RankoBg87 6816 Napisano pre 12 sati Drug član, 3082 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem gde zivi nego sto da izvine narod jebe drugare, uzme i salje slike, kaze e ovde sam bio, tamo sam bio, danas mi bilo dosadno pa vozio po ovom prevoji i tako, ko ce kome nego svoj svome al ne zalim se, brzo ce da bude lepo pa ce da se i mi smrtnici vozimo tamo bar malo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4088 Napisano pre 8 sati Drug član, 1118 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ja krivim upravu što ga nije banovala do sad! Oćemo jednu protestnu vožnju protiv uprave? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6816 Napisano pre 6 sati Drug član, 3082 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Samo mu slike blokirati i sve reseno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 854 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Volim i ja vas! (nohomo) Mart nije lose poceo, danas Schwarzwald sa kolegom na MT09, 392km. Radih u nedelju kad je bilo maglovito da bih danas mogao da smugnem na voznju 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6816 Napisano pre 1 sat Drug član, 3082 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh da ga treba blokirati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4089 Napisano pre 1 sat Drug član, 2006 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan On to nama namernoSent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6816 Napisano pre 28 minuta Drug član, 3082 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam forum sta ja trpim privatno, samo sipa slikama Koji god link da pošljem nekog prevoja kaze bio sam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...