hotazmaj 84 Napisano Decembar 8, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo dao si mi ideju Sretno sa radovima i slikaj tok radova kad vec ja nisam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Decembar 8, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan jesi ga odradio, svaka chast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Decembar 8, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan jesi ga odradio, svaka chast! Hvala . Evo iskopah jos jednu sliku, a ne moram ni pisati o razlici u osvetljenju prije i poslije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Decembar 25, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan jel mozda ima neko rezervoar za gs? Moj je nesto zardjao pa bih menjao. Jos ako je u plavoj boji idealno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Troublemaker 103 Napisano Decembar 25, 2011 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze ili neces da repariras? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Decembar 26, 2011 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Jos ako je u plavoj boji idealno. Ima mnogo nijansi plave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Decembar 26, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan sigurno da moze samo ne znam koliko bi me to kostalo a i neznam ko to radi. Ako znate nekoga dajte telefon pa da proverim. ovaj moj je korozirao iznutra a i spolja oko slavine pa najvise zbog toga bi ga menjao a i jednostavnije je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Decembar 29, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno sam u potrazi i polovne cerade za gs....ako ima neko viska ili zna nekog kome vise ne treba, javite mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Troublemaker 103 Napisano Januar 2, 2012 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/18250-uklanjanje-korozije-iz-rezervoara/ a sto se tice auspuha ako nemate ideju kako bi to moglo evo pravog linka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Januar 26, 2012 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13106 Napisano Januar 26, 2012 Ne silazi, 7452 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Februar 1, 2012 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10596 Napisano Februar 3, 2012 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan mini-busa, lepo izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajaxsg 0 Napisano Februar 14, 2012 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri! Da li neko ima "user manual" u elektronskom formatu, ako nije problem da okaci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Februar 15, 2012 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Evo... http://www.sendspace.com/file/2y7wz4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Februar 15, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Imam i owner i detaljan service manual. Owner nije veliki, mozes ga skinuti odavde: http://dl.dropbox.com/u/31182153/GS500-OwnerManual.pdf Service je 60 mb, ali imam jos jedan sa slikama tako da je skoro 140mb. Mada je u principu isto. Ako bude trebalo nekom, upload-ovacu i taj service. Pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Februar 15, 2012 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi ti link. Ovaj haynes-ov sto sam okacio kazu da je nakompletnije service i repair manual. Ljudi sta je sa vasim suzanama? Pa dajte koju sliku, da vidimo kako zimuju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Februar 15, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Radi link... Nije bio gotov upload kad sam postovao. Ja cu od mog okaciti pred pocetak sezone, jer ga nisam jos dovezao kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajaxsg 0 Napisano Februar 17, 2012 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajaxsg 0 Napisano Februar 28, 2012 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li zna neko, da li je ista slavina/česma goriva na modelu 2002 i 1992? Kod mene je gs 1992 god, a otisla mi je slavina pa sam vidio na ebay jednu od modela 2002, prema slici ne izgledaju potpuno identicne, pa me zanima da li se moze staviti ova nova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10596 Napisano Februar 28, 2012 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan moze da se stavi, cak stavise i bolja je, jer stariji tip slavine ima manu (oce na velikim brzinama da prekida dovod goriva) ali to je kako sam citao reseno na novijem modelu GS500 2001 pa na dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Februar 28, 2012 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan E taj problem se kod mene desio puno puta kada sam ga ostrije terao, odjednom pocne da gubi snagu, kao da mu nestaje goriva... Ima li resenja za taj problem osim zamene slavine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10596 Napisano Februar 28, 2012 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan hehe, i moj se gubio preko 150kmh nema resenja, samo zamena slavine od novijeg tipa, ili nega druga slavina, citao sam na nekoliko stranih foruma i svi kazu isto. evo link sa objasnjenjem GS 500 fuel petcock Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Februar 28, 2012 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Dodje mu kao blokada. Skines jednu, kad eto i druge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajaxsg 0 Napisano Mart 7, 2012 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam u velikoj nedoumici, novija slavina je bolja po funkcionalnosti od stare, ali mislim da je ne mogu montirati na svog '92 GS-a jer nova ima 2 rupe na sebi, sto znaci da idu 2 vijka, stara samo jednu rupu. Sta vi mislte? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...