Jump to content

Moto Zajednica

Alexey

Članovi
  • Broj tema i poruka

    180
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Surcin
  • Motocikl
    Piaggio X8 400 ie

Poslednji posetioci profila

908 profile views

Alexey's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

607

Reputacija u zajednici

  1. Alexey

    Kratke voznje

    Drugari, jedno pitanje, da li je neko skoro prolazio dolinom jorgovana i da li zna jel u zivotu most preko Ibra ka Maglicu?
  2. Casa Deea, Căpăţîneni-Pămînteni, Rumunija WWW.BOOKING.COM Casa Deea, Căpăţîneni-Pămînteni - Rezervišite uz Garanciju najbolje cene! 141 recenzija i 26 fotografija čeka vas na veb sajtu Booking.com. Cena za nas dvoje je bila oko 2800 din.
  3. Mi smo spavali pred sam ulazak na TF,jer smo hteli ujutru odmorni da pocnemo uspon i provedemo dan na vrhu. Casa Deea se zove i bukvalno je na 200 metara od table gde pise da pocinje TF, vrhunski apartman sa dve sobe, terasom, sredjenim dvoristem i kuhinjom koju mozete da koristite.
  4. Alexey

    Kratke voznje

    Hvala Sa zelenim"pasosem" opusteno, niko nije pravio pitanje, srecan put-hvala dovidjenja
  5. Alexey

    Kratke voznje

    Danas beg od vrucine a ujedno i testiranje da li mi cipovani prolazimo granicu bez problema Kanjon reke Nere, Rumunija.
  6. "Ambasadori zemlja članica Evropske unije (EU) danas su dali saglasnost da Srbija i još nekoliko zemalja budu na spisku zemalja čiji građani mogu da putuju u EU, javila je agencija Frans pres pozivajući se na diplomatske izvore. Ta preporuka stalnih predstavnika država članica EU bi trebalo da bude usvojena u petak, 18. juna kada i stupa na snagu, prenosi Radio Slobodna Evropa. EU na svake dve nedelje raspravlja o epidemiološkoj situaciji u „trećim zemaljama“ i ažurira listu onih država koje se smatraju bezbednim za putovanja. Iako nije pravno obavezujući instrument, svrstavanjem neke zemlje u epidemiološki bezbedne ukida se potpuna zabrana putovanja u EU za njene državaljane. Svaka država članica EU međutim individualno može da odluči da od putnika iz tih zemalja traži negativan test ili odlazak u karantin. Na tom spisku pored Srbije dodate su Severna Makedonija, Albanija, Liban, SAD, Tajvan, Hongkong i Makao. Građani iz tih zemalja moćiće u zemlje EU i bez vakcine protiv korona virusa." Sveze, od pre par sati
  7. Alexey

    Kratke voznje

    Vec stigli, danas smo imali srece, suvi
  8. Alexey

    Kratke voznje

    Danas nista...dobro, nije bas nista...ali...nista od planiranog puta. Na dnevnom redu je bio Sombor, ustajemo ranom zorom(na sabajle) i u 8 i kusur vec smo na putu.Non stop gledamo u nebo...muljavo. Mislim super je za voznju, nema vetra, nema vrucine aliiii nije bas za obilazak grada... Idemo autoputem jer je prva kisa "zakazana" za 10:00h.Posle NS-a ispred nas ozbiljan olujni front, nigde ni jednog motora (nije valjda da sam ja najludji u pm).Samo sto sam to pomislio obilazi nas jedan par(izgleda ipak da nisam). Kako napredujemo horizont postaje sve modriji i tamniji, nikako mi se ne svidja.Stizemo do iskljucenja za Vrbas, ovo ispred nas izgleda bas, bas ozbiljno, sa desne strane autoputa se vide zavese kise i po koja munja a horizont je mracan koliko se vidi i levo i desno. Stvarno nisam zamisljao da po ovakvom vremenu obilazim grad. Snajka kaze, nalevo krug, moze, sto se mene tice, bice dana i za Sombor, ne mora bas sve na misice. Posto me smorio autoput, povratak ide preko sela, NS-a i Fruske gore. Klopa na Djavi, kafa na Perkovom salasu. Dok smo popili zadnji gutljaj, olujni front nam se javio grmljavinom da je vec nad Fruskom. Ajmo polako, za danas dosta...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja