Alexey 608 Napisano Maj 16, 2021 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Piaggio X8 400 ie Prijavi odgovor kao problematičan Danas ultra kratka voznja, oce kisa-nece kisa, na kraju smo se nekako nakanili. Zao mi jedino sto nismo negde dalje, jer se na kraju razbistrilo skroz a vec smo se vratili kuci. Jezero Tresnja, nikad bio(iako je samo 30-tak km od BG-a), prelepo ali i nazalost prljavo, pravi mali biser ali dzaba, popizdim kad vidim kakvih mesta imamo a ne vodi se racuna. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8007 Napisano Maj 16, 2021 (promenjeno) Drug član, 1698 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan @Alexey Kakva priroda, ovako ja zamišljam Raj! Fali samo drvena ponta, kamp stolica i sto, štapovi i plovci razbacani u polukrug... I mene je danas nerviralo vreme pa sam se odlučio samo za kratki blickrig do Suseka i nazad, tj. obalom Dunava sa sremske strane. Novi Sad - Rakovac - Beočin - Čerević - Banoštor - Susek, ukupno 35 km u jednom pravcu. Pogled nadesno: Susečki dunavac Pogled nalevo: divan je kićeni Srem Promenio Maj 16, 2021 član DraganNS 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Maj 17, 2021 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Prošlog vikenda kada smo u organizovanoj vožnji prolazili kroz Titel, zapade mi iz daljine za oko Titelski breg sa kapelom na vrhu, i setih se priče kolege Yogibear sa prve stranice njegovih putopisa. Ove subote ujutru uputih se opet ka tamo da malo detaljnije istražim taj region. Izgleda da se sve više zaljubljujem u Vojvodinu, a do skoro sam je izbegavao u širokom luku. Titelski breg kao mesto me je oduševio. Iako postoji legenda kako je to ukleto mesto sa ukletom napuštenom kapelom koja nosi nesrećnu priču, ja sam gore osećao neku divnu energiju. Cela dva sata sam proveo gore premeštajući se sa klupice na klupicu sa prelepim pogldom na Tisu i Titel. Ono što mi se naročito svidelo je da za svo to vreme žive duše gore osim mene nije bilo. Samo milion različitih cvrkuta ptica. Raj za dušu. 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10135 Napisano Maj 17, 2021 (promenjeno) Drug član, 3363 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Juče,porodično obidjoh manastir Lešje-Pokrova Presvete Bogorodice...inače to je ženski manastir pa nismo ulazili u samu crkvu jer postoje pravila oblačenja pri ulasku u istu,ne mogu osobe ženskog pola ući bez suknji i td.,pa sam se i ja solidarisao sa njima...drugi put... Spoljni deo oko manastira veoma impresivan,sredjen... Unutrašnji deo manastira... Podjosmo ka časnom Krstu pa odustasmo,oko 200m uz brdo...kad budemo imali više vremena... Promenio Maj 17, 2021 član shoyyka 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Maj 17, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan A da, vezano za onu prvu sliku sa kravama u ispaši. Pokušao sam da se spustim motorom dole na livadu, blizu krava, ne bi li napravio neku lepu fotku u fazonu "TDM međ kravama". Međutim kad se jedna od njih izdvojila iz krda i laganim ali sigurnim korakom krenula ka meni, naglo sam nešto izgubio interes.. . Poželeo sam da imam rikverc... Nikad u životu brže motor nisam okrenuo. Iskliza mi malo zadnji točak, i tutaaaanj! Promenio Maj 17, 2021 član Marek1987 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10135 Napisano Maj 17, 2021 Drug član, 3363 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Potom krenusmo do vrela Grze... Neka,kao pećinica... Moje dame se fotografišu... Moram reći da sam očekivao više...nedovoljno tabli,a i one koje su tu traže zamenu,oborene,izbledele...imalo i djubreta za fotografisati ali neću kvariti dojam prirodne lepote...Nismo hteli krenuti uz brdo do vodopada,velika hladovina pa i blata bilo...nismo dugo bili,razočarani krenusmo da ovekovečimo "piramidu"...pa beži doma... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10135 Napisano Maj 17, 2021 Drug član, 3363 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Marek1987 je napisao: A da, vezano za onu prvu sliku sa kravama u ispaši. Pokušao sam da se spustim motorom dole na livadu, blizu krava, ne bi li napravio neku lepu fotku u fazonu "TDM međ kravama". Međutim kad se jedna od njih izdvojila iz krda i laganim ali sigurnim korakom krenula ka meni, naglo sam nešto izgubio interes.. . Poželeo sam da imam rikverc... Nikad u životu brže motor nisam okrenuo. Iskliza mi malo zadnji točak, i tutaaaanj! Ebiga... upleli se sa postovima.. Sorry Nego, ti si rešio da te krava malo nja-nja? Bolje nego da je bikanja?!? On ne bi lagano krenuo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Maj 17, 2021 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, shoyyka said: Ebiga... upleli se sa postovima.. Sorry Ma ništa zato, opušteno. Baš je lepa ona ženska crkvica. Ne mogu da lajkujem, istrošio emocije. Nije mi baš najjasnije kako to funkcioniše, jer ja mislim da sam od jutros tek 5, 6 lajkova udario... Otkud sad da sam ih istrošio za danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15476 Napisano Maj 17, 2021 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Marek1987 said: Cela dva sata sam proveo gore premeštajući se sa klupice na klupicu sa prelepim pogldom na Tisu i Titel. Ono što mi se naročito svidelo je da za svo to vreme žive duše gore osim mene nije bilo. Samo milion različitih cvrkuta ptica. Raj za dušu. To je to! Inače, nasmeja me baš sa onim kravama... Ni ja nemam više smajlića, kad ih pre ispucah od jutros, ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Maj 18, 2021 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, yogibear said: Inače, nasmeja me baš sa onim kravama... i ja sam se smejao ispod kacige ali tek kad sam se udaljio na bezbednu razdaljinu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Maj 22, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Kud bi, gde bi, posle ovih kisa i uzasnog vremena uhvatila se paucina na motorima. Posto smo mogli tek u 12 sati da krenemo, zbog obaveza koje imadose pojedini, ajmo malo standardno izduvati, Avalica, Topolica, Sve standardno dobro, i onda naletesmo na neke radove na deonici Topola - Kg i to je bilo jedino lose danas od voznje. Kg- Kraljevo fantasticna deonica, odusevio sam se iskreno. Posto smo dobro ozedneli i ogladneli a u tom smo kraju ajmo u Mrcajevce kod Baralica na odlicnu gudu ( nema bolje), i ladan zajecarac. Punih stomaka malo se uspavasmo do Rudnika, pa onda ajmo budjenje evo ga Rudnik - Topola prava poslastica ovde svima jako dobro poznato. Idemo do Smedereva " Kod Bivka" na Dunavu na jos jedno osvezenje brzinsko i kuci Smederevcem. Stefov debi na Hondi deavile odlican, svi zadovoljni, brzo ce on njega ukrotiti i biti spreman za put od 2000 km, ima celih 10 dana. Sve u svemu 350 km koji su posle ovih kisa i te kako dobro dosli kao lek za dusu. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexey 608 Napisano Maj 23, 2021 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Piaggio X8 400 ie Prijavi odgovor kao problematičan Danas lep krug, Bg-G.Milanovac-Jezero Gruza-Potpecka pecina-Pozega-Valjevo-Bg, sasvim finih 400km. I naravno, brdo fotki 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5289 Napisano Maj 23, 2021 (promenjeno) Drug član, 1892 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Niš - Vele Polje - Sokobanja (preko Ozrena) - Knjaževac - Svrljig - Niš. ~150km Baš je lep taj deo na planini, oko Oštre čuke i sela Jezero. Vratiću se kad imam više vremena da ga malo istražim. Prijatno me iznenadio put Sokobanja - Knjaževac, baš je dobar za vožnju. Oštra čuka: Selo Jezero i Suva planina u pozadini: Promenio Maj 23, 2021 član antir3ality 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Maj 23, 2021 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Danas oko 300km, deo TETa od Arandjelovca ka Slavkovici. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Maj 24, 2021 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan On 22.5.2021. at 21:18, Nole Bg je napisao: Kud bi, gde bi, posle ovih kisa i uzasnog vremena uhvatila se paucina na motorima. Posto smo mogli tek u 12 sati da krenemo, zbog obaveza koje imadose pojedini, ajmo malo standardno izduvati, Avalica, Topolica, Sve standardno dobro, i onda naletesmo na neke radove na deonici Topola - Kg i to je bilo jedino lose danas od voznje. Kg- Kraljevo fantasticna deonica, odusevio sam se iskreno. Posto smo dobro ozedneli i ogladneli a u tom smo kraju ajmo u Mrcajevce kod Baralica na odlicnu gudu ( nema bolje), i ladan zajecarac. Punih stomaka malo se uspavasmo do Rudnika, pa onda ajmo budjenje evo ga Rudnik - Topola prava poslastica ovde svima jako dobro poznato. Idemo do Smedereva " Kod Bivka" na Dunavu na jos jedno osvezenje brzinsko i kuci Smederevcem. Stefov debi na Hondi deavile odlican, svi zadovoljni, brzo ce on njega ukrotiti i biti spreman za put od 2000 km, ima celih 10 dana. Sve u svemu 350 km koji su posle ovih kisa i te kako dobro dosli kao lek za dusu. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Баш смо се мимоишли у оном једном селу после Тополе. Запамтио сам плавог Z-та и црну CBF-ку. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Maj 24, 2021 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Alexey je napisao: Danas lep krug, Bg-G.Milanovac-Jezero Gruza-Potpecka pecina-Pozega-Valjevo-Bg, sasvim finih 400km. I naravno, brdo fotki Да сте знали, па да свратите, мени кућа на километар од пећине... Има у околини још штошта да се погледа. Следећи пут кад будете у овим крајевима обавезно да се јавите. Важи за све. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Maj 24, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno, mnogo smo motora sreli pa nemogu vise ni da povatam ko je ko. I@milos-v nas je sreo na toj deonici, koja je ujedno i bila promasaj na ovom krugu. Zbog silnih radova ali na svu srecu nije dugacka. Ali nekako smo se morali naci u Kg da bi krenuli za Kraljevo, e to je tek poslastica, tu sam bas uzivao.@Marko05 kako nisi zapamtio trejsera iza mene koji svetli ko Las Vegas, Kawu si morao jer se dere toliko da si je cuo i posle 10 km. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Maj 24, 2021 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Nole Bg je napisao: Verovatno, mnogo smo motora sreli pa nemogu vise ni da povatam ko je ko. I@milos-v nas je sreo na toj deonici, koja je ujedno i bila promasaj na ovom krugu. Zbog silnih radova ali na svu srecu nije dugacka. Ali nekako smo se morali naci u Kg da bi krenuli za Kraljevo, e to je tek poslastica, tu sam bas uzivao.@Marko05 kako nisi zapamtio trejsera iza mene koji svetli ko Las Vegas, Kawu si morao jer se dere toliko da si je cuo i posle 10 km. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Ceo dan sam bio sa Tracer-ašem u vožnji, pa mi nije bio zanimljiv, mada sam ga primetio na kraju. 20210522-141809 IBB.CO Image 20210522-141809 hosted in ImgBB Prvo videh CBF-ku, pa mi potom baš zapade za oko kawa, setih se u momentu @N.F.S. kawe, pomislih da nije njegova bivša. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8363 Napisano Maj 24, 2021 (promenjeno) Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @Pingvin37 - Da li si ti bio u subotu pre Požege , pored brane, sa crnim XJR1300 ? @Nole Bg - Ne preterujte i ti i Mišo sa tim CBF-ovima, oba su ispala iz helikoptera, ne valja to opterećivati velikim dnevnim kilometrazama... Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Promenio Maj 24, 2021 član ProMaster 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 25, 2021 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, ProMaster said: @Pingvin37 - Da li si ti bio u subotu pre Požege , pored brane, sa crnim XJR1300 ? @Nole Bg - Ne preterujte i ti i Mišo sa tim CBF-ovima, oba su ispala iz helikoptera, ne valja to opterećivati velikim dnevnim kilometrazama... Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Jesam, pauza za dorucak. Znaci sreli smo se a nismo ni znali da smo sa foruma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Maj 25, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan vreme za BJB nalepnice (sa nick-ovima) ? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Maj 25, 2021 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, nafetS said: vreme za BJB nalepnice (sa nick-ovima) ? I to fluorescentne 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Maj 25, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/23/2021 at 9:51 PM, antir3ality said: Niš - Vele Polje - Sokobanja (preko Ozrena) .. Izvini, je l' to onaj put preko Vrela, Rsovaca, Jezera.. Meni su prosle godine lokalci rekli da taj put nije ceo asfaltiran? Da li je to tacno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5289 Napisano Maj 25, 2021 Drug član, 1892 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan To je taj put. Mislim da je asfaltiran nekad davno, ali se taj asfalt dobrim delom raspao. Ali to je samo deonica od Vrela do Jezera. Prolazi se bez problema i kolima, samo polako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Maj 25, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, antir3ality said: To je taj put. Mislim da je asfaltiran nekad davno, ali se taj asfalt dobrim delom raspao. Ali to je samo deonica od Vrela do Jezera. Prolazi se bez problema i kolima, samo polako. Hvala! Tako su i meni rekli i uputili me na Radenkovac i Labukovo s recima da jeste makadam ali da je bolje i brze tuda proci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...