Немања 2106 Napisano April 15, 2023 Drug član, 789 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, gebee&co je napisao: Jeste sve lepo,samo put od Krupajskog vrela do Despotovca,užas.Prošle godine bio sa suprugom,svaka rupa me u srce ubola. То јесте, али сва срећа па није дугачко. Тачно је лош пут до табле где је обавештење да улазиш на општину Деспотовац. Одатле одличан… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2524 Napisano April 15, 2023 Drug član, 1079 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zaovinsko jezero 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2524 Napisano April 15, 2023 Drug član, 1079 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Donje ,Zaovinsko jezero,Popovići: 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4496 Napisano April 15, 2023 Drug član, 976 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Konačno imam šta da pišem u ovoj temi Motor do sad bio u garaži. Sve loše vreme, a i kad je bilo par lepih dana porodične obaveze stajale su na putu vožnji. U ponedeljak treba da ga oteram na servis, tako da reših danas da iskoristim lepo vreme da ga doteram do zgrade kako bih u ponedeljak najbezbolnije prošao od servisa do kuće. Ideja je bila da se provozam malo po NBG-u kako bih probao novu kacigu, ali kako je lepo vreme bilo, reših da se popnem na Avalu. Posle pola sata na Avali, vreme je i dalje bilo odlično, pa mi bi ža' da ne nastavim još malo dalje. Reših do Akacije da se provozam malo, ali ne dalje. Potpuno ad hoc donesena odluka, znači ništa od opreme na sebi nemam. Posle Akacije, okrenuh natrag, pa preko Zuca do Ikee da bacim oko na trpezarijske stolove i posle autoputem nazad kući. Sve u svemu neplaniranih 100km pod dupetom danas. Što se tiče kacige, teško razočarenje koliko je bučna, ali o tome više u temi o MT kacigama. Stara MT je što se ovoga tiče 5 klasa iznad. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano April 15, 2023 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Relive 'vodopad lisine' WWW.RELIVE.CC View my ride: vodopad lisine Sent from my M2007J3SG using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2524 Napisano April 15, 2023 (promenjeno) Drug član, 1079 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bratunac,Potočari,Srebrenica,Osmače(Omer pravi ćumur ,10 km džak) Promenio April 15, 2023 član Džim Džarmuš 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5856 Napisano April 16, 2023 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Džim Džarmuš said: Donje ,Zaovinsko jezero,Popovići: Pre jedno petnaestak godina bas na tom mestu sam plivao. Voda ladna, al da vidis pocetak dubine par metara od obale. Ponor. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano April 16, 2023 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Realno pocetnik,svaki dan kad mi vreme i vremenski uslovi dozvole napravim 10,20,50 km danas voznjica od 40 tak km do Kosmaja i manastira Tresije 14 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10151 Napisano April 23, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Divčibare numero uno ove godine...daj da ugrabim malo pre odlaska na punoletstvo.Idoh putem pored manastira Bogovađa. Lepo je na vr'u. Par fotosa da se overi,žena već verovatno trepuće,d'idem dok nisam bio biVen...al' prvo aviJon... Ma udri ženo,ja sam se malo "napojio" energijom! Svratih na pumpu,dimi se nešto dole od grana,smrdi na plastiku...Au nije valjda ral'ca,prvo to pomislih...ne dodiruje ali... Omot od bombone se zalepio i topi se...idi bre,presekoh se,'de te nađe... Bežiii na punoletstvo... Samo za kraj...bio bi lep fotos da nije srpskih navika...malo čistog vazduha,malo plastike...to smo mi?! Eveee me ženo...trčim... 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano April 23, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka juče se ispucao i danas mi nije po planu voznja al posle ovih tvojih fotka odo da ga raspakujem i obrnem krug. Valjda je ostao koji litar goriva od juce ... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7749 Napisano April 23, 2023 Solo Rider, 3086 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan 'Ајде и ја неку да поставим....од @shoyyka не може се доћи до речи.....ради ли тај човек нешто или му је плаћено да пегла тог бандита .......Рајац и обавезно Мионица на Bane solorider 28 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10151 Napisano April 23, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, travelman je napisao: @shoyyka juče se ispucao i danas mi nije po planu voznja al posle ovih tvojih fotka odo da ga raspakujem i obrnem krug. Valjda je ostao koji litar goriva od juce ... Eh druže...sad ide teži deo... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano April 23, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, shoyyka je napisao: Eh druže...sad ide teži deo... pre 19 minuta, shoyyka je napisao: Eh druže...sad ide teži deo... Ako ti je za utehu mislim na tebe i uzivam u klopi zahvaljujuci tebi ... ... Beograd pancevo starčevo pa dalje, bice stotkica ceo krug. ... Oni mi prave drustvo. Samo oni i niko vise ... ... 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9609 Napisano April 23, 2023 Drug član, 1464 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BaneVuk58 je napisao: од @shoyyka не може се доћи до речи.....ради ли тај човек нешто или му је плаћено да пегла тог бандита Gde god čovek da krene u vožnju po Srbiji, ogromne su šanse da će negde na putu sresti Šojku! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10151 Napisano April 23, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, bajker71 je napisao: Gde god čovek da krene u vožnju po Srbiji, ogromne su šanse da će negde na putu sresti Šojku! Bilo jeste,dok vozah TDMa,radio po dva dana 1-2-3,dva slobodna...znači 4 dana lufta,kad sam treća zalegnem,ih...sad mi uturiše od 7-15h...ka'će penzija pa kao @BaneVuk58samo planiraš ture,milina. Pre neku godinu,kad počinjaše privatizacija svega i svačega,beše program-ko ima 5 godina do penzije dobije otpremninu pa na biro...ja sad imam 35g. staža,mićo bajo gde bi mi bio kraj...najbolje godine.Ajde Vučiću teraj nas,daj mlade da ne beže... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7749 Napisano April 23, 2023 Solo Rider, 3086 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, bajker71 je napisao: Gde god čovek da krene u vožnju po Srbiji, ogromne su šanse da će negde na putu sresti Šojku! Си вид'о......али зато бандит неуништив.....просто завидим овима са што стално имају нешто да чачкају 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10151 Napisano April 23, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Bež'te bre...o'ladi se čorba! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2733 Napisano April 23, 2023 Drug član, 1635 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Prva duza voznja, nemam slika, svima poznato, isao sam tuda zbog krivina da vezbam, Kosutnjak, Avala, Zemun, kuci, 120 km. Rado bih negde dalje, zvali me ali ne mogu bez čizmi, ubi me po nogama, za par dana ih uzimam. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano April 23, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, RankoBg87 je napisao: Rado bih negde dalje, Samo polako, bices jednog dana ko ja ... Uvek sam ti govorio, nije bitno gde bitno je da se ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2733 Napisano April 23, 2023 Drug član, 1635 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Od prvog ce se razmisli nesto da se obidje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano April 23, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eh druže...sad ide teži deo... Punoletstvo? Jesam ja nešto propustio? Ovo ambijent za svadbu?!Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10151 Napisano April 23, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Gordak985 je napisao: Punoletstvo? Jesam ja nešto propustio? Ovo ambijent za svadbu?! Nema sad razlike...punoletstvo,rođendani,ispraćaji...namešteni doktorati i odbrane,svadbe,razvodi...valjda znaš da ima orkestar za svadbe i sa'rane? 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4496 Napisano April 23, 2023 (promenjeno) Drug član, 976 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan @travelman Da nisi juče ćerao VW autoputem kod Konjarnika u pravcu ka gradu oko 17.30? Mada nemam pojma kako izgledaš, lagano bih mogao da se zakunem da si 90% ti Ja sam pre toga išao BG-SD-Kovin-Brza Palanka-Ram-Srebrno jezero-SD-BG (naravno, od Bubanj potoka autoput do NBG-a). Jedna opuštena tura standardnom rutom, uz to po savršenom danu za vožnju. Danas bile neke društvene obaveze, pa je motor samo video Adu Promenio April 23, 2023 član Forsberg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2733 Napisano April 23, 2023 Drug član, 1635 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Jedan je travelman, crveni golf kabriolet, petokrake alu felne i on je crn 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4496 Napisano April 23, 2023 Drug član, 976 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj "travelman" je imao kožnu kapicu na glavi i naočare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...