Mazak 273 Napisano Januar 24, 2011 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Januar 24, 2011 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan e jeb.. sad da bude kraj kad je postalo najzanimljivije! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6046 Napisano Januar 24, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Xaxa, tačno si druže u pravu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Januar 24, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan sta je sad ovo... nema djunte da se javi da nije otisao negde na voznju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6046 Napisano Januar 24, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma je l' stigao kući po ovom kijametu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 24, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Proverava fee na auspuhu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Januar 24, 2011 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bogu i Vama, kupih i stigoh po ledu doma. Krenuo prvom, posle 10m prešalto u drugu i istog časa patosiro asfalt, odlično, razbio maler odma. Tačno na čašicu i da nisam imo štitnike kolena, sad bi bilo kuku lele. Vido Tadija iz ulaza, dotrča unezveren. Posle mi slao SMS sa molbom da ne padnem nizbrdo videvši kud sam pošo. Napolju je -3,8, bilo veselo sa Bežanijske Kose, umesto na Auto put ja na nizbrdo na Tošin Bunar, lagano kvačilom, samo ovlaš zadnja i nekako se spusrtih i zaustavih na semaforu. Bi lakše kad se dečepah Gazele i sve lepo mekano, šaltanje nešto ranije na više da motor ide na unter turi jer tako teže proklizava. Kočenje motorom, kvačilo polako, gasa malo, korman ko da dirkam onu... samo si sufliram SMOOTH, SMOOTH,...ono čuveno Lazino iz škole dobre vožnje. Do ispred zadnje uzbrdice pred kućom,tu malo zašlajfa al već se steklo iskustvo i stigoh do zaleđenog platoa ispred garaže, tu onako oštro skretanje uz hupser, i stadoh, pa motor na ruke ugurasmo. Telefoni mi zvonili non stop, a mene stisla prpa, ladno a ćelepenka sva mokra. Vizir se ne magli, al se kondenzuje po ivicama, otvorim kad stanem na semaforu, al vuna da pustim korman i spustim ga, zvokot veliki. Al eto, prođoh vatreno krštenje, odma pa of, pritisak po fuzasteru za malu korekciju smera kako objasniše one Ofadžije. I sigurno jedina budala koja je terala motor po ovom kijametu, svi me onako gledahu ko utvaru da vide. Supruga nije mogla da sačeka, izašla na ulicu. Da mi neko kazao nekad da ću ovako mator da vozim motor, da kupujem na -°C, da vozim po ledu, ma reko bi mu da su mu svrake mozak popile. Nudio mi drugar kombi, Mojsa oće on kad sam ljosnuo, reko ne, teram, misleći u sebi,makar se skršio i ja i motor. Supruga nije mogla da sačeka, izašla na ulicu. Mnogo joj se sviđa motor a uistinu, i ja sam želeo ovakav belo sivi. Motor je uzet od sjajnog momka, sa foruma, i jedini prodavac koji je sve ispričao istinito i do detalja i nije se pravio nevešt i blesav ko ostali. Njemu je ispala prilika za nešto što je želeo, i eto, oboma nam se ispunile želje. Mnogo je lepo kad se ovako nešto obavi sa obostrano lepim željama, nek te služi dobro ko mene. Primerak je najbolji od svih što sam probao, tj, poteže osetno bolje od ostalih, dobroćudan, reaguje na komandu odmah. Sa njim sam pregovarao još sa početka, al sam mislio da ću naći nešto bolje, al ne. Zaista sam i presrećan prezadovoljan. Evo malko ekskluzivnih paparaco slika, malo da odmorim pa kasnije da sredim glasno utiske. Spremanje opreme. Za svaki slučaj, brisač naprstak. Marko montira aku a ja grejem uši. Smet na motoru. Pripreme. Marko proverava pred ispraćaj. Moj prvenac spreman za premijeru. Razbijanje treme pred polazak. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Januar 24, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma je l' stigao kući po ovom kijametu? Ma kakav kijamet ovo vreme je za djuntu maciji kasalj ...kako je vozio nisam mogao da ga stignem kolima evo djunta me prestize sa porukom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Januar 24, 2011 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je lepo što se dvoje različitih generacija sa osmehom rastaju da bi se opet sreli na forumu, nekoj družbi BJB-a,... ko da nismo kupac i prodavac. . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 24, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan E nek si ga kupio!!! Alal vera!!! Zelim vam mLooogo bezbednih kilometara!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6046 Napisano Januar 24, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sreća, sreća, rados' Neka te služi kao i ovaj moj pa ćeš biti oduševljen! Srećno i mnogo kilometara! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Januar 24, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za voznju, motor ce da sluzi.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Januar 24, 2011 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan nek'je sa srecom i da te lepo sluzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 24, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaaa NE! Đunto, mislim da bi trebalo da vratiš motor. Ne valja. Crk'o mu je žiroslop očigledno. Ebeš motor sa kojeg se pada odma' posle par metara... Mislim da te prodavac debelo zeznuo, ali punoletan si ti, šta da ti ja sad tu pametujem... :D :D :D :D :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 161 Napisano Januar 24, 2011 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan O Mile napokon Nek' je sa srecom i u zdravlje da se vozis stotinu hiljada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Januar 24, 2011 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Isplatilo se cekanje:sad pored lepe zene imas i lep motor!!!!!1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanovic typhoon 80 0 Napisano Januar 24, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd, Rakovica Motocikl: Piaggio typhoon 80 Prijavi odgovor kao problematičan Eto kao spanska serija. Vencase se na kraju. Smrc. Da ne bude na prolece nastavak? Ko zna, DJunta je za godinu dana od Freeja dogurao do ovog krosera. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanovic typhoon 80 0 Napisano Januar 24, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd, Rakovica Motocikl: Piaggio typhoon 80 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam komsa Djuntii zelim mu puno lepih kilometara na ovom i nekim buducim motorima... Sad ja ponovo vozim prdavca u kraju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Januar 24, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo nesto dugo ocekivano.... 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Januar 24, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast đunta, stvarno je lep ko slika! ali nekako kao da će mi nedostajati ova tema..skoro pa mi je žao što si konačno pazario motor.. ma zezam se...uživaj i sve najbolje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Januar 24, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Нек' је са срећом! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Januar 24, 2011 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom, puno bezbednih kilometara! Bas je lep! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Januar 24, 2011 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan evo nesto dugo ocekivano.... Bravo za motor, u zdravlju se vozio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 24, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da kazem da sad verujem i da mi je jako drago zbog Djunte! Srecno druze! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 536 Napisano Januar 24, 2011 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Necu poverovati dok ne vidim sopstvenim ocima . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...