Jump to content

Moto Zajednica

ivanovic typhoon 80

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu ivanovic typhoon 80

  • Rođendan 24.01.1971.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd, Rakovica
  • Motocikl
    Piaggio typhoon 80

ivanovic typhoon 80's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Hvala za odgovor. Hteo bih jos nesto da pitam .Da li prepravljate postojece nosace kofera-bisaga i da li ponuda vazi i za skutere, mopede? Pozdrav.
  2. kupujem 2 nove 120 90 10 gume pireli sl 60 ili slicne sl 60.bmp
  3. [b]1. Godište skutera koji ste vozili:[/b] 1995 moj je model tph 80 80ccm motocikl [b]2. Vreme provedeno na skuteru:[/b] od prosle godine i jos ga imam [b]3. Šta mi se dopada:[/b] dugacko sediste, pokazivac goriva, sve je super [b]4. Šta je moglo biti bolje:[/b] predmja kocnica , ide ali i trosi. 5-5,5 na 100. Max brzina oko 90. Cajger graviran do 120. Moj ima i dodatni rezervoar ispod desne strane patosa i pumpu za gorivo. Kratki fabricki retrovizori ja stavio od libertija duze ali okrugle i lepo su se uklopili u oblik. da prebacuje iz donjeg u gornji rezervoar [b]5. Moj utisak:[/b]super masina sve oko masine pasuje od freeja. Gume su frka Retka dimenzija i sara. ,moj nosi 120 90 10 Pirelli sl 60 enduro sara za pesak. Ma, tec for fun !
  4. Kolko vidim ima i zone savijanja tako da prilikom pada ne naslanja se bar direkzno na blok nego ispred bloka. Ja mislim da ni jedna zastita nije 100 % pa tako ni ovo. U svakom slucaju ideja ocena 5 majstor Seba 5. A Mojsa ? Meće obloge na oči. Tolko o Mojsi. Drž se elektrike i nema oči da te bole.
  5. A kamerman i montazer? Mile osim sto studiozno bira motor on vodi i profi ekipu da to i ovekoveci. Svaka cast i Mojsi koji sve to obelezi. Vidi se da radi svadbe.
  6. Pozdrav tebi. kacenje auspuha je isto. Da li ces dobiti nesto na zameni osim estetike je diskutabilno. Zameni pa probaj. Pripremi par setova rolnica pa polako. Sada nije klima da to radis jer moras da probas i probas. Sto puta, da bi izvukao iz auspuha maksimum. Ne znam koje su ti namere sa tom zamenom tako za dalju pomoc daj detaljniji opis. Hvala. P. S. Ja sam na moj motor stavio Gianelli sport i nista nisam dobio a mrsko mi je bilo da se zezam sa rolnicama pa na prolece vracam fabricki silent pro.
  7. Cestitam komsa Djuntii zelim mu puno lepih kilometara na ovom i nekim buducim motorima... Sad ja ponovo vozim prdavca u kraju...
  8. Eto kao spanska serija. Vencase se na kraju. Smrc. Da ne bude na prolece nastavak? Ko zna, DJunta je za godinu dana od Freeja dogurao do ovog krosera.
  9. eto i mene. dok sam vozio moped nekako mi bio blam da se registrujem a sad sam vec u ozbiljnoj klasi pa smatram red je da budem drug clan. Prvo vozio svasta kao klinac ,pa u vojsci falkoca i v35 i r65 od kad me Mojsa ponovo zarazi piaggio free a od jesenas kupih jedan od retkih a mozda i jedini piaggio typhoon 80 sa stvarnom registracijom na bg. Inace postar sam i muvam se na relaciji Miljakovac- Dedinje i okolina. Pozdrav svima a narocito Mojsi i njegovom novom zucku.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja