Jump to content

Moto Zajednica

Palja

Članovi
 • Broj tema i poruka

  27
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

32 Neutral

2 Pratilaca

O članu Palja

 • Rank
  U prolazu
 • Rođendan 18.04.1987.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Beograd
 • Interests
  Motorcycling; Sports; Nature;
 • Motocikl
  KTM 640 Adventure - Krkela

Poslednji posetioci profila

978 profile views
 1. Ma kliker bi pokvario...
 2. Hvala burazeru...
 3. Ima limit težinski...
 4. Au veselo! Svinja u blatu! xD
 5. Hvala burazeru, na vezi smo da proteramo po džombi po dogovoru!
 6. Evo ovako, konačno sam zajahao tanjiraču, te rešio problem. Rezultat se vidi po tome kako mi se smeje brk, što je u principu svaki put kad kresnem mašinu. Svakome od kolega koji planiraju da sjašu sa dva na ohne zylinder (tj. sa adventure/touring motora na dual-sport), rad sam da podelim svoje iskustvo i neki long term review što rekli ovi emglezi. Takođe, uvažite svakoga i proverite sve ali vaš izbor na kraju dana jeste vaš izbor... Ovo govorim najviše zbog tradicionalne okrenutosti japanskoj četvorci ovde u Srbiji. Motori, niti išta drugo nije predviđeno da se održava po želji, već po potrebi. Pa se tako nadam da ćemo se ja i ova vel'ka koza družiti još mnogo kilometara u zdravlju. Hvala vam svima na učestvovanju, savetima i održavanju teme. Pojedine kolege su dosta vremena potrošile da mi prenesu svoja iskustva i veoma sam srećan zbog toga. Što se mene tiče, može lock na temu!
 7. E pa to, pretpostavio sam da postoje neke prepreke. Hvala za info.
 8. Znači li to da onda ti možeš da uvezeš mašinu koja nije u standardu? Tipa rešiš iz Amerike da potegneš nekog novijeg jednocilindraša DR-a?
 9. Ako pogledaš Euro Sumar i njihovu trenutnu ponudu, nema novog DR-a, čak ni DR-Z-a 400. Zvao i proverio, nisu više u ponudi zbog emisionih standarda. Takođe ni Honda ne nudi XR a ako okreneš na sajtove Australijskih, Američkih i Azijskih dilera - tamo se uredno prodaju i dalje. Kod uvoza ne znam za ograničenja iskreno.
 10. Jeste, činjenica da su mahom starije mašine kod nas prisutne. Bez greške zaista dobar izbor. Mentalitet kod nas je takav da ljudi neće shvatiti šta to vešanje i opruge sa tim rezervoarom i dodacima znače i koliko je to vrhunska mašina... E sad, ja sam imao ideju da dotežem ovu 'kozu' dodacima i slično, da se malo igram oko toga pa ćemo videti kako sve dalje bude teklo. Izveštavaću.
 11. @MaRRe Samo udrite, valja da bude živo.
 12. Problem će biti, kažu, iduća godina... Tad će da bude jebada i nosač kofera a ne neka radikalnija promena na mašini. Stvarno ne znam koliko je sve to tačno, pitao sam u jednom tehničkom. Sto posto će biti varijanta može sve kad se tutne kinta...
 13. Taman posla prijatelju, vrlo dobronameran savet. Videh da je kolega okačio skoro i neverovatno je šta je sve na njemu, stvarno je spreman za Mongoliju... Baci pogled na ovog cara: https://www.instagram.com/tacbike/?hl=en
 14. Službeni put je u pitanju, mora motorima, tako reko šef!
 15. Divokoza!
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja