eox 0 Napisano Mart 23, 2011 U prolazu, 6 postova Motocikl: MBK Booster Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja bih uzeo City Grip ali nazalos koliko sam video one se prave od 12" do 16" a meni trebaju 120/90 10" i 130/90 10"... Da li postoje Pilot Sport za felnicu 10"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1740 Napisano Mart 24, 2011 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima li neka guma da drži po mokrom kao i po suvom?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
1veljko1 13 Napisano Mart 24, 2011 U prolazu, 59 postova Lokacija: bj , NS Motocikl: Peugeot V-Clic Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ne postoji takva, niti ce postojati. Prvo sto uslovi nisu isti, vreo asvalt sa hladnim vlaznim asvaltom, aquplaning, mastan put itd...Moze sa naci samo dobar kompromis i nista vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Mart 26, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zamenila obe gume na mom skuteru-gilera typhoon x.Kupila sam u Keleni,model Pireli SL26,koštale 40e komad.Originalne gume su bile kramponke-što mi se nije svidelo.Mogu samo reći da su gume odlične,evo već druga sezona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano April 5, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja bih uzeo City Grip ali nazalos koliko sam video one se prave od 12" do 16" a meni trebaju 120/90 10" i 130/90 10"... Da li postoje Pilot Sport za felnicu 10"? Pogledaj BARUM TRAILY, oni su pod Continentalom, mosilm da ces biti zadovoljan i sa cenom i na drumu (iz licnog iskustva)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_bg 38 Napisano April 10, 2011 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sity grip, sve pohvale za gumu. Druga prica u odnosu na fabricke. Preporuka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Jun 1, 2011 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Koju gumu da uzmem za Beverly 200? Dimenzije: 140/70/16 U motoboxu ima valjda conti twist..kakva je to guma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Jun 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan I mene čeka zamena guma ali pošto neće biti keša odma` za obe šta mislite da je pametnije prvo zameniti prednji ili zadnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1975 Napisano Jun 1, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je bolje prednju. Kocenje je u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Jun 3, 2011 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo danas zadnju 140/70-16 City Grip Cena prava sitnica > 7500din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rookie 2 Napisano Jun 3, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima unutrasnjih guma? Treba mi 3.5 x 10. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Jun 3, 2011 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra montiranje pa prenosim utiske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Jun 6, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima unutrasnjih guma? Treba mi 3.5 x 10. U bilo kojoj prodavnici Trajala iz Kruševca, na netu imaš adrese maloprodajnih objekata u Srbiji, ili bilo kojoj prodavnici koja prodaje moto gume... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anzakula 8 Napisano Jun 18, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Skyliner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je razlika i da li da stavim gumu na skuter 130/60 R12 umesto 130/70 R12? Isto vazi i za prednju (nizi profil tj. 120/60) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jun 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Razlika je u visini zida gume, i to za 10%, odnosno tačno 12mm. Ne bi trebalo da je velika razlika u vožnji, biće malo tvrđi na neravninama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Jun 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je razlika i da li da stavim gumu na skuter 130/60 R12 umesto 130/70 R12? Isto vazi i za prednju (nizi profil tj. 120/60) malo je tvrjdi na neravninama ali ce zato lakse savladjivati uspon a na pravcu sporiji jer je manji precnik gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1975 Napisano Jun 19, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan A mozda ce i sat malo da laze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Jun 19, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi aj da se ukljucim i ja ovde zanima me dal neko zna kolko kostaju gume za piaggio free spoljasnja i unutrasnja? hvala unapred ako neko prodaje ili zna nekog ko prodaje gumu nek me kontaktira na pp . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anzakula 8 Napisano Jun 20, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Skyliner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Onda ipak gume standardnih dimenzija.Gde se mogu najjefinije kupiti nove gume? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1740 Napisano Jun 20, 2011 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Onda ipak gume standardnih dimenzija.Gde se mogu najjefinije kupiti nove gume? To interesuje i mene!Uzeo sam Hondu SES 125 tzv.DYLAN sa fabrickim Bridgestone gumama P:110/90/13 Z:130/70/13 koje nisu okrugle,već su postale kockaste....ja magarac uopšte nisam sumnjao na gume,sve mislim da je otišao neki ležaj oko reduktora ili ne daj Bože da se pojeo neki zub u prenosu,a za prednju koje je takođe u out-u sam sumnjao na šolju letve,neki luft,biksnu,na kraju sam ubedio sebe da je volan nemiran zbog kofera....Da skratim,gde ima da se kupe Kenda,CST ili nešto u tom ''extremly low budget'' fazonu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1975 Napisano Jun 20, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan kenda cini mi se da ima u Kommp.co Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jun 21, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto kaze Muljaz http://www.kompp.co.rs/ Mada nije lose precesljati oglase. Pogledaj i ovde: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/61935-moto-gume-prodaja-moto-guma/page__st__60 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anzakula 8 Napisano Jun 21, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Skyliner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam gde se najjeftinije mogu pazariti nove Pirelli ili Mishelin gume? Dimenzije 130/70 R12 i 120/70 R12 Sad na Yamahi imam Pirelli iz serije GTS 24 i dobro su se pokazale.Koje su po vama bolje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1740 Napisano Jun 22, 2011 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam Bridgestone-ovu gumu u dimenziji 110/90/13 za 3000din.ali,problem je što je proizvedena 2000god.inače guma kao guma nije montirana već stoji u prodavnici.Jel rizik uzimati gumu koja stoji 10-tak godina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anzakula 8 Napisano Jun 22, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Skyliner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Takve gume nisu zakonski dozvoljene da se pustaju u prodaju.Istekao im je rok vazenja-materijal od koga je izradjena je promenio svoje svojstvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...