Jump to content

Moto Zajednica

Kratke voznje

Recommended Posts

• U prolazu, 69 postova
  • Motocikl: Yamaha Tricity 300

Skoro preslikani moji ustisci sa stranice ranije 😀, jedino nisam prošao Miroč jer želeo sam da se zaustavim na vidikovcima pored Dunava na povratku iz Kladova, koje sam prethodni dan samo protutnjao nizvodno ka Kladovu. Taman Miroč ostaje za narednu vožnju 😃 Naravno i da Petrovac - Kučevo - Majdanpek - Rudna Glava prođem u suprotnom pravcu 😃

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 781 postova
  • Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200

Данашњих брзих 150км са кратком паузом у Јагодини за еспресо. Старт Плана, преко Раче и Лапова, Баточина-Кг и старим путем после за Јагодину. IMG_4019.thumb.jpeg.7ed4992854f1368b36162d67c4ed0c91.jpeg

а како сам ја у лаганом прекршају, истекла регистрација пре 3 дана, жута Жута оса( не није ракија) је ишла испред мене и чистила пут…🫠

• Sviđa mi se 8

• Svrati ponekad, 68 postova
  • Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK

Bila sam posle posla do vrha Avale da malo probistrim glavu. Da restartujem najgoru radnu nedelju u poslednjih deset godina i zabodem svim negativnostima glogov kolac. Taman krenula, stajem kao treća na semaforu na Avalskom putu, sa leve strane prolazi neki vau kawasaki. Ili suzuki. Moraću da poradim na prepoznavanju motocikala. Ali bio je plav, to znam . Pali se zeleno, kreće prvi auto, drugi je malo zastao u polasku pa je kawasaki prošao pored njega sa leve strane. Ja i dalje stojim i čekam da se ovaj ispred mene skine sa mobilnog u koji bulji i krene. Sa trotoara sa desne strane batica se isparkirava u pravcu Trošarine i direktno na kawasaki, opiči ga bočno direktno momka u nogu. Ovaj zaigra sa zadnjim delom ali uspe da ostane na točkovima. Batica u rikverc nazad na trotoar. Kawasaki ode na levi trotoar da se parkira, dečko jedva sidje, vidim da proverava zglob. Stanem polako na trotoar kod semafora, ugasim motor, predjem ulicu i pridjem dečku. On već gleda motor, nažalost i ja sam videla da je plastika pukla. Tapnem ga po ramenu dok čuči i pitam da li je dobro. Kaže jeste. Ustane on, skine kacigu a ja samo dignem vizir. Pitam ga da li je siguran da je ok jer se vidi po pokretima da ga boli skočni zglob, da li hoće da zovem nekoga, da ostanem kao svedok. Kaže da neće zvati policiju da ne pravi momku problem i onda tuše - hvala vam gospodjo što ste stali i pitali kako sam. Jbm ti miša, ne smem vizir da dižem jer me onda provale da sam baba

Vožnja je bila ok, krivine lepe, priroda prava jesenja, jednostavno samo za uživanje.

890950b06ee3b0ada2e4d28cd7fab92a.jpg

Ipak izgubi se neka draž, odvozah sve pažljivo i vratih se kući i dalje se pitajući da li je momak ok. Klasična situacija za nisam te video ali iskreno, da nisam početnik i štreber (ili je možda do toga da sam “baba” ) mogla sam to da budem i ja. A mene bi preturio kao keglu na kuglanju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Sviđa mi se 12
  • Zbunjen 1
  • Tužan 1

• Svakom po zasluzi, 12397 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

... па и ја сам деда па ништа :BJBmoto:

• Sviđa mi se 2
  • Haha 6
  • Podržavam 1

• Drug član, 1496 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650

Ja danas isao da obidjem Manastir Blagovrštenje Gornjačko, kod banje Ždrelo.

Raspitivao sam se ovde skoro, pomogle mi kolege, i eto prilike. Niš-Despotovac, Manastir i nazad

20241018_140600.thumb.jpg.ac7dd384f4d9db331bc8089ccc2f867b.jpg20241018_140523.thumb.jpg.bc5227089c0148819efbc4aff39b3bf8.jpg

Odusevljen sam ovim mestom. Utisak jedino kvari kamenolom koji je u blizini, dosta kamiona koji to razvoze i manjak mesta za parkiranje kod samog Manastira. 

Ne znam zasto ova lepota nije "komercijalozovana" nije uredjeno, a moze izgledati jos bolje. Nema "lakog" pristupa samom objektu. Porusene improvizovane stepenice, a nisam hteo da "planinarim".

Ne znam "priču" ovog manastira.

Mnogo mi se svideo put od Despotovca do Ćuprije i nazad. Uživao sam u pravom smislu. Dobrih 25km voznje. Bas uslovi kakve najvise volim. Lepa podloga, ne mnogo opterecen put i brze krivine. 

Jos jednom, hvala kolegama koji su mi dali upute da nadjem ovo. 

Edit: 

Krivo mi samo sto nisam opet obisao Manasiju. Po meni najlepsi manastir u Srbiji. Žurio sam nazad, zahladnelo

Promenio član MaxiS
  • Sviđa mi se 7

• Drug član, 781 postova
  • Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200

@MaxiS колега, када си се попео до тог пустог манастира, лево од њега има једна козија стаза, баш је стрма и ја сам се ту пењао са ћеркицом од 7г, редуковали смо се на све четири, али када се попењеш имаш Савину воду. Која капље из стене. 

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 1496 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650

Videh tu stazu, ali sam se bojao da se ne "strmeknem" :D ili da ne naidjem na neku sarku u onom kamenjaru. 

• Drug član, 3349 postova
  • Motocikl: Blackie

U subotu stiže sms... Da li je hladno, da dođeš po mene motorom? Ups, šok, iznenađenje... Šta joj bi? :D

Ma gde 'ladno? Poneću ti kožnu? Ne treba, imam ovu protiv vetra... Kacigu u kofer... i... 

Čeka Blekiša... 

WjhB1tK.jpeg

Mlada, moraš češće trenirati ovo zbog tvojih leđa... Znaš da je "trening" vrlo bitan. Sećaš se kad pričah, da sam opušteno na TDMu prelazio po 600km u danu, ništa. Kupih prvu Bandžu 1250,500km napravih, počinje boleti vrat posle...Teži motor (drugačije konstitucije:D), niži... Jači... Hm... znam lek, sutradan novih 400-500km...ništa ne boli. Da, navikavaš se, jačaš malo taj deo mišića... 'si čula? 

I još nešto, počinjem da te osećam na motoru, mora da vežbaš... Pre neki dan odvezao @bajker71 do Zrenjanina... Kao da ga nema pozadi, ume čo' ek.

I tako... 

l6IHIv0.jpeg

Malo ali mnogo... 

E sada prava kratka vožnja, sa svrhom... Juče smo se družili, malo ručkali, neko malo više, shodno kapacitetu, jel? :D

Dogovor bio oko 9:30h na pumpi kod Zmaja... Da, to za Beograđane, mi iz pasivnih krajeva moramo poći oko 08h da bi "stigli na polazak", hahaha lepo zvuči, da stignemo na polazak! 

Druženje zakazano u Futogu. Idite, doći ću... 'ladno bre, oko 7 stepeni kad pođoh oko 09h.Napravih kratku pauzu,tamo u Rušnju na pumpi,nisam hteo auto putem, išao starim, da sporije vozim... Batajnica, N/S Pazova, Inđija... Pauza 30 sekundi, da se napravi fotka iz kokpit a na Banstolu. 

m20v8C3.jpeg

Ubzo stigoh do S. Karlovaca, htedoh do vidikovca Karlovački Krst(fotos sa weba)... 

haskCp7.jpeg

Međutim nisam smeo, velika uzbrdica, a par desetina metara treba voziti po kamenim pločama... A glatke...Nisam hteo ostavljati motor pa pešice, žurim na druženje. To ostavljam za drugi put, @yogibear da li si bio(ne sumnjam), verovatno si ostavljao motor...navigacija me vodila periferijom grada, pa uz brdo, a i meštani tuda... 

Elem ubrzo sam do NSa, na most Slobode,jedna fotkica pre tunela... 

oZEWEmf.jpeg

Za čas do Futoga... Pajtaši već stigli... ima tu svašta... 

mUhZbaO.jpeg

a1Qmc4h.jpeg

@Tumbe sakrio... 

xKPCto0.jpeg

1ogTO3n.jpeg

TegOFbk.jpeg

knQUS06.jpeg

dfWbMBo.jpeg

SYIEESq.jpeg

Domaćinovi motori... 

kih7hcj.jpeg

Pogađate zanimanje? Kaciga je od kolegine mlade. 

X1sSWE9.jpeg

Dimilo se na sve strane... 

gelx0gS.jpeg

Naravno komentarisanje motora i sl.... 

hcQxnva.jpeg

Roštilj majstori, a i pasulj se krčka... 

UDHXEbg.jpeg

w02jYDW.jpeg

Par ćevapa, malo od vrata, ne cele dve tanke kobasice, meni dosta. Kao što rekoh shodno kapacitetu... A i ne volim se opterećivati, lepše se osećam, jednostavno. Nakon par sati druženja odlučih se za povratak, ipak je meni duži put. Sedi, sad će i pasulj? Ja se najeo, gde da mi stane? Pozdrav, krenuh... 17:50h ja stigoh, tek počinje hladnjikavo.

Hvala na druženju!350ak km... 

Do sledećeg... 

• Sviđa mi se 21

• Svrati ponekad, 153 postova

Kum i ja rešili za vikend da se negde malo vozamo...u petak u 14.30 polazak iz Ča do NP , tu svratili kod Šukra na ćevape...dalje put ka CG i stigli u Berane na spavanje. Ujutro ka Gusinju i ulazak na SH 20, zeleni karton nisam imao pa me koštao 10e na licu mesta...kad smo sišli dole rešismo u hodu da overimo i SH21 do Tetha i nazad...ulazak u CG ka Tuzi, gužva nenormalna pa nas čika cajac samo rukom pozva i pokaza da idemo dalje....ista situacija kod crnogoraca, pozva nas cajac i uputi na kućicu gde je kamion za ršio, tako da smo imali sreće...onda u Virpazar na jegulju, crno vino i spavanje....u nedelju ujutro preko Petrovačkih strana do mora i do Tivta u Pontu na pivo, onda serpentinama do Njeguša..degustirali i kupili pršut...odatle na kanjon Morače i sinoć oko 21.30 kući....ubili malo preko 1000 km, umorni ali puna srca...imam malo nekih slika, pa ću okačiti...ne volim da stajem zbog fotkanja, jbg....

Sent from my moto g54 5G using Tapatalk

• Sviđa mi se 8

• Drug član, 1771 postova
  • Motocikl: BMW R1250 GSA
On 10/21/2024 at 9:47 AM, shoyyka said:

Ubzo stigoh do S. Karlovaca, htedoh do vidikovca Karlovački Krst(fotos sa weba)... 

haskCp7.jpeg

Međutim nisam smeo, velika uzbrdica, a par desetina metara treba voziti po kamenim pločama... A glatke...Nisam hteo ostavljati motor pa pešice, žurim na druženje. To ostavljam za drugi put, @yogibear da li si bio(ne sumnjam), verovatno si ostavljao motor...navigacija me vodila periferijom grada, pa uz brdo, a i meštani tuda... 

Još uvek te lokacije nema u mojoj temi, kao ni Sremskih Karlovaca a poprilično toga nudi taj lepi gradić. Jednostavno toliko toga sam obišao ali ne stižem sa pisanjem. Biće, obećavam! :)

Da nisi odustao na toj kamenitoj kaldrmi koja vodi ka groblju, verovatno bi odustao kasnije, na zemljanom traktorskom putu koji uzbrdo nastavlja do krsta. Nažalost, ne preporučujem odlazak do krsta sa drumskim motociklom. ☹️

👋

20241023_132941.thumb.jpg.9bc9f697483a7bd4f39613a95f0ff0f9.jpg

20241023_132522.thumb.jpg.8d56c2d904ef0dbf1d59bc32c96ec4c9.jpg

DJI_0016.thumb.JPG.ebe50a4f1a4a1dac863933b46fb46196.JPG

• Sviđa mi se 10
  • Hvala 1
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 68 postova
  • Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT

Pozdrav, malo me bune ove vaše slike… ja sam bio na vidikovcu Karlovački krst, ali to je bila uređena površina u dva nivoa, sa ogromnim pozlaćenim krstom i sklupturom Duška Trifunovića ako se ne varam. Stigao sam u podnožje motociklom i onda se popeo stepenicama koje vode do vidikovca. Sad me zanima da li imaju dva vidikovca sa krstom iznad Karlovaca, ili su vaše slike iz perioda kad ova lokacija još nije bila uređena? Ps. Slike su mi u drugom tel.

• U prolazu, 69 postova
  • Motocikl: Yamaha Tricity 300

Pokušao sam da dođem do onog zvaničnog vidikovca iznad grada, ali me je google odveo do groblja, napatio sam se malo sa 14" točkovima. Dalje je bio makadam kroz groblje, koji razumljivo nisam isprobao 😀 Nisam video ni jedan krst 🤣

image.thumb.jpeg.ce1282111b02e0dddb8e330abb553570.jpeg

image.jpeg.5ac61e034a4107108244ca00af8a0710.jpeg

• Sviđa mi se 1
  • Haha 1

• Drug član, 3349 postova
  • Motocikl: Blackie
Pre 3 sati, Саша je napisao:

Pozdrav, malo me bune ove vaše slike… ja sam bio na vidikovcu Karlovački krst, ali to je bila uređena površina u dva nivoa, sa ogromnim pozlaćenim krstom i sklupturom Duška Trifunovića ako se ne varam. Stigao sam u podnožje motociklom i onda se popeo stepenicama koje vode do vidikovca. Sad me zanima da li imaju dva vidikovca sa krstom iznad Karlovaca, ili su vaše slike iz perioda kad ova lokacija još nije bila uređena? Ps. Slike su mi u drugom tel.

To su dva različita:

Zr3F1TQ.jpeg

5HijLuF.jpeg

• Hvala 1

• Drug član, 1771 postova
  • Motocikl: BMW R1250 GSA

@Гоша, @Саша - radi se o dva potpuno različita mesta, @shoyyka je već odgovorio. Nekoliko fotografija sa "Karlovačkog krsta" sam već postavio par postova iznad, dok "Magarčev breg" izgleda ovako:

Iza motocikla sa leve strane se vidi prvi par stepenika. Na tom mestu počinje stepenište, odnosno tu je ulaz za vidikovac. Malo je zaguljeno za parking čak i za motocikle.  

20210425_171241.thumb.jpg.87c3c5e49906766bd36a0c71e5c729cc.jpg

Stepenište koje vodi ka vrhu...

20210425_171442.thumb.jpg.f4f456e024ab68a30a391385e0e0943a.jpg

Vidikovac "Magarčev breg" 👇

20210425_172039.thumb.jpg.42253c5a359822722e3281e512741768.jpg

20210425_173327.thumb.jpg.a09572fc84e859e0291f58e8d1de051e.jpg

• Sviđa mi se 7

• U prolazu, 48 postova
  • Motocikl: Honda Pan European 1100
On 15. 10. 2024. at 10:57, DraganNS je napisao:

Mali osvrt na kratku vožnju koju smo @ZoraNS i ja izvezli ovaj vikend: Novi Sad - Kladovo - Novi Sad. Krenuli smo u subotu sa NIS-ove pumpe kod Merkatora, nešto posle 9 časova, prešli Dunav pa starim putem za Beograd do S.Pazove gde smo se uključili na auto-put i vozili do Batajnice, zatim preko Pupinovog mosta oko Beograda do Pančeva, Kovina pa treći put preko Dunava do Smedereva, Požarevca i ubrzo stižemo do Srebrnog jezera na prvu kafe pauzu. Nakon malog odmora nastavljamo dalje ka Golupcu. Da li pre ili posle Golupca nailazimo na jezero žitkog blata preko asfalta, u dužini od par desetina metara, a koje su na put naneli kamioni sa obližnjeg kamenoloma, tako da smo dobro usvinjili motore.

- "Zoki, pogledaj, izgledam k'o svinja"!

- "Da, a i ublatio si se!" 

Uživamo u ambijentu, dok se krivine nižu jedna za drugom, polako ulazeći u ritam vožnje.  Dok se trudimo da izaberemo idealnu putanju, polako povećavamo brzinu. Na ruku nam je išlo činjenica da nije bilo mnogo gužve na putu, pa ni mnogo motorista, iako je bilo lepo vreme. Posle nekog vremena stižemo na parking sa vidikovcem ka Malom i Velikom kazanu gde pravimo kraću pauzu jer smo već blizu Kladova.

IMG-0119c0dfec5e5752130c7ea823d06f3b-V.j

Ubrzo stižemo u smeštaj, nešto posle 16 časova. Smeštamo se, malo gustiramo Zoranovu domaću radžu dok se spremamo na večeru. Smeštaj nam se nalazio pre onih jezera i dečjih igrališta, možda 500 metara do centra. Pristojan smeštaj, ništa fensi ali ima sve što je za ovakve goste potrebno, motori u dvorištu:

IMG-20241012-164335.jpg

Motore smo, nakon kratkog pranja u dvorištu, ostavili da se i oni malo odmore pa smo se prošetali do kafane Kod Tekijanca koja je, nažalost, bila to veče zakupljena. Već dobrano gladni ulećemo u piceriju Elite u samoj pešačkoj zoni konstatujući kako je prilično prazan grad. Naručujemo pice dok sa ekrana televizora odjekuje naša himna. Pica je bila sasvim dobra, samo da je bila malo veća:

IMG-20241012-201927.jpg

Nakon večere vratili smo se u smeštaj taman kad je počelo drugo poluvreme utakmice tako da nam je pobeda naše reprezentacije došla kao uspavanka. Btw. smeštaj ima tri sobe i može da primi desetak gostiju, tako da smo se nas dvojica baškarili svako u svojoj sobi. Negde oko 4 ujutro moj stomak me je podsetio da mi je Ahilova peta i da ne podnosi ništa previše.

Ruta prvog dana:

6 с 9 мин (362 km)

https://maps.app.goo.gl/tXxjssfUcxmR1ubh9?g_st=ac

Sutradan, nismo nešto mnogo poranili ali ni zaglavili, što se kaže - taman. Nakon kafe i doručka koji smo sami spremili ponevši nešto hrane od kuće, opraštamo se od gazdarice i krećemo nazad, ali drugim putem. Ideja mi je bila da provedem Zorana odličnom deonicom koju nije nikada vozio, a i mene je jedna kratka deonica zanimala, tako da smo trasirali rutu od KL preko Brze Palanke, Miroča (put 396), Klokočevca, Rudne Glave, Majdanpeka, Kučeva zatim putem 147 do Petrovca na Mlavi, Žabara, V. Plane i onda auto-putem kući. Put preko Miroča je nedavno presvučen i podseća me na grebenski put preko Fruške gore, samo je priroda više"divlja". Takođe, deonica od Klokočevca do Majdanpeka i dalje do Kučeva je pokrivena novim asfaltom i meni je, trenutno, jedna od najboljih ruta po Srbiji koje sam vozio. Takođe, iznenađenje mi je bio put 147 (Kučevo - Petrovac). Veoma je vijugav, presvučen novim asfaltom i vodi preko Homoljskih brda. Posle Petrovca kvalitet puta se spušta na ispod proseka, a preostala deonica od Velike Plane auto-putem do kuće predstavljala je rutinsku vožnju. Slika nemamo jer nam adrenalin nije dao da stanemo, tako da to dugujemo. :moto3:

Ruta drugog dana:

6 с 3 мин (395 km)

https://maps.app.goo.gl/Ab1UeWb1XESfbDHK8?g_st=ac

Zdravo kolega.odlična ruta.nisam znao da je sad popravljen put preko Miroča,moraću da posetim sl.nedelje biće valjda vremena.Nego ovaj smeštaj,u Kladovu,kako se zove,jel preko bookinga?pozdrav 

• Drug član, 967 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000.

Nek se javi ko juče nije bio na Fruškoj Gori :D 

Drugar i ja smo rešili da bacimo oko kakav je put po grebenu planine, te smo krenuli vožnju u smeru istok-zapad. Potpuno neiskuno, jer nam je sunce često bilo pravo u oči. Svratili smo do Spomenika sloboda, a onda dalje grebenom za Beočin i Špicerov dvorac. Tuga šta je država dopustila da se desi ovog i sličnih zdanja. Na Fruškoj Gori više motora neko drveća :D 

image.jpeg.0d8b4cad8b863ffacb2e2b8d6006ad4f.jpeg

image.thumb.jpeg.95bf3cf6cde75caaab2032b52032b07b.jpeg

image.jpeg.41668aa4d3362b066265918d904f43bc.jpeg

Špicerov dvorac

image.jpeg.0e40a64aef4cd1aa34f70e6b8c5f8f99.jpeg

image.jpeg.92d582e555bc7a090699ce3d7eed5325.jpeg

image.thumb.jpeg.765fe879afb1ae84db50add7a31f44be.jpeg

image.jpeg.ff149d77dcc4d6609cbd3817a8c4be39.jpeg

image.thumb.jpeg.723174575f599477e5657f64b10ee75a.jpeg

image.thumb.jpeg.3a2ab55f74765ceb6f4d39e90a8eef56.jpeg

image.thumb.jpeg.c68f3e650125c7704d5597886c83ed5b.jpeg

Kako bi vožnja imala i neku ozbiljnu konotaciju, išli smo i da pogledamo jedan motor koji nisam baš ozbiljno planirao da kupim, jer mi je van budžeta, ali sad nakon razgledanja razmišljam kako da dodam još malo para pa da se ponovim. Uz to, u NS-u ima i jedan mali proizvođač daski za stoni tenis, odnosno drveta na koji se kasnije lepi guma po izboru. Cena jednog komada, ispod regularne cene, je 90e i prema rečima drugara, drvo je ozbiljnog kvaliteta. 

Nakon svega, posetili smo piceriju Napoli Centrale koju drži Napolitanac oženjen Novosađankom. Pica je okej, ali Bosiljak je i dalje bolji.

Kako ne bi sve bilo savršeno pobrinuo se ventil na mom prednjem točku. U visni aerodroma, na momenat, učini mi se da mi motor vuče udesno. Malo dalje shvatih da je đavo odneo šalu i da je prednja guma pukla. Parkiram u zaustavnoj i vidim da je još jedva nešto vazduha ostalo u njoj.

Srećna okolnost je da sam stao na oko 300m od isključenja za Autokomerc, pa se okrećemo i u prvoj ćeramo motor do karting staze znajući da oni moraju imati kompresor da je dopumpam koliko da se dovučem do kuće. Kao što rekoh, guma nije pukla, već ventil u korenu pušta. Mogu da se zakunem da je razlog ona kapica sa Alija za merenje pritiska u gumama koja je dosta teška i da je, pod centrifugalnom silom, sjebala ventil. Sve u svemu, napumpasmo gumu i stigoh do kuće.

• Sviđa mi se 8

• Zainteresovan, 509 postova
  • Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300

Iskombinovali posetu rodbini sa vožnjom , Pazova-Banja Luka. Preko Bjeljine, Modriče, Srbac. Prespavali u Hotelu Bosna, pustili motore u garažu, da ne zebu.

U povratku preko Doboja i manjim, krivudavim putevima preko Gračanice do Brčkog, pa opet nazad na Bjeljinu, Dvorovi.

Naravno da smo jeli ćevapa, A&D u BL - za svaku preporuku!!!

Lutali smo malo po selima oko BL, tražeći neka mesta gde sam kao klinja odlazio, a i dalje pamtim...

Priroda predivna u ovo doba.

IMG-f6cee2eb7c298ed66c1f3b1f3eee67ec-V.jpg

IMG-cf22449d46e6650f625e02d1296ebd7c-V.jpg

IMG-c7260512724408a1a2bedcbd4cf40e3c-V.jpg

20241027_134452.jpg

20241027_104836.jpg

IMG-e8179ffd94f04f78de36ff974508d32a-V.jpg

IMG-20241026-WA0001.jpeg

• Sviđa mi se 17
  • Podržavam 1

• U prolazu, 32 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS

Danas Novi Sad - Beograd - Rudnik , rucak na Koti 555 i malo drugacijim putem nazad.

IMG_8395.jpeg

@the_doctor fotografise

Promenio član Milan81
  • Sviđa mi se 6
  • Hvala 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 1057 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic

U nedostatku vremena, gde ću šta ću, aj da obrnem krug u lokalu.
U 14h krenuh iz KV na Goč, da vidim ima lištogod novo.

Lep dan, dovoljno topao da gore ne bude hladno... Planina se opet žuti - volim te jesenje boje, značajno su živopisnije i toplije od jednoličnog leta.
95e24a077de4d025049524ab241f2b68.jpg

b6d4fc74805f2d8ef3be7d7a2be684e6.jpg

Na putu sa kraljevske strane je dosta peska i sitnog kamenja na kolovozu, naročito na krivinama, a dobar deo deonice se i radi, pa ne treba forsirati.
3c4ee95c93709690ee0f1d0f8dac52cc.jpg

Popeg se do raskrsnice za Aleksandrovac pa se spustio do Banje i trk nazad za Kraljevo, žurilo se na slavu

7733aa8ca5881d6a3224055373d639af.jpg

Spust ka Vrnjačkoj banji, preko Stanišinaca mi je posebno drag zbog raznovrsnih krivina, od serpentina, preko kombinacija leve i desne, do blagih brzih krivina sa uskim ali korektnom asfaltom.
Baš za uživanje i korekciju putanje samo ručicom gasa...

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

• Sviđa mi se 18

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja