ridjiww 15 Napisano Februar 2, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki GSF 600 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Modifikovan auspuh pa me interesuje vase misljenje!!! https://www.youtube.com/watch?v=Kbhp_rVLWPw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 3, 2015 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Modifikovan auspuh pa me interesuje vase misljenje!!! https://www.youtube.com/watch?v=Kbhp_rVLWPw lep je zvuk, ne preglasan, tu na granici bas kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ridjiww 15 Napisano Februar 3, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki GSF 600 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,ka tome sam i tezio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 3, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je zvuk, samo uzivo je uzivo. Jesi podesavao karbove kada si namontirao taj auspuh, zbog potrosnje? Sajlu gasa dovrni pomera ti se kada dodajes gas. Za moj protocan auspuh primetio sam kada ga vozim na manjim obrtajima bez divljanja (znaci do jedno 6000 obrtaja) trosi mi kao sa fabrickim auspuhom, ali kada ga navlacim i vozim brze kao da trosi 7L na 100km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ridjiww 15 Napisano Februar 3, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki GSF 600 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Za sajlu znam podmazivao sam je,a karbovima sam dodao malo goriva,jedno pola kruga.Sto se tice potrosnje u zavisnosti od voznje ali kod mene se krece 5-6 pa i do 7 sve zavisi od voznje.Nisam primetio da se povecava potrosnja sa otvorenim auspuhom.Cak sam stavljao k&n filtere i nema neke znatne razlike u snazi ali je zvuk ruzan kao kad nema filter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11174 Napisano Februar 4, 2015 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari. Pre neki dan odem da malo upalim motor ,cisto da ga cujem i sve ok,sto bi reko licimur iz Zrenjanina KAD JA POGLEDO nesto mi ćosavi satovi.Gledam ,zagledam ko ludak sta fali nesto nije pod vinklu kad na kraju otkrijem da mi fali onaj tockic za resetovanje dnevne kilometraže.Ispregledam po garaži da nisu deca vtrela pa nekako odvrnula ali nema nigde.Gde sad to govance nabaviti da vas ja pitam ima li iko kakvu ideju? evo i slike Ako neko ima kakvu ideju neka javlja HVALA unapred. Sve najbolje. p.s. gs 500F 2004 mada mislim da je to kod svih isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 5, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako se dobro secam kroz sredinu ide mali srafic koji se zavrce i steze tu plastiku. Mozes lemilicom napraviti slican delic i zavrnuti ga za sat. Tesko da ces to kupiti negde original. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakis 153 Napisano Februar 8, 2015 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam da pohvalim ovaj divni motor! Vozio sam ga jednu sezonu i supruga i ja smo ubili preko 10000km po raznim obalama. Hteo sam da ubacim i sliku ali ne umem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakis 153 Napisano Februar 8, 2015 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan evo mozda uspem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 8, 2015 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre ubacivanja slika, prvo ih smanji bar na 1024x768 pa onda ubaci, jer je tako lakse za pregledavanje Samo 2 slike? daj jos koju fotku nemoj da si lenj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 8, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ovde na slici sam zaokruzio sipkicu koju si montirao zbog ojacanja drzaca za kofer. Mozes mi reci kako i sta si odradio, jel sipka prolazi kroz plastiku (to nije bas cvrsto) ili sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Februar 10, 2015 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan To je originalni GSov drzac kofera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 10, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ove dve sipke ispod su kratke, gledao sam po oglasima te sipke su duze i idu do pola nalepnice "GS 500 E". Moj je 91god i ovakav drzac nebi mogao da montiram, gore bi ga stavio ali ove sipke dole bi lezale na branik sa strana gde nema ulaz za sraf ili neku osovinu, sipku koja izlazi na drugi kraj pa da se zasrafi. Evo slike: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Februar 10, 2015 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Jedina mogucnost je ta da su dodati neki nastavci Inace sipkice ulaze pored stopa i srafe se zajedno sa stopom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 10, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je pravljen drzac, ali ispod nema sipke koje bi ojacale postolje, nemam ideju gde bi mogao te sipke da zasrafim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 10, 2015 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nemam sliku sa nosacem ali nadam se da ce pomoci, evo kako je na mom GS-u bilo reseno, znaci ispod plastike repa ima taman dovoljno prostora da se zavari jedna plocica za ram, i na nju zasarafis nosac sa donje strane. Jes' bio lep moj GS, fali mi ponekad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 11, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Videcu onda da tako kao i ti uglavim sipku, zavarim i da viri sa strana iznad migavaca. Kada sam kupio motor i skinuo mu plastiku video sam da je od tezine kofera ova sipka napukla pa sam je zavario, ali bi i ispod postolja zavario jos dve sipke da drze jace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11174 Napisano Februar 13, 2015 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna tema o sredjivanju GS-a,nesto sam zeznuo oko mesta postavljanja tako da je Arakis stavio u garazu u podmeni Suzuki. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/107493-nit-je-baba-bila-nit-je-devojka-postala/ Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakis 153 Napisano Februar 17, 2015 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Nista ja nisam radio i modifikovao. Originalni nosac se srafi na za to predvidjena mesta. Super je odradio posao. Tovario sam da preko mere, znatno i sve je on to nosio bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakis 153 Napisano Februar 17, 2015 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan pre ubacivanja slika, prvo ih smanji bar na 1024x768 pa onda ubaci, jer je tako lakse za pregledavanje Samo 2 slike? daj jos koju fotku nemoj da si lenj Tek sad vidim sta sam uradio! Izvinjavam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakis 153 Napisano Februar 17, 2015 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan evo jos nesto 6503480101.pdf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 17, 2015 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, nema potrebe za izvinjavanjem, nismo na sudu Lepa je masina i jos lepse mu stoji crni vizir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 19, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/watch?v=jrWWhL1G4d8 Je li moguce napraviti auspuh za GS da se cuje ovako (na snimku 01:55)? GS ima dva cilindra pa zato valjda i ne moze da ima ovakav zvuk jel tako ili gresim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 19, 2015 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/watch?v=jrWWhL1G4d8 Je li moguce napraviti auspuh za GS da se cuje ovako (na snimku 01:55)? GS ima dva cilindra pa zato valjda i ne moze da ima ovakav zvuk jel tako ili gresim? moze, ako mu nakacis jos dva cilindra Ako zelis takav zvuk jedino resenje je da kupis nesto sa 4 cilindra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 19, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i mislio, jbg, nemam para za tako nesto. Onda ce da bude drekavac, kada ne moze azdaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...