kimits 151 Napisano April 27, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha FJR 1300A,Suzuki GSF 1250S Bandit,Honda ST1300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Влајко je napisao: Редовни сервис одрадио у Новембру а данас мајстор заменио шпанер и ланац. Поскупа зајебанција али нисам могао да издржим. Задњих пар месеци се чуо као дизелаш а ја желим да се не чује ништа, сем оног звиждука од 0 до 6 хиљада обртаја и оног дијаболичног вриштања преко 6 хиљада... Сад возим други мотор... Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk Koliko para bio spaner i lanac? Promenio April 27, 2022 član kimits Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule 021 70 Napisano April 27, 2022 U prolazu, 57 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS 2010,Yamaha X-Max 250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan FJR 2006 uzet juče. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7653 Napisano April 28, 2022 Solo Rider, 3074 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @Влајко Мораћу и ја до Зарета, ако ништа да успоставимо будућу сарадњу. Драго ми је да си задовољанPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano April 28, 2022 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Упознаћу вас, уз симболичну накнаду, наравно... Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano April 28, 2022 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan FJR 2006 uzet juče. У здрављу се навозао! Добродошао у клуб Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano April 28, 2022 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para bio spaner i lanac?Не бих о томе, надам се да разумеш, али подоста (за мој буџет) Ако желиш, дам ти контакт па провери...Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7653 Napisano April 28, 2022 Solo Rider, 3074 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Упознаћу вас, уз симболичну накнаду, наравно... Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk'Ajde dogovaramo se iza praznika kad ti bude odgovaralo....Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule 021 70 Napisano April 28, 2022 U prolazu, 57 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS 2010,Yamaha X-Max 250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, Влајко said: У здрављу се навозао! Добродошао у клуб Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk Ma u klubu sam ja poodavno jer ovo mi je neki osmi FJR. Sad trazi novog vlasnika... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 2, 2022 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ciji je ovo motor? Fotka sa oglasa je u Dudicevoj garazi ako se ne varam! https://www.polovniautomobili.com/motori/19848740/yamaha-fjr-1300? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 2, 2022 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se nesto o konkretnom motoru? Razmisljam se da ga pogledam iako je 2003. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Maj 2, 2022 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan To je njegov, Dudicev motor, ako sam ja dobro razumeo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 2, 2022 (promenjeno) I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @Dudic90daj neku info. Promenio Maj 2, 2022 član Astral Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule 021 70 Napisano Maj 2, 2022 U prolazu, 57 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS 2010,Yamaha X-Max 250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prodao Dudiću i tu a i ovu noviju FJR 2008 sivu sto je takodhe u garaži na slici. S obzirom da nije hteo da propusti ovu 2008 uzeo je preko ove sto je vec imao pa je sad prodaje. Meni je stigla u medjuvremenu i ova FJR 2006. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Maj 2, 2022 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan @Dule 021 Da li je mozda ovo "tvoj" motor na oglasima Suzuki bandit 600 s N O V WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki bandit 600 s N O V, 2002. godište, Touring, vozilo prešlo 42000 km, Novi Sad. Cena 2.649... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule 021 70 Napisano Maj 2, 2022 (promenjeno) U prolazu, 57 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS 2010,Yamaha X-Max 250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nije moj. Ne znam ciji je. Ja sad imam jedan jako lep Suzuki GSX 650 F 2008 u crnoj boji al nije na Polovnim Automobilima nego na Kupujem Prodajem gde oglasavam motore kao i na Fejsu u raznoraznim moto grupama. Trenutno imam finu ponudu a za koji dan ce stici jos poneki. Promenio Maj 2, 2022 član Dule 021 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Maj 3, 2022 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan On 5/2/2022 at 4:07 PM, Astral said: @Dudic90daj neku info. Trudio sam se da budem maksimalno iskren i u oglasu, tako da nisam slagao ništa. Jedinu zamerku što ja lično imam, a imaćeš je i ti, je što se čuje malo lanac bregaste. Kačio sam i u temi ovde kada sam menjao španer lanca bregaste ima i video na YT. Ravnomerno motor radi, vuče iz bunara, ali ima malo taj zvuk lanca koji ne mogu više da utišam španerom. Može jedino da se stavi španer sa manuelnim dotezanjem i da se "reši problem". U principu, nije mi stalo do 200-300e ili koliko već košta zamena lanca, nego jednostavno ja lično ne znam majstora kojem bih to odvezao da zameni i da budem miran da znam da je urađeno kako treba. Znam da je to čista paranoja i da je zamena lanca redovno održavanje, ali eto, meni je bilo mentalno lakše da je vozim takvu ali da znam da motor nije otvaran (nebitno da li je skidana glava ili je samo onako bez skidanja glave "provučeno stari+novi lanac"), nego da znam da je neko otvarao motor i možda zeznuo nešto. Vizuelno (takođe sam pisao msm u detailing temi) da ima par ogrebotina koje ne mogu da ispoliram, mahom od tank torbe, pantalona i slično. Gume, kočnice, kvačilo, vile - sve ok. Sve to se može i kod mene u garaži pregledati, testirati, skinuti plastike i slično. Nemam šta da krijem. Kao što @Dule 021 reče, oba motora je on uvezao i kupio sam ih od njega i to preko telefona. Družimo se i vozimo zajedno već skoro 7 godina, tako da nemam potrebu da sumnjam kada mi nešto kaže, znam da je tako u stvarnosti. Ovaj FJR 2008. sam uzeo zbog kompletne servisne istorije, godišta, stanja i 49000km. Da nije on iskočio i da nije motor od njega, ja bih i dalje vozio crni FJR... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 137 Napisano Maj 4, 2022 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Mića iz Loznice rešava lanac bregaste i nemaš da brineš... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10065 Napisano Maj 4, 2022 Drug član, 3359 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Dudic90 je napisao: Trudio sam se da budem maksimalno iskren i u oglasu, tako da nisam slagao ništa. Jedinu zamerku što ja lično imam, a imaćeš je i ti, je što se čuje malo lanac bregaste. Kačio sam i u temi ovde kada sam menjao španer lanca bregaste ima i video na YT. Ravnomerno motor radi, vuče iz bunara, ali ima malo taj zvuk lanca koji ne mogu više da utišam španerom. Može jedino da se stavi španer sa manuelnim dotezanjem i da se "reši problem". U principu, nije mi stalo do 200-300e ili koliko već košta zamena lanca, nego jednostavno ja lično ne znam majstora kojem bih to odvezao da zameni i da budem miran da znam da je urađeno kako treba. Znam da je to čista paranoja i da je zamena lanca redovno održavanje, ali eto, meni je bilo mentalno lakše da je vozim takvu ali da znam da motor nije otvaran (nebitno da li je skidana glava ili je samo onako bez skidanja glave "provučeno stari+novi lanac"), nego da znam da je neko otvarao motor i možda zeznuo nešto. Vizuelno (takođe sam pisao msm u detailing temi) da ima par ogrebotina koje ne mogu da ispoliram, mahom od tank torbe, pantalona i slično. Gume, kočnice, kvačilo, vile - sve ok. Sve to se može i kod mene u garaži pregledati, testirati, skinuti plastike i slično. Nemam šta da krijem. Kao što @Dule 021 reče, oba motora je on uvezao i kupio sam ih od njega i to preko telefona. Družimo se i vozimo zajedno već skoro 7 godina, tako da nemam potrebu da sumnjam kada mi nešto kaže, znam da je tako u stvarnosti. Ovaj FJR 2008. sam uzeo zbog kompletne servisne istorije, godišta, stanja i 49000km. Da nije on iskočio i da nije motor od njega, ja bih i dalje vozio crni FJR... Zvonko Perišić,rođak našeg bivšeg trkača Kuleta,iz Darosave...Mogu ti i broj dati pa zovni...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 4, 2022 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, Dudic90 said: Trudio sam se da budem maksimalno iskren i u oglasu, tako da nisam slagao ništa. Jedinu zamerku što ja lično imam, a imaćeš je i ti, je što se čuje malo lanac bregaste. Kačio sam i u temi ovde kada sam menjao španer lanca bregaste ima i video na YT. Ravnomerno motor radi, vuče iz bunara, ali ima malo taj zvuk lanca koji ne mogu više da utišam španerom. Može jedino da se stavi španer sa manuelnim dotezanjem i da se "reši problem". U principu, nije mi stalo do 200-300e ili koliko već košta zamena lanca, nego jednostavno ja lično ne znam majstora kojem bih to odvezao da zameni i da budem miran da znam da je urađeno kako treba. Znam da je to čista paranoja i da je zamena lanca redovno održavanje, ali eto, meni je bilo mentalno lakše da je vozim takvu ali da znam da motor nije otvaran (nebitno da li je skidana glava ili je samo onako bez skidanja glave "provučeno stari+novi lanac"), nego da znam da je neko otvarao motor i možda zeznuo nešto. Vizuelno (takođe sam pisao msm u detailing temi) da ima par ogrebotina koje ne mogu da ispoliram, mahom od tank torbe, pantalona i slično. Gume, kočnice, kvačilo, vile - sve ok. Sve to se može i kod mene u garaži pregledati, testirati, skinuti plastike i slično. Nemam šta da krijem. Kao što @Dule 021 reče, oba motora je on uvezao i kupio sam ih od njega i to preko telefona. Družimo se i vozimo zajedno već skoro 7 godina, tako da nemam potrebu da sumnjam kada mi nešto kaže, znam da je tako u stvarnosti. Ovaj FJR 2008. sam uzeo zbog kompletne servisne istorije, godišta, stanja i 49000km. Da nije on iskočio i da nije motor od njega, ja bih i dalje vozio crni FJR... Sve posteno, hvala ti za info. Ako ne ode do tada, za nekih 30ak dana cemo se videti. Moram samo da resim nesto pre kupovine motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Maj 19, 2022 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Kolega FJR-as trazi top kejs sa plocom , originalni. Svaka informacija je dobro dosla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule 021 70 Napisano Maj 19, 2022 U prolazu, 57 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS 2010,Yamaha X-Max 250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ova moja FJR 2006 pre 5 dana nasla novog vlasnika. Sad imam finu ergeluod 11 komada i svi su touring i kruzeri. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Maj 19, 2022 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ali ne vozis FJR ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule 021 70 Napisano Maj 19, 2022 U prolazu, 57 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS 2010,Yamaha X-Max 250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Preteska je za moju konstituciju. Jedna mi se cak prevrnula kad sam sedeo na njoj al srecom na travu. Ona sa 295kg je teza nego Kawasaki GTR kog takodje imam. Lakse ga guram,podizem na veliku nogaru a on ima 305 kg. Drugacije je rasporedjena ta tezina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1216 Napisano Maj 19, 2022 prisutan, 1119 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte ljudi recite da li postoji neka opcija spustanja motora,da nizi ljudi mogu sjesti. Sjeo sam kod kolege i siroki sic me rasirio u butinama,i tu sam izgubio volju za zivotom ,kad sam poceo da masem nogicama uprazno!! A motor na prvu izgleda bas nisko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7653 Napisano Maj 19, 2022 Solo Rider, 3074 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Dajte ljudi recite da li postoji neka opcija spustanja motora,da nizi ljudi mogu sjesti. Sjeo sam kod kolege i siroki sic me rasirio u butinama,i tu sam izgubio volju za zivotom ,kad sam poceo da masem nogicama uprazno!! A motor na prvu izgleda bas nisko.Zameni "koske" i spustičeš ga oko 5 cm. To ti tvz. "Lowering kit"Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...