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Toliko je dobra ponuda da sam ja, na kraju, kupio u PENNY marketu neki gotov sendvič, kao na benzinskoj pumpi što prodaju, i večerao u sobi. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3084 Napisano Avgust 27 Drug član, 2288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Generalno Rumuni nemaju neku kulinarsku crtu...kupio klopu u Lidlu ili u restoranu ista stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 557 Napisano Avgust 27 (promenjeno) Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Da generalno je teško naći da ti sve bude po taman i blizu ali našli smo.Pre 2 nedelje smo drug i ja noćili u mestu Petresti koji je spojen sa Sebešom.Smeštaj "Casa Sommer". casa+sommer+petresti - Google Suche WWW.GOOGLE.COM , gazdarica starija žena,priča i Engleski,Nemački natuca još par jezika extra žena.Taj dan je bilo sve popunjeno kod nje a i u razgovoru sa njom mi je rekla da joj je cela sezona uglavnom puna.Preko Bookinga 50 eur+ doručak za dvoje,a motori su sigurni u dvorištu.A preko puta bukvalno par koraka vam je restoran "Casa Simy" gde smo pili kafu,piće i večerali.Zakačite se na wi-fi i preko google translate čitate menu. casa+simy+petresti - Google Suche WWW.GOOGLE.COM Promenio Avgust 27 član Djomla199 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Avgust 27 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, Nole Bg said: Jel ima neko preporuku za neki restoran u Sebesu gde se uveče može malo sesti pojesti nesto, popiti, s obzirom da je mali grad i prilično mrtav u vecernjim satima? Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Ako spavas kod one zene , sa kucicama , gde spavaju svi bajkeri ovoga sveta, i odakle se krece u napad na TA , ili ti najlepsi put na svetu : Sebes - Novaci , cim izadjes iz apartmana skrenes desno , i posle 200m ces naici na dobar restoran i pravo drustvo... Poznaces ga po : 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 7969 Napisano Avgust 27 (promenjeno) Drug član, 1694 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Darko, jel ovaj smeštaj? Pre 12 sati, DraganNS je napisao: Toliko je dobra ponuda da sam ja, na kraju, kupio u PENNY marketu neki gotov sendvič, kao na benzinskoj pumpi što prodaju, i večerao u sobi. Crno na belo: Ova sexy posteljina je iz tog, gore smeštaja... Promenio Avgust 27 član DraganNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Avgust 27 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, DraganNS said: Darko, jel ovaj smeštaj? Jok , ovaj Pogledajte objekat VILA GE na Booking.com platformi! https://www.booking.com/Share-3HstoY 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...