Rade koenig 1053 Napisano Jul 2, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari od danas vise nikad na motor, upravo sam oboren sa motora na semaforu ispod gazele uredno krecem na zeleno nekki covek sa Renault kangoo prolazi kroz crveno i udara u moj zadnji tocak i bezi na auto put prema nisu, prosao sam sa laksim povredama desne noge a Kangoo nestaje u pravcu auto putta prema nisu. Znaci reno kangoo tamnije zelene ili plave boje pobegao sa mesta nezgode ako vidte neki slican sa ostecenjem nekim na prednjoj strani ma koliko ono bilo javite mi molim vas broj tablice 0603737358, noga boli bas ali procice a ogrebotine da ne pricam, lepo je bilo druziti se sa vama, divni ste i zapamtite i ako je zeleno nema pun gas prvo levo pa desno pa onda pun gas Ne vredi koliko god das sam oprezno vozio manijaci negledaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11618 Napisano Jul 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti sanjaj da ćeš tek tako da odeš iz družine! Ne može! Nema! Jesi ti dobro? Jel pao motor na tebe ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16165 Napisano Jul 3, 2013 Integrisan, 9341 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Eeee Rade, Rade dok si vozio skuter nisi imao takvih problema, zbog "sitnih" ogrebotina nema odustajanja ne ne, noga boli al ce proci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Jul 3, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan braco leteo sam 6 metara dalje od mesta udara, sreca pa mi devojka nije bila na motoru jer je udario tacno u njen nogostop samo su auspusi zguzvani i taj nogostop je polomljen. Ma necu vise , necu da se zajebavam dva puta za nedelju dana sam bio u problemu, meni dosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Jul 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Rade sine ti se baviš mnogo opasnijim poslom nego što je vožnja motora...Da li ćeš posle jedne "opasne" nedelje da daš otkaz i počneš da prodaješ voće na pijaci ? Siguran sam da nećeš Takve stvari se dešavaju u gradu sa puuno automobila, kamiona, motora.. ali ne odustaj .... A i obećao si neki roštilj kod tebe u dvorištu pre mnogo meseci, ako misliš da ćeš da se izvučeš od toga, varaš se 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Jul 3, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Boze djuxy pa rostilj stoji , vozio motor ili ne, pa valjda ostajemo prijatelji i kad ne vozim motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Jul 3, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Vise Budza nego Nesa:D.....cestitam kolegi....jos samo da se ukljuci na forum i bice full. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jul 3, 2013 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari od danas vise nikad na motor, upravo sam oboren sa motora na semaforu ispod gazele uredno krecem na zeleno nekki covek sa Renault kangoo prolazi kroz crveno i udara u moj zadnji tocak i bezi na auto put prema nisu, prosao sam sa laksim povredama desne noge a Kangoo nestaje u pravcu auto putta prema nisu. Znaci reno kangoo tamnije zelene ili plave boje pobegao sa mesta nezgode ako vidte neki slican sa ostecenjem nekim na prednjoj strani ma koliko ono bilo javite mi molim vas broj tablice 0603737358, noga boli bas ali procice a ogrebotine da ne pricam, lepo je bilo druziti se sa vama, divni ste i zapamtite i ako je zeleno nema pun gas prvo levo pa desno pa onda pun gas Ne vredi koliko god das sam oprezno vozio manijaci negledaju Dobro je da si dobro. Pa jel moguce da niko nije video Kangoo-ovu tablicu??? Da li postoji neka kamera na toj raskrsnici??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Jul 3, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan ima kamera ali nije u funkciji. Inace niko nije video tablicu svi gledali mene kako pravim akrobacije. A kad sam pao video sam ga kako se udaljava ali u tom shoku nisam mogao da vidim tablicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jul 3, 2013 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kad treba da rade,onda ne rade. Izgleda da ih pale samo kad se popunjavaju rupe u budzetu. Ma dobro je da si ti posle akrobacija kompletan i bez tezih povreda. Hebes motor,metal i pleh,pegla se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Jul 3, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav dragim prijateljima, iz CG, želi vaš kolega Pop. Vreme je extra, ali sreću kvari temperatura vode koja je sjajna jedino ako si pingvin... P.s Kolega Rade ne verujem da si ti klonuo duhom... Želim ti brz oporavak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Jul 4, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan a danas noga ljudi boje duge sve i mi boje lepo stoje Ipak cu morati da uzmem bolovanje khm sredjujem motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Jul 4, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav dragim prijateljima, iz CG, želi vaš kolega Pop. Vreme je extra, ali sreću kvari temperatura vode koja je sjajna jedino ako si pingvin... P.s Kolega Rade ne verujem da si ti klonuo duhom... Želim ti brz oporavak hvala druze pope Ma videcu sta cu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Jul 4, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Ima manijaka,al ne odustaj druze . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Jul 4, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Vozi mi se al me strah, valjda ce sve biti dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jul 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan E ajde ako mozete i ako vam se svidi kliknite na like, mozda cemo svirati na Beer Fest-u https://www.facebook.com/photo.php?v=603930552971323&set=vb.138701956160854&type=2&theater 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 9, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Не слушам ту зику иначе али ми се свиђа ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano Jul 11, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Drugari od danas vise nikad na motor, upravo sam oboren sa motora na semaforu ispod gazele uredno krecem na zeleno nekki covek sa Renault kangoo prolazi kroz crveno i udara u moj zadnji tocak i bezi na auto put prema nisu, prosao sam sa laksim povredama desne noge a Kangoo nestaje u pravcu auto putta prema nisu. Znaci reno kangoo tamnije zelene ili plave boje pobegao sa mesta nezgode ako vidte neki slican sa ostecenjem nekim na prednjoj strani ma koliko ono bilo javite mi molim vas broj tablice 0603737358, noga boli bas ali procice a ogrebotine da ne pricam, lepo je bilo druziti se sa vama, divni ste i zapamtite i ako je zeleno nema pun gas prvo levo pa desno pa onda pun gas Ne vredi koliko god das sam oprezno vozio manijaci negledaju Da se sto pre oporavis, sreca da nemas neki prelom. Divljaci su svuda na ulicama, slicno sam doziveo i ja, tvoj na crveno moj na punu liniju. Katastrofa! Nemaju ljudi kulturu za nas na dva tocka a kako stoje stvari nece je nikad ni imati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Jul 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ebem ti ubi ova kisurina vec cetiri dana pada nom stop u Cacku... Uhvatih danas malo lepog vremena da se malo provozam cisto da me mine zelja, ali nevredi evo ovo sranje opet pada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Jul 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Samo je jedna razredna 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Jul 11, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da pricas, ovde ne pada danima. Au, al' sam sad imao situaciju na Tosinom bunaru. Crveno svetlo, svi stoje, ja se ubacim na pocetak ispred jednog BMW-a. Stojim da se upali zeleno i lik sve vreme turira iza mene. Kad se upalilo zeleno, potpisao, pretekao me, isekao na sledecem semaforu da bi bio ispred. Naravno pustio budalu da bude prvi. Da sam se zainatio i ubacio se opet, verujem da bi me namerno cuknuo na polasku. Penjem se na surcinski put, semafor, krecem, ubrzavam, kad pored mene na bukvalno 20cm prozuji Alfa Romeo sa jebes mi sve ako nije vozio 150. Zaledio sam se. Da ne pricam kako je onaj surcinski put ocajno osvetljen, dok vozis po mraku, molis boga da ne naletis na neku rupu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Jul 11, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dare dingospo, hirurg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Jul 12, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan @ Dare, pitaj ucitelj'cu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Jul 12, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan SuperPOP je onAIR again .... Uskoro kreće SCARABEO saga, materijal potajno u pripremi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 13, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Муж и жена гледају хорор... Жена: ''јој мајко милааа!!!'',а муж ће на то ''А препознала си је ,а!!!???'' 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...