Phenom 168 Napisano Maj 5, 2015 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan A sta ces sa polovnim? I tvoj je isto polovan... Kakav problem imas sa lancem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Maj 5, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je lanac bregaste, treba mi pogonski lanac, ali se nadam da je i polovan bar malo bolji od mog lanca. Lanac prelazi od dole na zadnji zupcanik i kada lanac silazi sa zupcanika u gornjem delu jedna karika na lancu malo teze silazi pa se cuje "krk", kao da se zalepi pa se cuje kada sidje sa zupcanika. Nije nista strasno samo se cuje kada krecem i dodajem gas. U voznji preko 40km/h ne cuje se. Zupcanici su odlicni, zubi nisu ostri ni zakrivljeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Maj 9, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/RK-lanac-520-enduro-street-21319819-oglas.htm Odgovara li ovaj lanac na GS-a? Znam da ima lanaca sa gumicama i bez, moze i bez, ali oznaka jel vazna samo 520 ili jos nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13147 Napisano Maj 9, 2015 Ne silazi, 7469 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Isteglices ga brzo. Naruci iz Louisa Reginu ili DID, zavisno od toga sta je na popustu i uzivaj u voznji. Nisu vise od 100 eur. Ja sam cak platio 70 za ER5 na popustu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Maj 10, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/RK-lanac-520-enduro-street-21319819-oglas.htm Odgovara li ovaj lanac na GS-a? Znam da ima lanaca sa gumicama i bez, moze i bez, ali oznaka jel vazna samo 520 ili jos nesto? Sto mislis da cu ga bryo istegliti? Nije kvalitet Ovaj lanac ima 120L a za GS treba 110? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10609 Napisano Maj 10, 2015 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan najvise se isplati kupiti lanac sa gumicama (o-ring, x-ring) iz prostog razloga jer traje mnogo duze obicnih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Maj 10, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da se ubacim u temu. Ja sam pre 2-3 nedelje kupio suzuki gs i vrlo sam zadovoljan. Ali imam problem sa svetlom i sa lampicom neutral. KAd upalim motor i sa desne strane ima da se ukljuci pozicija svetla a sa leve strane ima dugme da se pritisne za svetla (zaokruzio sam na slici) http://prntscr.com/73qnrs, i kad pritisnem to dugme cuje se da cakne ali se nista ne desava,samo pozicija radi, i onda pritisnem ono dugme za blinkanje i tad mi se upali dugo svetlo i svetli ona plava lampica. BAs kad sam ga uzeo bio sam do druga i vracao se po mraku i ja upalim vidim samo pozicija ne vidi se nista ispred mene i ceo put sam morao da drzim ono dugme za blinkanje da bih video nesto,kad promenim brzinu pustim dugme,pritisnem kvacilo pa opet tako . Proverio sam sve "dzekove"koji su u faru,sve sam izvadio pa ponovo stavio,zamenio sijalicu i opet nista,ne znam zasto ne radi. Takodje i lampica neutral mi ne radi,kako nju da proverim ? odakle ide njen kabal ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11944 Napisano Maj 10, 2015 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan @focus Evo ti ceo komplet ja cekam Sekulu da mi donese https://www.louis.de/artikel/regina-kettensatz-ketten-ritzel-kettenrad-fuer-suzuki-gs-500-f/10041200?filter_bike_id=1171&list=74868738 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11944 Napisano Maj 11, 2015 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo u rekordnom roku ni tri dana,kao i uvek svaka cast za Sekulu najjaci je . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Devil Angel 7 Napisano Maj 28, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kawasaki zx6r 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ste se izgubili Gs-ovci? I ugradjen sat za temperaturu ulja . Kako si namestio ovaj sat za temp?Gde si kupio? gde se stavlja sonda,sta ,kako,napisi nesto vise o tome Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ridjiww 15 Napisano Jun 7, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki GSF 600 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja vidoh sad nisam ulazio par nedelja vozio se .Sat sam uzeo od druga sa ovog foruma,na mestu gde se nalazi stopli za ulje u karteru ustrafio sondu za temp. i sproveo zicu do sata na rucicama.Znaci do sata ide zica za poziciju,zica struje preko kontakta i ta zica od sonde i to je to . Samo da vam kazem da moja uljara nikako da predje 90stepeni. Dodje do 90 i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Jun 18, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam na prodaju drzac za kofer i auspuh fabricki, koga zanima neka mi se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 19, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen od ridjiww, fino sredjen i picnut Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilimandzaro 38 Napisano Jun 19, 2015 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd Vinca Motocikl: BMW 650 cs Prijavi odgovor kao problematičan Dobar, bas dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 20, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, jedino me potrosnja malo plasi, vozim bas mlako i lagano a ode i u 6L, kazite mi kako da smanjim to malo? Po svakim specifikacijama i prospektima pa cak i na suzuki sajtu pise da ne sme da predje 4,5L.. A ja ga cak ni preko 5000rpm ne vozim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Jun 20, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Protocan ti je auspuh. Sa fabrickim bi trebala smesa da bude na 1krug i 1/4. Karburatore da sinhronizujes, ocistis, proveris nivo goriva u loncetu oba karburatora, filter vazduha ocistis i trebalo bi da trosi manje. Jedino ako nije stavljana veca dizna i cackan motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10609 Napisano Jun 20, 2015 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan I moj GS je imao protocan izduv, potrosnja mi je bila izmedju 4,5-5 litara plafon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13147 Napisano Jun 20, 2015 Ne silazi, 7469 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Nile! Drago mi je da si seo na 500icu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 20, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Alekre hvala brate moj, biker-boy pa to i ja ocekujem, on stvarno radi odlicno, pali na zub, i sve extra, ali nemoguce da sa mojom mlakom voznjom, tipa u prvu na treci metar saltam, potrosi preko 5, a posto ga imam tek neki dan i totalni sam laik sto se cackanja oko njega tice, voleo bih da me uputite kako to da probam da sredim ako je moguce sam, bez menjanja topa za pocetak, jer sam video da je ridjiww napisao kad mu je stavio ovaj top, kako on kaze 'dodao malo goriva'.. Sta dalje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13147 Napisano Jun 20, 2015 Ne silazi, 7469 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi to trebalo da menja drasticno stvar osim ako se nije cackalo podesavanje karburatora. Potrosnja bi trebalo da ti bude od 4 do 4.5 litra. Doduse, dosta stvari utice na potrosnju:Pneumatici, lanac i lancanici, stanje karburatora, kocnica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ridjiww 15 Napisano Jun 20, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki GSF 600 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ajd kazi druze kako si merio potrosnju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 20, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Aco sve ja to znam, i sve je to u prilicno dobrom stanju, ali izgleda da nesto nije podeseno kako valja oko karburatora, i ako motor radi perfektno, ne sme da guta toliko, sta ciniti i kako prestelovati malo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 20, 2015 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako sam izmerio, danas, sipao sam do vrha kad je stao na glavni dovod, stalo oko 11L, presao sam 175km, opet stao do rezerve, nisam presao na otvorenom 120kmh, a prosecna brzina 90kmh, sipao u flasu od 1.5l i nosio sa sobom i vozio na rezervu da vidim kad ce da stane, stao je na 70km a ima goriva jos unutra bar 2 litra. Pa ti vidi kolko to ispada sa ovako neznom i laganom voznjom, i plus sto ne vuce gorivo do kraja ko sto bi trebalo, hocu da sredim sve to. ja jos nisam probao ni do koliko rpm vrti pod punim gasom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Jun 21, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nile89 javi mi se u inbox ako blizu mene zivis pa da ga sredimo zajedno za dzabe. Sve ono sto sam naveo mozemo odraditi pa ce biti sigurno manja potrosnja. Kazem jedino ako nije stavljana veca dizna u karburatoru. Moj GS je trosio maltene kao tvoj i kada sam sve odradio na otvorenom je trosio 3.85L lagane voznje, znaci na vrh gasa (sestom 80-100km/h). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ridjiww 15 Napisano Jun 24, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki GSF 600 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi nedirajte karburator kod mene trosio 4-5 i to ne voznjom do 5000 rpm vec do 10000 treba samo izmeriti potrosnju kako valja pun rezervoar 100 km pun rezervoar i videces potrosnju prosto.Ali naglasavam pun natocen natenane nemoze pumpadzija natociti jer on uvek zuri i motor mora biti na centralnom stenderu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...