Bobanfox 5602 Napisano Avgust 23, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me takva sirena za motor, sa zvukom panduracije, ambulantnih kola, alarma i sl. Gde to kupiti ? Kontam da ima takvih igračaka po buvljacima kod bugara, rumuna, ali nemam vremena da to tražim tamo Jel ima to neko ovde na forumu da prodaje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Avgust 23, 2010 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Upotreba sirene koja tokom upotrebe menja intenzitet i "visinu" tona je dozvoljna isključivo za vozila "specijalne namene" (hitna pomoć, vatrogasci, policija ...). Ugradnja i korišćenje takvih sirena na "običnim" vozilima je zabranjena i kažnjiva. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Avgust 23, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Upotreba sirene koja tokom upotrebe menja intenzitet i "visinu" tona je dozvoljna isključivo za vozila "specijalne namene" (hitna pomoć, vatrogasci, policija ...). Ugradnja i korišćenje takvih sirena na "običnim" vozilima je zabranjena i kažnjiva. hvala na upozorenju ! kao što sam napisao, i dalje tražim višeglasnu sirenu 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Avgust 23, 2010 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Upotreba sirene koja tokom upotrebe menja intenzitet i "visinu" tona je dozvoljna isključivo za vozila "specijalne namene" (hitna pomoć, vatrogasci, policija ...). Ugradnja i korišćenje takvih sirena na "običnim" vozilima je zabranjena i kažnjiva. Kako za koga. Ipak je ovo Srbija! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Avgust 23, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Upotreba sirene koja tokom upotrebe menja intenzitet i "visinu" tona je dozvoljna isključivo za vozila "specijalne namene" (hitna pomoć, vatrogasci, policija ...). Ugradnja i korišćenje takvih sirena na "običnim" vozilima je zabranjena i kažnjiva. Kako za koga. Ipak je ovo Srbija! +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Avgust 23, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu. Očekujem da i ja čujem di ima taka sVirena da je metem na tenAk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Avgust 23, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan ima u Louisu 13 evra: http://www.louis.de/_109d6e8e1ce17a4751754d7525a641269d/index.php?topic=artnr&artnr=10034939 ali mi ne odgovara izbor melodija: http://www.louis.de/shop/zusatz/snd/10034939.mp3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pih ovo je kao sa nekog alarma. Mozda bi ti zvono sa tramvaja bolje odgovaralo? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano Avgust 23, 2010 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne pitate pravog coveka Salim se Na motoru ima pravu "ti-nu-ni-nu" sastavljenu od cetiri sirene, po dve se naizmenicno uljucuju pomocu releja. Imam i te zavijajuce (nisu one kao alarm, vec pravi zavijajuci zvuk). Na Bubanj potoku ima, kosta 1500 din. Ima tri sirene, jedna obicna, jedna sporozavijajuca i jedna brzozavijajuca. A sto se tice toga da je zabranjeno, poslednji policajac sa kojim sam bio u kontaktu se odusevio, pa sam mu kupio na Bubanj potoku, videli smo se da bih mu dao i mislim da je odmah isao da to prikaci. Svi koji me zaustave (ako vide), teraju me da pustam sirene prvo a posle sami stiskaju one dugmice (valjda im zanimljivo). A i korisno je kad te neko isece, pogotovo na auto putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 23, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Besh to. Ovo je prava stvar ;D: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rainmetall 8 Napisano Avgust 23, 2010 U prolazu, 61 postova Lokacija: Minas Tirith Prijavi odgovor kao problematičan :D Kakvi likovi.... lOl ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Koliko debelih!!! Ja sam mislio da pretjeruju za amerikance da su takvi, ali sada ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan eeeeeeeee,to je sirena!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Avgust 24, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan moram da editujem prvi post... sad tražim i taj mali kompresor za gepek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Avgust 24, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima na buvljaku mali kompresor sa dve horne.. nije ni preskupo. A što se tiče videa.... američki debili... 10 minuta izmontiranog materijala... oni su dakle celo veče, ili duže, išli okolo i cimali ljude.... kreteni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano Avgust 24, 2010 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan ponavljam-Hella ima sirenu sa dve trube i malim kompresorom,sve to moze da se lako spakuje na motor,ugradio na Transalpa i na Stroma.To kad drekne beze i sleperi i auti i zivotinje ! Ima ih i na buvljacima u kineskim varijantama,takvu sam ugradio jednu i za nijansu je tisa od Helle ali radi dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Avgust 24, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ja hteo na teneru, ali nisam uspeo da nađem mesto za horne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 24, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ima u metrou Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Avgust 24, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan ima u metrou šta, mini kompresor ili sirena ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Avgust 24, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan pratim temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 25, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan sirena panduri , amulanta , kr-kr i josh jedan zvuk 1000din bile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 25, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ponavljam-Hella ima sirenu sa dve trube i malim kompresorom,sve to moze da se lako spakuje na motor,ugradio na Transalpa i na Stroma.To kad drekne beze i sleperi i auti i zivotinje ! Ima ih i na buvljacima u kineskim varijantama,takvu sam ugradio jednu i za nijansu je tisa od Helle ali radi dobro slika nebi skodila jer nisam siguran da objasnim kinezima sta mi treba bez slike!! ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Avgust 26, 2010 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan E,zanima me da li bi ta iz metroa mogla da se uglavi negde na mog free-a,ali ne umesto glavne sirene,nego nesto da se spoji direktno na akumulator ili tako nesto,posto sam sad skoro ubacio neku koja je jaka i za kola,a kamoli za motor,pa necu da je skidam.... Ako je moguce nekako da je nekako spojim,pa da se napravi na kablu izmedju akumulatora i sirene taster,pa da viri negde... Jel zna neko od poznavaoca elektrike? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 27, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan naravno da moze , a prekidach dobijash uz sirenu ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Avgust 27, 2010 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan naravno da moze , a prekidach dobijash uz sirenu ... Moze detaljnije ??? Gde,sta,kako? Kolike je ona otprilike velicine,gde moze da se uglavi? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...