RankoBg87 6813 Napisano pre 8 sati Drug član, 3079 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem gde zivi nego sto da izvine narod jebe drugare, uzme i salje slike, kaze e ovde sam bio, tamo sam bio, danas mi bilo dosadno pa vozio po ovom prevoji i tako, ko ce kome nego svoj svome al ne zalim se, brzo ce da bude lepo pa ce da se i mi smrtnici vozimo tamo bar malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4086 Napisano pre 4 sati Drug član, 1118 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ja krivim upravu što ga nije banovala do sad! Oćemo jednu protestnu vožnju protiv uprave? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6813 Napisano pre 2 sati Drug član, 3079 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Samo mu slike blokirati i sve reseno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...