Jump to content

Moto Zajednica

Palja

Članovi
  • Broj tema i poruka

    83
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

2 Pratilaca

O članu Palja

  • Rođendan 18.04.1987.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Interests
    Motorcycling; Sports; Nature;
  • Motocikl
    CRF300L

Poslednji posetioci profila

1514 profile views

Palja's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

94

Reputacija u zajednici

  1. Има пар криминалнијих успона, али ван тога она златна брда на Дивчи сиду лече...
  2. Послао сам и на ТЕТ апликацију, нисам успео да пошаљем и слику тада додуше. Када се прође Букуљско језеро, има један део макадама који се одваја на десно даље (овај стари пут иде лево на горе). Ишао сам донекле и срео нека 3 лика са квадовима, али сам брзо заглибио и окренуо се натраг. Био сам соло. Пут се малтене стапа са потоком, али требаће једна експедиција да се утврди може ли да се споји са неким крштеним путем доле.
  3. Можеш да се спакујеш, ортак је твојих габарита и од априла 2021. смо већ прошли око 4 хиљаде км по Србији скупа. Временом ће ти вешање бити главна ставка за замену, уз евентуалну преправку седишта приде.
  4. Нас двојица са форума је почела причу пре Х година на сличан начин. Ја 'стром' 650, његов хиљадарка. Миц по миц, мало макадама, мало њушкам близу ТЕТ-а... Па мало сиђем по неким гудурама по ЦГ и решим да продамо мотор. Главно је бити рационалан и искрен - где највише времена проводиш кад си на мотору и где желиш да проводиш највише времена у даљим вожњама. За мене је то дефинитивно ван пута, тако да ми ЦРФ300 одговара. Далеко од тога да ми не фали В2 са строма да га отпањим на магистрали, али далеко сам срећнији са својим избором и променио сам уопште начин вожње. То што ти тражиш је једнорог и већина људи има проблем (или финансијски или са понудом тржишта) да нађе идеалан мотор за све. Ко је изверзиран возач ван пута може да заузда Т700 ко Пол Тарес - нема дилеме. Ко није, буџет варијанта је ЦРФ300Л или Рели. А нешто између КТМ690/Хаски701. Треба читати форуме и гледати неспонзорисане клипове обичних људи који каче своја иницијелна и каснија искуства.
  5. Ја са Алија, ортак поручио два комада за његов и мој ЦРФ. Његов је тандркао ненормално, и на крају путешествија је попиздео и једва поскидао оне Чонг Лијеве шрафове који су дошли са неким кинеским локтајтом. Ја сам, поучен његовим искуством, ставио парче старе дебелозидне унутрашње ''Мишелинке'' између фабричке ћопе и додатка, натегао и возио. Задовољан сам, мислим да је преко потребно проширење ћопаве.
  6. Нисмо се скапирали шефе, ја мислим да ме питаш за мотор... Какве везе црни ''Стојанов'' са Адв-спек ферингом...
  7. Тада било 5100, попуст на количину тј. за два комада нам је мало оборио цифру.
  8. Хаха то ми је паша главу дајем... То је други ЦРФ са слике са шатором горе, бели феринг. Заједно смо пазарили оба у ''Стојанову''.
  9. Немам неки горући проблем са фабричким тренутно, сачекаће та ставка. Свакако значиће било каква повратна информација кад замениш и тестираш машину. Коректна опција је ово скроз, једини минус што нема подешавање кад се натовариш пртљагом.
  10. Има ли код од колега који су мењали амортизере и опруге повратне информације? Шта се променило, какав је утисак? Видим да би уз промену комплета ваљало и ћопаву заменити за дужу пошто добије мало на висини мотор. Кад се забораве тетиве за шатор и ЦРФ мож' да послужи:
  11. Њихов феринг/дефлектор. Врло користан и функционалан.
  12. Deder šibni link za Wilbers da prostudiram molim te.
  13. Bogme ortak i ja smo snimili da su nas 'častili' sa uljem u Delti. Nasuše nam više obojici...
  14. Juče sam imao kratak đir u obližnjoj šumi i bilo je poprilično uzbudljivo. Voda je izlokala put pa je sve bilo dosta zahtevnije nego obično, a oluja od pre par dana je solidno nagrdila drveće - naišao sam na 3 oborena stabla, 2 sam prošao ali treće je već bilo nemoguće zaobići. Elem sviđa mi se samopouzdanje koje mi daje ovo sokoćalo. Testirao sam svoje granice solidno na nekom single trailu, zaglibio u gadna gomna, ali na kraju lagano okrenuo mašinu i vratio se kući.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja