panta_kg 687 Napisano April 4, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Postavi i bice zainteresovanih,sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano April 12, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve. Jel ima mozda neko neku preporuku za komunikaciju vozac/suvozac koja radi ok, a da opet nije nesto previse para!? Sta vi koristite?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano April 12, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ćutanje u vožnji je zlato 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 245 Napisano April 12, 2017 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Nemam preporuku za komunikaciju ali mogu ti objasniti kako ja i gospođa komuniciramo dok se vozimo Kad joj je prebrzo kucne me po desnom ramenu Kad hoće da stanemo ili da mi kaže nešto stisne me nogama,ja usporim,dignemo vizire i kaže šta hoće. Ne bih ja uzimao komunikaciju nikakvu jer mi više od ovog ne treba i smaralo bi me da stalno nešto priča al ti opet kako hoćeš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1006 Napisano April 12, 2017 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Пробао сам разне варијанте и ако тражиш бежичну по правилу важи крилатица "колико пара-толико музике". Можда су ОК ове јефтиније варијанте које раде преко неке станице а не преко бежичне конекције. Оно што нисам успео да решим је микрофонија. Тј. јак непријатан пиштећи звук у мојој кациги када возим жену и када су нам повезане кациге. И то не увек...појма немам од чега зависи. Некад се не чује ништа а некад морам да угасим колико има тих звукова. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano April 12, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @alexabgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano April 12, 2017 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo pre 2 godine Cellular Line (Italijani rade) za nekih 90 EUR. U kompletu dolaze dva komada (znaci nije jedan 90 evrića) za vozaca i suvozaca, svaki moze da se poveze u isto vreme sa telefonom i da se vrsi komunikacija, vozac/suvozac. Nema opciju povezivanja sa drugim vozacima ako se vozi u grupi. Uzeo sam sa KP od lika koji je donosio iz Italije, evo posle dve godine aktivnog koriscenja, ja sam zadovoljan. Druga varijanta ako gledas neki zični model, jedini koji valja i koji radi kako treba je Albrecht AE600 (mislim da je skoro kolega sa foruma prodavo) sve ostalo na zicu od onih kineskih varijanti je glupost i cim se krene na ozbiljniji put shvatis da to u stvati ne radi kako treba. Evo fotke kako izgleda ovaj moj BT: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4889 Napisano April 12, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja Albrecht AE600S. Radi ok ali je jedan set za kacigu umrEo pa treba da ga menjam. Imam iskustvo i sa bluetooth komunikacijama. Ono što je meni smetalo je dužina trajanja baterije i svaki čas, poveži, razveži bluetooth kad god se negde stane jer ako nisi razvezao ne'š čuti telefon. To naravno skapiraš kad si već dobro odmakao od motora... E sad, moje iskustvo sa BT je od pre par godina i jeftiniji model, možda se vremenom a pre nabavkom skupljih modela stvar menja... Na Albrecht-u mi se svidŽa što mogu svašta nešto da nakačim na njega: PMR, mobilni, muziku, navigaciju... (mada samo kačim muziku ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban032 49 Napisano April 13, 2017 U prolazu, 61 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Malo izmena na Integi Pre i posle Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1904 Napisano April 13, 2017 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ufff kakva je integra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 13, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni se sviđa ali nema gepeka tako da... ništa... Ako uzimam bez gepeka moj izbor je NC750 i Bog da me vidi... drla u "rezervoar", ostalo kofer... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 245 Napisano April 14, 2017 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan GuMi5 izgleda da imamo sličan ukus i ja maštam o NC750x Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 14, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je to skoro potpuno izvjesno, samo je pitanje vremena kada će novca biti dovoljno i da li će se do tada pojaviti nešto što će mi biti ljepše... NC je bio moj favorit od prvog dana, samo polako, dok se malo "odomaćim". Sada sam uzeo Winga jer sam toliko para imao u dzepu a natrčao na ovoga što je malo prešao.Doduše, kome treba skuter sa puuuuuuno gepeka, sa odličnom zaštitom od vjetra i snage na pretek, to su Wing ili Bugi bez greške. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano April 14, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odmor za oci i dusu! Planina Rajac 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2643 Napisano April 22, 2017 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pomoć. Može li mi neko objasniti kako se ovo montira, ja ništa ne razumem na ovoj sličici. Motor je kymco xciting Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano April 22, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Pusti sličicu,torbe idu sa strane,to znaš i sam,ti kaiševi ih učvršćuju,ne znam koliko ih ima ali,trebalo bi da jedan ili dva kaiša idu sa gornje strane,najbolje ispod sedišta,a ostatak ih pridržava ili ispod repa ili sa prednje strane da ne landaraju,nije komplikovano samo polako,ovo ti govorim iz iskustva,je pišem sa telefona pa ne vidim najbolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano April 22, 2017 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dule, imao sam slicne torbe uploadimage Fora je u tome da ih postavis negde u ravni sa sedistem jer kad ih napunis tj opteretis one ce se spustiti nize (estetika).....zatim, ako ti se ne gadja kais i nosaci, to se vrlo lako po zelji moze prepraviti kod snajdera na Konjarniku (moje sam nosio tamo) i onda neces imati problema. Obavezno iza torbe moras postaviti neku zastitu (duplolepljiva traka, tanak sundjer....) da ne bi ostetio farbu na plastici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4889 Napisano April 27, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo nas na novoj verziji Foruma. Ako imate neke nedoumice ili pitanja, imate temu za to u Kancelariji Uprave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
njyam njyam 46 Napisano April 27, 2017 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Yamaha xc300 Versity Prijavi odgovor kao problematičan On 4/14/2017 at 19:47, SALE_CA said: Odmor za oci i dusu! Planina Rajac Druže da li možeš na mapi da obeležiš poziciju ovog vidikovca sa prve slike ili ne daj Bože gps coordinate !!!???!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 28, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 3/31/2017 at 0:55 AM, Satelis said: Novine....... Idemo dalje na istu temu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano April 28, 2017 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Neki su se smejali kad vide kako mi je ex at svetleo, svetleo kao ukrasna jelka ali neka, nema veze. Sad imas male led projektorcice, razne led trake, tegice kormana koji svetle, stitnici ruku koji takodje imaju integrisano svetlo, maglenke.......pozadi dodatni projektorcici koji crveno svetle (stop svetlo), trece ili ti dodatno stop svetlo u vidu stapa, ledizacija kufera, strobovi/panik modovi, svetlo sa zadnje strane kacige il jakne ...........svemirci napadaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano Maj 6, 2017 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Gledam sta cu, koju jaknu za leto uzeti, valjalo bi biti od Mesh materijala, vrti levo vrti desno...... Louis.de, radnje po BG-u i na kraju se odlucih za jaknu sa Alia. narucih pre par nedelja, max mesec dana i stize how to take screenshots DUHAN jakna how to take screenshots how to take screenshots how to take screenshots protektori: ramena, ledja, laktovi i grudi how to take screenshots mesh materijal radi boljeg ladjenja how to take screenshots rajfeslus na rukavima how to take screenshots bocna ojacanja (di je palac), trake za zatezanje i lufter how to take screenshots mrezasta iznutra how to take screenshots reflektujuce trake napred how to take screenshots i nazad how to take screenshots Nisam imao prilike da je probam, kisa do srede nema nameru da zaobidje Jedino sto mogu reci da je jakna bas dobro odradjena, nosim L velicinu ali sam narucio XL tako da je to taman kako treba biti jer da sam narucio u mojoj velicini, sigurno bi bila mala. Carinu nisam platio, sa sve sipingom izasla me je 86e........ detaljnije, klik OVDE , tako da cu naruciti i DUHAN pantalone. usput, zamenjena je i torbica (placena u Motolandu 20e) pic host za torbicu sa Alia (placena 8e) pic host komfornija od Kappine torbice pic host 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 6, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dare, vrh je jakna, imam istu marku, odlične su. Planiram i ja pantalone da naručim sa sve torbicim i rukavicama Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano Maj 6, 2017 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred, nema greske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 245 Napisano Maj 7, 2017 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Satelis i ja imam ovakvu torbicu samo sa Monster logom. Meni se počupali ovi kaiši odmah pa sam popravljao tako da to treba dodatno ojačati i onda je torbica OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...