maksimovic v2 5 Napisano Novembar 7, 2016 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: knicanin Motocikl: sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Napravi od trakastog lima, kao slovo U probusis rupe i sa sraficem zavijes na polugicu a probusis jedju rupu da prodje sajla i sajlu nekako uglavis ! vidim da ce biti tako al hteo sam linijom manjeg otpora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Decembar 14, 2016 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan juče promenio četkice. šir astrana morala malo da se turpija, "kant" je tačno kako treba. jedino su "brkovi" malo deblji. četiri četkice 350dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanGrrozni 20 Napisano Decembar 15, 2016 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan Zezaš da pašu od Golfa 1? :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5973 Napisano Decembar 15, 2016 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ih, ja sam na NSR stavljao cetkice tako sto odem u prodavnicu i kazem:"daj te!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10477 Napisano Decembar 15, 2016 Hronični Motociklopata, 7320 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Zezaš da pašu od Golfa 1? :-) I na mom bivsem CB 500 su cetkice od Golfa, malkice doradjene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MostarRPM 23 Napisano Decembar 26, 2016 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav SV ekipa, planiram da pazarim SV-a cim prodam moj GS, bacio sam oko na 2 motora u oglasima, stara generacija, jer mi je ova novija, iako po mom ukusu ljepsa, van financijskih mogucnosti, pa bi zamolio za misljenje iskusnijih vozaca. Nisam razgovarao sa vlasnicima jer nemam razloga da trubim u prazno dok ne prodam svoj motor, izgledaju ok na slikama a evo i linkova: http://www.olx.ba/artikal/23648171/suzuki-sv-650/ http://www.olx.ba/artikal/22179554/suzuki-sv650-sv-650/ Nadam se da cu se do sljedece sezone prikljuciti ekipi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5973 Napisano Decembar 27, 2016 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj beli lici na motor. Ovaj drugi necu ni komentarisati, obisao bih ga u sirokom luku. Jedino mi na prvom linku najpre upade u oci predjena kilometraza, ali verujem da je covek pogresio. Odes i dobro pogledas, vidis da li je padano, kako radi agregat... i dobro obrati paznju na godiste. 2002. nije, kladim se u svog SVa. Crni cilindri su bili '99 i '00. Kasnine idu sivi cilindri i glave. I ne znam da je bio u ovoj boji fabricki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MostarRPM 23 Napisano Decembar 27, 2016 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan Bas zato mi je i drago da sam pitao, bijeli zaista ulijeva vise samopouzdanja, mada nisam znao za detalj sa cilindrima i bojom, hvala lijepo na pomoci, a duga je zima vjerovatno ce ispasti jos koji, cak razmisljam da se protegnem do trsta, mada sam cuo da zezaju sa izvozom motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Januar 24, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko poznaje ovaj motor , gledam oglase pa sam ga video, hocu da prodam/menjam moju Yamahu za neki naked pa sam video ovaj Suzuki?Sediste bi moglo da se presvuce, i ima neku bocicu pozadi sa leve strane, na drugima nisam video, kako vam se cini?Video sam i ovaj, deluje mi da je u boljem stanju, ali nisam siguran da bi vlasnika interesovala zamena za enduro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5973 Napisano Januar 24, 2017 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na tom prvom je ta "bocica" deo zadnjeg amortizera. Sv ima dosta lose ogibljenje a ovde je covek stavio neki amortizer pozadi koji je bolji od fabrickog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Januar 24, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan I mislio sam da ima neke veze sa amortizerom, nego rek'o da ne ispadnem glup Sutra cu da vidim da se cujem sa vlasnikom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Januar 30, 2017 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Od čega li mu je prednji kraj!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10477 Napisano Januar 30, 2017 Hronični Motociklopata, 7320 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Meni izgleda kao da je sa neke Ducati masinerije 916, SS... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Februar 3, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra idem da gledam jedan SV650 S stariji model, na sta obratiti paznju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13678 Napisano Februar 3, 2017 Ne silazi, 6028 postova Prijavi odgovor kao problematičan Obrati paznju da te ne zajebu Izvini morao sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Februar 4, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Sklon sam ja da mi se to desava Mada ne bi trebao, covek je clan nekog moto kluba, tako da mi to uliva poverenje, ali videcemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MostarRPM 23 Napisano Februar 4, 2017 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan Sklon sam ja da mi se to desava Mada ne bi trebao, covek je clan nekog moto kluba, tako da mi to uliva poverenje, ali videcemo Hah, najviše se bojim motora koji su obilazili motorijade, tačno se naježim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Februar 4, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Bio, video, odusevio se Vozio ga ozbiljan covek, motor odrzavan, dobre gume, agregat bez ogrebotine, maske malo ogrebane, ali nije strasno, a sad ponovo pitanje Nisam uspeo da ga probam, los je akumulator, premostio ga je preko drugog, lepo radi ne cuje se nikakv sum, lupkanje i slicno, ali kad je otkacio kabl sa akumulatora motor se momentalno ugasio, jel to do akumulatora na motoru, on je gotov ili je nesto drugo u pitanju, posle je opet spojio sa drugim u upalio normalno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 4, 2017 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Previse prazan akumulator, a mozda i ne puni regler... treba proveriti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Februar 4, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan To me i plasi da nije nesto drugo sem akumulatora, mada covek kaze da je palio i radio normalno, garaziran od oktobra, po njegovim recima, danas ga je prvi put paljen od tadKako bi to moglo da se proveri, da se ubaci ispravan akumulator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 4, 2017 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje tako, i da se izmeri napon punjenja sa upaljenim svetlima na 3000-4000 rpm, malo preko 14V bi bilo OK! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Februar 4, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na pomoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimovic v2 5 Napisano Februar 8, 2017 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: knicanin Motocikl: sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Sv- ovci! kako da nadjem zicu tj. boju zice koja ide na obrtometar i kako je on predstaljen u semi ?unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 9, 2017 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se ja secam kad sam radio preradu bese crno-bela... I samo da ubacim link ovde, usko je vezano za temu! http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/117074-lezajevi-radilice-suzuki/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5973 Napisano Februar 13, 2017 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, ima li neko ideju gde mogu kupiti zaptivač poklopca kvačila za SV 650 kod nas?Radio sam drugaru kvačilo i ponešto oko menjača, pa mi treba taj zaptivač, a u moto bikeu gde inača nabavljam, nemaj.Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...