Throttle Addict 918 Napisano Mart 28, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Savan said: Ako ćete na Loznicu i Trsic mogu da vam napravim rutu od trsica do loznice i malo kroz loznicu. Eventualno ako idete dalje do sunčane reke, tu vam ostaje Gučevo sa leve strane a tu su prošle i pretprošle godine promenili asfalt pa je lepo otići i na taj spomenik. Pa mogu i njega da ubacim u rutu do sunčane reke npr. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Ukoliko nas vreme i raspored rada posluzi u nedelju napravili bi krug Sabac - Valjevo - Osecina - Trsic - Loznica - Sabac (oko 200km), ali to nije zvanicno, sto se mene tice mozemo i da se provozamo Sabac - Loznica - Trsic - Suncana Reka....ili neku rutu slicnu koju bi nam ti predlozio!? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule 021 70 Napisano Mart 29, 2018 U prolazu, 57 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS 2010,Yamaha X-Max 250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/21/2018 at 11:38 AM, DraganNS said: Evo, ja ću obrisati sliku čim Dule vidi... Ipak sam dao kompliment gospojama, da mi se to uzme kao olakšavajuća okolnost Video malopre. Nadam se da si zadovoljan onim sto si dobio a verujem da jesi jer je bas dobar motor taj tvoj primerak. Morao sam da se posvetim ovih dana lickanju ovih "grdosija" jer crnu sam zvanicno uzeo bas za sebe a onda se pojavila i siva pa nisam odoleo a sto je najgore pojavi se i treca Yamaha ali ne FJR i na nju sam totalno odlepio. Imamo sad u Maju voznju po Dalamciji nekih 3 dana pa cu videti s kojom lepotom cu da idem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8075 Napisano Mart 29, 2018 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Buraz je kupio, ja sam desno na GSXF-u... Zadovoljan je skroz motorom a ako su i ove dve Džamahirije u takvom stanju, onda će se neko baš obradovati. Možda te cimnem kad se vreme stabilizuje da ih vidim uživo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2836 Napisano Mart 30, 2018 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno prevodim motor, pa me interesuje gde je tacno broj motora ? Kazu ispred zadnjeg amortizera ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Mart 30, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Mart 30, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno prevodim motor, pa me interesuje gde je tacno broj motora ? Kazu ispred zadnjeg amortizera ?Bas tu, veoma pristupacan i lako uocljiv.Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Mart 30, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice u nedelju se mozemo vozati i druziti ko hoce, ne radim Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Mart 30, 2018 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ide bogami ovo sokoćalo... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Mart 30, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Cudo za jedan nuklearni reaktor Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano Mart 30, 2018 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Sekta u najavi Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1539 Napisano Mart 30, 2018 Никад не једи жути снег!, 725 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Throttle Addict said: Sto se mene tice u nedelju se mozemo vozati i druziti ko hoce, ne radim Sent from my SM-J530F using Tapatalk Kum, brat i ja ipak idemo u subotu zbog obaveza a vi uzivajte u nedelju i ako se vidjate, bacite neku sliku kasnije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1539 Napisano Mart 31, 2018 Никад не једи жути снег!, 725 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Obrnusmo mi krug...~320km. Prvo smo otisli do Panceva na burek sa kolenicom... 300gr cistog uzivanja... Neki htedose malo da dremnu al ipak smo krenuli odmah put Golubca, otprilike ovako: Ekipa je bila u sastavu: @PaPaja (Caponord), @Bojanko (NC), @Satelis (NC), @Palja (Strom) i Jadranka i ja... A evo i koja fotka sa lica mesta, hvala druze @Palja za slike Kafa, pivce, put pod noge... Kad smo se vracali, zavrnuli smo juzno ka Mladenovcu, svratili do Ralje na usoljenu svinjetinu i pivce i dovukli se do kuce posle toga - nekako... Inace, vreme oblacno ali suvo. Nema kise nema ni sunca. Da nije bilo vetra, koji je u par navrata hteo da srusi Jadranu i mene zajedno (a imamo tacno 400kg oboje) bilo bi mnogo lepse. Na jednom pravcu je tako jako duvao sa leve strane, mnogo smesna situacija, ide nas 5, pravac puca par kilometara a svi motori nagnuti na levo, neverovatno... Izmerih i potrosnju na otvorenom putu, 5.28L a prosek nam je bio 100-110kmh. Stedljiva devojka, nema sta... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Mart 31, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, WlayCo said: Na jednom pravcu je tako jako duvao sa leve strane, mnogo smesna situacija, ide nas 5, pravac puca par kilometara a svi motori nagnuti na levo, neverovatno... Isti slucaj danas, samo sto sam ja imao suprugu pozadi al aj Boze moj nije bitno koliko smo kila imali nikad vise u zivotu motor nisam oborio i to na pravcu! Mi smo danas napravili krug od nekih 200km, posetio drugara (clan MC Black Dog-a Becej) u Temerinu i svratili na rucak u NS, ipak je seka dobila godisnji bonus, kako ne iskoristiti to Voznja nije bila uzaludna, dobio sam par korisnih saveta od veoma iskusnog bajkera, prava momcina, evo i dokaza bas mi je bila cast! Nije seka kuvala, al oprosteno joj je.... Evo i glavnog aktera 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano Mart 31, 2018 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan https://goo.gl/maps/qW7f59Ezi5N2 MK Bratstvo (čiji sam bio član) obeležava sećanje na '99 -tu pa tako ženće i ja obrnemo jedan krug sa našim drugarima Batajnica-Tašmajdan (Milica Rakić)- zid plača (skupština ) i Straževica. Naravno posle ogladnimo i naravno nemam meru . 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Mart 31, 2018 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja jedino mogu da vam zavidim Bio kod burazera na slavi u Pozarevcu ceo dan i planirao neku voznjicu sutra, ali mrka kapa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1539 Napisano April 1, 2018 Никад не једи жути снег!, 725 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Nebitno je ko je kuvao, ono izgleda fenomenalno Drago mi je sto cujem da si imao od koga da nucis nesto, to znanje i da preneses na druge... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano April 1, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, WlayCo said: Nebitno je ko je kuvao, ono izgleda fenomenalno Drago mi je sto cujem da si imao od koga da nucis nesto, to znanje i da preneses na druge... Prvom prilikom, cak sam i zapisivao, sve cu ti drage volje preneti Sto se tice jela, skoro nisam jeo bolje jelo od piletine...belo meso napunjeno suvim ceri paradajizom i sampinjonima a zatim urolovano u pancetu i preliveno besamel sosom a prilog pire od celera i rukole mmmm https://sr-rs.facebook.com/Velvet-coffee-kitchen-1106316022735492/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12809 Napisano April 1, 2018 Ne silazi, 7393 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Throttle, kada navratite u Smederevo javite se da vas uputim na jedno mesto sa vrhunskim punjenim batakom na kafanski način. Imaćeš nove standarde za piletinu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano April 1, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Throttle, kada navratite u Smederevo javite se da vas uputim na jedno mesto sa vrhunskim punjenim batakom na kafanski način. Imaćeš nove standarde za piletinu U Smederevo planiram u skorije vreme, da se provozam do kolege, eto jos jednog izgovora Drage volje cu te poslusati, ali se moras pridruziti Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano April 1, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Posla mi voda na usta a onda naletim na deo o panceti Sto majku mu, dobru piletinu u svinju. GreotaA bila je i guda dobra Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano April 1, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, bocca_bastard said: hehehehe Sva sreca @BaneVuk58 nam se hrani zdravo, grilovano povrce, sargarepica, zelena salatica..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano April 1, 2018 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Sva sreca [mention=27009]BaneVuk58[/mention] nam se hrani zdravo, grilovano povrce, sargarepica, zelena salatica..... To ti kažem. Ko mi uvali onu "devojačku sreću" nemam pojmaПослато са LG-H870 уз помоћ Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano April 1, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Just now, BaneVuk58 said: To ti kažem. Ko mi uvali onu "devojačku sreću" nemam pojma Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока Cist bezobrazluk, al za razliku od njih ti si fino vaspitano "dete" i ne ostavljas nista u tanjiru, HRANA SE NE BACA! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano April 1, 2018 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Cist bezobrazluk, al za razliku od njih ti si fino vaspitano "dete" i ne ostavljas nista u tanjiru, HRANA SE NE BACA! Mama me naučila "Jedi jedi ...to sve ide u krv"Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano April 1, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan A gladna deca u (na) afriKi?Kuma kad vidim na AfriKi nikako mi ne deluje gladan, kaze da je jos i propao, jedva ima 125kg Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...