Jump to content

Moto Zajednica

Dule 021

Članovi
  • Broj tema i poruka

    52
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

2 Pratilaca

O članu Dule 021

  • Rođendan Jun 23

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Interests
    Automobili i motocikli
  • Motocikl
    BMW R1200GS 2010,Yamaha X-Max 250 2013

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Dule 021's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

67

Reputacija u zajednici

  1. 9300= 9672€ plus 1300€ carina plus dovoz oko 350€. Sa tim kilometrima vredi i vise ako je apsolutna perfekcija. Ssmo,ko ce poverovati u Srbiji da je motor 10 godina star presao toliko malo? I ova moja sa 48000 km izgleda maltene kao da je iz salona a 9 godina je stara.
  2. Pa reci cifru za koliko je daje ili koliko je ceni. To valjda svi na forumu ocekuju.
  3. Ja evo uzeh 2015 a koja ce da trazi novog vlasnika jer ne greje eggs.
  4. TDM je uzak ali je bas mali potrosac. S druge strane meni se ne svidja zvuk tog agregata ali to je do mene. Imao sam jedan 2012 u extra stanju ali nije ostavio utisak na mene. FJR je dobar motor ali kao što rekoh ima i boljih ali su i skuplji. Ja sam pre dve godine prodao FJR AE bez kvacila i to ko nije probao ne moze da veruje kako je dobro. Saltas brzine ali nemas kvacilo i na semaforu ides kao skuter i sa 1300 ccm otresas sve.
  5. Vozi ga drugar iz ekipe i na otvorenom je pri nekom tempu okžd oko 130-140 na autoputu trosio 5,5L. Meni je tad Pan European 1100 trosila 5,7 a Versys je trosio 5.
  6. Samo kod FJR- a ocekuj "finu" potrosnju. Velika kubikaza i tezak motor i ja kad sam jednu moju vozio to je bilo po Novom Sadu skoro 9L. Kad uzmes 600 ccm to moze da bude oko 6L. Pricam o cistoj gradskoj voznji a ne mesanoj. Jeste da se na 600 ccm namenjas brzina ali je ekonomicniji.
  7. Sve zavisi na sta je navikla. Opet naglasavsm da ce cifra odrediti sta je to sto ces kupiti ali sto veci i tezi motor to je i vise mesta na njemu za suvozaca. Veca udobnost ali i nesto teza voznja po gradu. Ja ovaj FZ6 Fazer 2007 prodajem i pre neki dan sam ga okacio na jednu stranicu na Fejsu a nije na oglasima. U toj klasi FJR imam Kawasaki GTR 1400 2009 i on iako je tezi od FJR lakse se upravlja sa njim i daleko lakse se dize na centralnu nogaru. Teziste mu je drugacije. Mnogo ozbiljan motor.
  8. Na kraj krajeva zavisi i od toga koliko mislis novca da izvojis za motor jer to ce odluciti sta bi kupio. Velicina u FZ6 i FZ1 maltene ne postoji a nekom je dovoljan i taj motor jer ne jurca a opet i on ide sasvim fino sa svojih skoro 100 ks. Pisem ti ovo jer on je slabiji i pitomiji za grad a pritom ce manje trositi i imati manju registraciju. Ne znam koliko ti je uopste potrebno tih 150 ks u FZ1 jer vecina nas kad izadje na otvoreno vozi 120-130 a to i FZ6 odradi lagano. Vreme jurcanja po gradu je proslo sa kamerama na raskrsnicama tako da i o tome razmislis.
  9. Vidi....ja za grad ne da nemam nameru da vozim motor nego nema sanse i za to imam skuter 250 ccm. Za otvoreno vozim ozbiljan motor i to je resenje. Ne vidim logiku da se po gradu vozi motor od 1000 ccm i nikad je necu ni videti. Zato je ova kombinacija najbolja ako se moze priustiti.
  10. FJR je dosta tezi i greje ko rerna ako pricamo o starijim modelima. FZ1 je manji i laksi,okretljiviji,manje trosi. Iz mog ugla gledanja FZ1 ti je bolja opcija za grad i laksi za provlacenje. Ali je na otvorenom FJR mnogo bolji jer je ipak krstarica. Imao sam oba na lageru i oba vozio. Na lageru jer se bavim prodajom motora iz uvoza.
  11. Ovaj Varta akumulator je kiselinski i naravno da će biti jeftiniji.
  12. Ko nije probao FJR AE ne zna sta je uzivancija.
  13. Ja prpdao letos prelepu FJR AE 2009 i lik se spuca u auto nedavno i zove me i kaze da bi je prodao i da mu lik daje 700€. Ja se zabezeknuo i pitam pa sta joj fali i kaze on da su vile krive,hladnjak da je dobio i da su bocne plastike popucale i da motor plai i radi a da je ram netaknut. Ja kao da pogledam delove kad ono u Srbiji nema delova za restajling i cekao do sutradan da vidim hoće li mi neko javiti nešto i zovnem njega kad on kaže da upravo tovare FJR na prikolicu i da je isti lik dao 950 kad mu je rekao da je malo 700. A ja je prodao za 6300.
  14. Eto pre nekih dva meseca smo isli u Dalmaciju,nas cetvorica. Tu je bila u FJR,PanEuropean 1997,V-Strom i Versys 650. Pan European je bila nadmoćna u odnosu na ostyle jer ima rezervoar od 28L ali na svakom sipanju se pokazalo da je pri tempu od 140 bez kofera i suvozača FJR trosila 5,5L dok je ta PanEuropean trosila 5,7 a Versys 5L. I tako 1700 km i svaki put isto. Sve u svemu nije bas kako neki pišu ili njihov tempo nije bas takav kako kazu jer ovo je prava i tacna informacija koju moze potvrditi i vozac ove FJR.
  15. Ja pogledah tu CTX masinu i to blage veze nema sa FJR. Niti konia,ni izgleda. FJR je krstarica.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja