Forsberg 4608 Napisano Februar 26, 2021 (promenjeno) Drug član, 998 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod planiranja smeštaja za more, prvobitnu selekciju pravim na Bukingu, a onda tražim mejl i dogovaram se za ceno direktno sa smeštajem. Nekad ne traže ni depozit. Pričam o Grčkoj. Promenio Februar 26, 2021 član Forsberg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Februar 26, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Danas malo do prestonice! Promenio Februar 27, 2021 član Vule Gilera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Februar 26, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Marek1987 said: Da ne otvaram novu temu, pitaću ovde. Često kada vozim vikendom bukiram unapred prenoćište u nekom gradu, subota na nedelju, pa u nedelju nastavim vožnju. Često se usput predomislim u vezi sa destinacijom i iako je otkazivanje besplatno, nekako ne volim to da radim. Imam osećaj kao da sam ispalio nekoga. Najviše bih voleo da smeštaj nađem "sad za sad", tamo gde se zateknem, ali u tome ič nemam iskustva.. Jedino mi pada na pamet da se vozam okolo i tražim table "izdajem sobe"... Pa me interesuje kako vi to radite? Uvek rezervisem unapred. Moji smestaji su 500-1000din za noc, tako da gledam po prenocistima, konacima i sl. Nisam nikog nikad ispalio i niko mene nikad nije ispalio. Imam vec puno brojeva u mobilnom, nekad i zovem danas za danas. Zapisem kad uz put vidim neki broj telefona, a samo jednom sam zvao broj sa bandere i isto vece prespavao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ognjen_Nbg 186 Napisano Februar 26, 2021 U prolazu, 61 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Harley Davidson Street Glide, Ducati Supersport S Prijavi odgovor kao problematičan Lagana tura danas po istocnoj i zaokružio 4000km na MT07 od novembra kada sam ga uzeo 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Februar 27, 2021 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na odgovorima. Jeste, kad su hoteli u pitanju može se naći direktan kontakt pa bukirati direktno po jeftinijoj ceni, ali kada su u pitanju apartmani i privatne sobe i kuće onda teško. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Mart 1, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Prošvrljao za vikend po istoku, Paraćin - Zaječar (au, u par navrata tako divne krivine), selo Zlot (Lazarev kanjon), Bor, Majdanpek, Kučevo, Požarevac, pa nazad za Bg. Pošteno sam riknuo. Em sam zbog motora obučen u pet slojeva i termo odeću (a računao da će gore biti još hladnije a malo sutra... upeklo sunce kao da je 25 stepeni), em ranac na leđima, em čizme na nogama. Ah miline kad sam se vratio dole u podnožje a u koferu mi hladno osveženje. Promenio Mart 1, 2021 član Marek1987 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Mart 1, 2021 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dalje prema Majdanpeku Ovu foru sam ukrao od kolege @yogibear : 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10385 Napisano Mart 1, 2021 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ohoho... svaka čast... porasli apetiti za kilometražom?!? Ima tu 500 km, ako ne i više? Valjda ćemo se nekad zajedno provozati... taman da ti dam alat, one šrafove za blatobran... Reci... da li si se umorio,mnogo... ili samo pozadina utrnula? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Mart 1, 2021 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Uuu mnogo bi mi bilo to u jednom danu. Može ali mnogo mi je. Subotu prepodne sam radio i krenuo sam iz Bg tek oko 13h. Prenoćio u Zaječaru pa sutra ujutru lepo na tenane krenuo i opajao sve što sam hteo, uz puno razvlačenja, stajanja, slikanja, klopanja... Ma imam ja apetit za više kilometara nego vremena nikad nema 10 minutes ago, shoyyka said: Valjda ćemo se nekad zajedno provozati... taman da ti dam alat, one šrafove za blatobran... Bilo koji topli vikend može! 13 minutes ago, shoyyka said: Reci... da li si se umorio,mnogo... ili samo pozadina utrnula? Pozadina ništa, mene gornji deo leđa prvo počne da boli. Kao da bi mi prijalo da je još malo viši korman za koji centimetar, ali đe ću ga više... već je podignut. Za tvoju visinu je kao stvoren, ne sumnjam da možeš snjim i 1000 km u danu. Majdanpek - Kučevo sam uživao, ali najviše me umorio loš put kroz sela od Bora do Majdanpeka, kao 5 sati da sam vozio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6195 Napisano Mart 1, 2021 Drug član, 3029 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Pri vožnji po Srbiji je najveći problem što lepota ne može da se meri po kilometraži. Na svakih nekoliko kilometara može da se nađe nešto veoma zanimljivo. Izgubi se ceo dan, vidi se mnogo toga, a pređe se 100, 200 kilometara. Gotovo da je Srbiju najbolje obići pešice jer iza svake krivine postoji nešto jedinstveno, lepo, istorijski značajno, neuobičajeno... Zato volim svoju zemlju. 5 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Mart 1, 2021 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Mišo...Svaka Ti je ka u Vladike!Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theBeast 196 Napisano Mart 1, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: BGD Vidikovac Motocikl: Yamaha Tracer MT09 '18 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek mi je dilema da li post ostaviti ovde ili u "Lepote Srbije" ili mozda u "Ad Hoc Voznje"... Evo jednog lepog kruga...350km pravog uzivanja... Klinci kod babe i dede, a draga i ja ispijamo jutarnju kafu planirajuci rutu. Posle par momenata smo vec na motoru i pravac Kosmaj (kuda drugo nego ispod Avale i preko Ralje). Posle dorucka kod "Tome i Nade" posecujemo manastir Tresije u podnozju Kosmaja a zatim i Spomenik palim borcima. Ne zadrzavamo se dugo jer je vec vidjeno. Spustamo se dalje ka Mladenovcu i nastavljamo prema S.Palanci i V.Plani, ali secam se da je u tom delu bilo mucenje voziti se, guzva, kolona, brdo kamiona...bolje da sam od Mladenovca isao auto putem. Kada sam ugledao ovaj most setio sam se da su neke koleke ovde imale probleme sa šimana pa za stadoh na momenat U Svilajncu pravimo kracu pauzu i onda pun gas do manastira Manasije. Ja sam prvi put ovde i ostajem bez teksta kako mocno izgleda, kako spolja tako i iznutra. Steta sto nije bilo moguce da se seta po zidinama. Ali svakako utisak je mocan. Ne bih sada ovde pisao vise o samom manastiru, jer koga zanima moze da se informise na milion nacina. Nasa sledeca destinacija je Resavska pecina. Usput nailazimo na proizvodnu jamu Jelovac - proizvodnja visoko kvalitetnog mrkog uglja. Pomislim, čoveče kakvo je ovo radno mesto, posle samo nekih 20m vise nema dnevne svetlosti i radis ceo dan pod zemljom. Svaka cast ovim ljudima!!! Stizemo do Resavske pecine, uzimamo karte za grupu koja ulazi za 5 minuta (inace su grupe na sat vremena), tako da smo imali srece tu srece. Sa spoljnih 30°C ulazimo u peconu na 5°C....brrr. Pratimo vodica u stopu, mnogo zanimljivih podataka i prica je ispricala, tako da se sa ambijentom dobija potpuna predivna slika! Zeleli smo i Krupajsko vrelo da obidjemo, ali jesenji dani su postali dosta kraci pa ipak odustajemo od ove ideje. A i suvise smo izgladneli tako da mora neki rucak sto pte da padne Nailazimo na neki etno restorancic izmedju Despotovca i Svilajnca, uz rucak sabiramo utiske i nastavljamo autoputem pravo za BG...lagano nas hvata i mrak, ali sve je savrseno do kraja! Promenio Mart 1, 2021 član theBeast 14 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theBeast 196 Napisano Mart 1, 2021 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: BGD Vidikovac Motocikl: Yamaha Tracer MT09 '18 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Marek1987 je napisao: Prošvrljao za vikend po istoku, Paraćin - Zaječar (au, u par navrata tako divne krivine), selo Zlot (Lazarev kanjon), Bor, Majdanpek, Kučevo, Požarevac, pa nazad za Bg. Pošteno sam riknuo. Em sam zbog motora obučen u pet slojeva i termo odeću (a računao da će gore biti još hladnije a malo sutra... upeklo sunce kao da je 25 stepeni), em ranac na leđima, em čizme na nogama. Ah miline kad sam se vratio dole u podnožje a u koferu mi hladno osveženje. Lep krug, pravi za uzivanje!!! Ipak je otpala Deliblatska peščara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Mart 1, 2021 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Marek1987 Cini mi se da sam video tvoj motor u centru Pozarevca? Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Mart 2, 2021 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, theBeast said: Lep krug, pravi za uzivanje!!! Ipak je otpala Deliblatska peščara Ostaje za neki drugi put. Nisam siguran šta me čeka tamo, to mora da istražujem. Neki kažu da su se bukvalno izgubili i jedva izašli iz peščare. A i moj motor i gume nisu baš za pesak. Jedino neki dobar traktorski put može da dođe u obzir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Mart 2, 2021 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, x-man said: @Marek1987 Cini mi se da sam video tvoj motor u centru Pozarevca? Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka That's right Svratio da ulovim da pojedem nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ognjen_Nbg 186 Napisano Mart 2, 2021 U prolazu, 61 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Harley Davidson Street Glide, Ducati Supersport S Prijavi odgovor kao problematičan @theBeast vodopad Veliki Buk, Krupajsko i manastir Gornjak pod obavezno sledeći put 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Mart 2, 2021 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam zavrsio sa poslom ranije resio sam da napravim krug po kraju.Ovde na forumu sam video da je kolega @malitomic isao na Strazevicu(brdo u Rakovici koje su 1999god bombardovali skoro svakoga dana,nekada i vise puta u toku jednog dana),Posto mi je u komsiluku a nikada se nisam isao tamo resih da odem.Na vrhu se nalazi spomenik,,Glasnik sa Strazevice" u znak secanja na pripadnike VJ koji su tu nastradali.Odatle se pruza pogled na Rakovicu,i delove Vidikovca,Labudovog brda i drugih naselja.Dok sam malo odmarao smenjivali su se klinci koji dolaze kolima i uglavnom budu tu 10ak min popiju pivo i odu.Jedino sto kvari opsti utisak je dosta bacenih limenki i papira a i dosta polomljenih staklenih flasa(treba biti oprezan) .Odatle sam se spustio do Rakovice pa kroz Kosutnjak kuci.Evo i par slika ... 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theBeast 196 Napisano Mart 3, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: BGD Vidikovac Motocikl: Yamaha Tracer MT09 '18 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Eol je napisao: Posto sam zavrsio sa poslom ranije resio sam da napravim krug po kraju.Ovde na forumu sam video da je kolega @malitomic isao na Strazevicu(brdo u Rakovici koje su 1999god bombardovali skoro svakoga dana,nekada i vise puta u toku jednog dana),Posto mi je u komsiluku a nikada se nisam isao tamo resih da odem.Na vrhu se nalazi spomenik,,Glasnik sa Strazevice" u znak secanja na pripadnike VJ koji su tu nastradali.Odatle se pruza pogled na Rakovicu,i delove Vidikovca,Labudovog brda i drugih naselja.Dok sam malo odmarao smenjivali su se klinci koji dolaze kolima i uglavnom budu tu 10ak min popiju pivo i odu.Jedino sto kvari opsti utisak je dosta bacenih limenki i papira a i dosta polomljenih staklenih flasa(treba biti oprezan) .Odatle sam se spustio do Rakovice pa kroz Kosutnjak kuci.Evo i par slika ... Uhh moram se nadovezati na ovo Vec 15 godina zivim u stanu koji gleda pravo na Strazevicu, i vidis tek prosle godine mi pade na pamet da bih mogao da skocim do tamo... Na zalost, ova moja slika pored prelepog pogleda na Vidikovac pokazuje sve te papire i otpad koje ljudi ostavljaju A evo i nesto od pre tri dana sa moje terase, radjanje Sunca iznad Strazevice, a sa desne strane se bori Avala sa sve tornjem Promenio Mart 3, 2021 član theBeast 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theBeast 196 Napisano Mart 3, 2021 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: BGD Vidikovac Motocikl: Yamaha Tracer MT09 '18 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Ognjen_Nbg je napisao: @theBeast vodopad Veliki Buk, Krupajsko i manastir Gornjak pod obavezno sledeći put Jedva čekam!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1735 Napisano Mart 3, 2021 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Super je na Strazevici, cesto svratim sa klincem sto motorom sto bajsom. Sa druge strane brda je kamenolom i odozgo je odlican pogled. Vidim da svracaju samo lokakni klinci i da ne ciste za sobom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Mart 3, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadovežem i ja na Straževicu. U ove krajeve sam se iz Mirijeva doselio 2015. i prvo što sam uradio otišao sam na prvo brdo koje vidim u okolini - Straževica. U krvi mi da lutam po brdima i šumama i tako prvo što me interesuje je da vidim šta imam u neposrednoj okolini. Celo to brdo jako je čudno i zanimljivo i svo je u nekim bunkerima i prolazima koji vode na dole, prema utrobi brda odnosno ka vojnoj bazi koja je ispod. Neki kažu da treba izbegavati to mesto baš zato što je toliko gađano i da je verovatno radijacija visoka, međutim neki koji su merili tvrde da nema opasne radijacije... Ja volim gore da prođem u svako doba, što bajsem, što peške. Naročito je lepo u svitanje ili zalazak. Ako prođete kroz ceo onaj ograđen deo i nastavite pravo, ima lep zemljani putić koji ide uz samu ivicu rudnika pa izlazi u Resnik. Može se proći i bajsem. Ako i dalje nastavite samo pravo kroz Resnik, izađete na raskrsnicu kod marketa Sunce. Ako po ulasku u Resnik na prvoj raskrsnici skrenete levo, silazi se dole prema Rakovačkom manastiru i izvoru Svete Petke. Do pre par godina, nije postojao asfaltiran put do gore nego je bio samo tucani kamen. Tada uopšte nije bilo toliko popularno mesto, nije bilo toliko okupljanja gore niti đubreta. Više mi je odgovarala ta varijanta jer sam gore uvek mogao da pronađem malo mira. Onda ga je vojska afaltirala i mesto je bilo zatvoreno za prilaz ja mislim skoro godinu dana. Kad god bih pokušao, stajala je rampa i dežurni vojnik koji me je vraćao nazad. Tom prilikom su i zatrpali podzemne prostorije koje su do tada bile otvorene i moglo se ući u njih. Čim su ga opet oslobodili a put ostao afaltiran, gore više mira nema. Uvek "bleji" neko. Promenio Mart 3, 2021 član Marek1987 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Mart 4, 2021 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan OPET SMO ZATVORENI 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8221 Napisano Mart 4, 2021 Ne silazi, 2147 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeeee Staman a ja očekivao more,kad ono prc test. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10385 Napisano Mart 4, 2021 (promenjeno) Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Nemi putopis Milošev konak (Gornja Crnuća)-Jezero Šumarice (KG)-Jagodina-Ćuprija-Paraćin-Rtanj (podnožje) Promenio Mart 4, 2021 član shoyyka 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...