Jump to content

Moto Zajednica

Dachman88

Članovi
  • Broj tema i poruka

    154
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Dachman88

  • Rođendan 12.05.1988.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Kymco xciting R300i

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Dachman88's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

20

Reputacija u zajednici

  1. Da se sto pre oporavis, sreca da nemas neki prelom. Divljaci su svuda na ulicama, slicno sam doziveo i ja, tvoj na crveno moj na punu liniju. Katastrofa! Nemaju ljudi kulturu za nas na dva tocka a kako stoje stvari nece je nikad ni imati!
  2. Hvala, nadam se da cu se brzo oporaviti. A za opravku ima vremena.
  3. http://www.kometaonl...decanskoj-ulici PO 1000000.... put KACIGA GLAVU CUVA!!!
  4. Jbg opalio baja po gasu da uleti u nusicevu gde ne sme a ja vec bio kod njegovih zadnjih vrata, nikako nisam mogao da odreagujem. Jos je izjavio da sam se ja zakucao u njega a da je on mirno stajao u koloni.... :lud: :lud:
  5. Hvala drugari, ozdravice valjda i kymco sa mnom
  6. Sreca u nesreci, juce oko pola 4 sam oboren od strane vozaca automobila koji je iz Decanske preko pune linije hteo da uleti u Nusicevu pre terazijskog tunela! Oguljena desna ruka na ramenu, laktu i r.zglobu, na srecu bez preloma. Propisno ugruvan ali spasen od strane Boga. Opremu (jaknu) bas taj dan ne ponesoh (kaciga obavezna). A motor totalka, bar mi tako kazu nisam imao prilike jos da ga vidim. Puno srece, malo povreda ali citav.
  7. Sreca u nesreci, juce oko pla 4 sam oboren od strane vozaca automobila koji je iz Decanske preko pune linije hteo da uleti u Nusicevu pre terazijskog tunela! Oguljena desna ruka na ramenu, laktu i r.zglobu, na srecu bez preloma. Propisno ugruvan ali spasen od strane Boga. Opremu (jaknu) bas taj dan ne ponesoh. A motor totalno, bar mi tako kazu nisam imao prilike jos da ga vidim. Puno srece, malo povreda ali citav. :)

    1. Prikaži prethodne komentare  7 more
    2. SHOKLA

      SHOKLA

      Da je policajac radio svoj posao, ti bi bio kaznjen. Da je Mirko Alvirovic upoznat ssa ovim dogadjajem, bio bi javno razapet za primer, da motocikle ne treba voziti... :-P

    3. Endurac

      Endurac

      ortak mi je bio u kolima ispred tebe kad se desilo..u sortsu i majici ccccc.... ajd pa brz oporavak zelim..kada da je motor bas dobro raspaljen, i da je puklo ko bomba.

    4. Dachman88

      Dachman88

      I majca i sorc su mi bili ne pocepani za cudo... Imam punu opremu sa protektorima ali ne lezi vraze bilo 50 stepeni i ja reko ma skuvacu se i jbg....

  8. Hvala kolega da nemas slucajno njegov br
  9. Drugari, zanima me da li negde moze da se popravi ili nabavi senzor za brzinometar? Zamenio sam ceo kabal ali izgleda da je greska u senzoru. Da li to moze da se popravlja ili mora nov, ako neko zna. pozz
  10. Vidi moto guevara oni imaju pirelli u ponudi.
  11. Svaka cast momci bio sam zauzet poslom ali sam vas pratio preko kamera na netu kako krecete sa AK pa lagano preko slavije do skupstine. Zao mi je sto nisam mogao da vam se pridruzim ali bice valjda prilike i naravno jos mnogo zajednickih voznji.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja