Jump to content

Moto Zajednica

Bahati vozac!!! Radnik Triglav osiguranja, cuvaj se Hyundai-a i30 BG 202-62!!!

Recommended Posts

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Naravno da treba, pa tolike pare daju na marketing, a negativan marketing se jace cuje. U Engleskoj recimo, na svakom komercijalnom vozilu stoji broj telefona gde pise "ukoliko imate primedbe na vozaca, molimo Vas pozovite besplatan broj..." A ne kao ovde da divljaju sa kombijima...

Video sam to i kod nas... Na sluzbenom kediju pise moj broj, ali mi se jos niko nije zalio...  ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6578 postova
  • Motocikl: đački pešački

Bahata vožnja je sve prisutnija pri upotrebi službenih vozila, naročito lakih dostavnih vozila, venova i kombića. Definitivno se treba obraćati svim preduzećima čiji se vozači oglušavaju pre svega o bezbednost pa ostalo. Lako se zapamti ime firme i nađe na netu. Ovakvo ponašanje rukovodstva triglava je za pohvalu i postepeno će to ulaziti u manir kod svih. Znam da moj brat u Nemačkoj jako puno vodi računa o obzirnosti za volanom firminog auta iako nema istaknuto obeležje kompanije.

• Ne silazi, 6578 postova
  • Motocikl: đački pešački

bolelo bi me uvo kako ce ga kazniti u firmi, treba pred zakonom da odgovara

Kazna je kazna a pred Zakonom su potrebni kakvi takvi dokazi, a za firmu samo prijava. Kad bi ovaj iz Triglava bio kažnjen više mesečnom minus stimulacijom, odnosno rebnut od plate i bio mu oduzet auto a morao da ostvaruje isti učinak pešice, debelo bi se zamislio dal bi ponovo nasrnuo. Da sam ja Direktor, degradirao bih ga za primer, da recimo bude vratar na ulazu bez prava na bakšiš, pa kad vidi kako je biti unižen, izlazio bi ispred motora da mu pravi prolaz na raskrsnici.

• Dukags, 291 postova

Procitah danas jedan e-mail od Triglav osiguranja ovim povodom:

"Incident koji spominjete u Vašem mejlu je trenutno uzet u razmatranje kako bi se utvrdila krivica našeg zaposlenog i protiv istog bio pokrenut disciplinski postupak.."

Ramatrace da li da razmotre - i kakvi su dokazi  - nikakvi - znaci sta - nikom nista...

Nazalos'!

• Drug član, 1392 postova

neka bude nikom nista

dokle god osteceni dobije $$$$

pa onda mozemo taj vozac i ja da se dogovorimo da sledeci put i mene iznapisava da uzmem i ja neke pare a njemu slobodno nikom nista i dalje  :D

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Citat:

Biljana Petrov, inspektorka Odeljenja za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata Policijske uprave za grad Beograd kaže da dobacivanje vulgarnosti ili dodirivanje predstavlja prekršaj Zakona o javnom redu o miru za koji je određena kazna od 35.000 dinara ili do 30 dana zatvora.

• Drug član, 2599 postova

''razocarani smo.... postaracemo se..... razmotricemo.... ubuduce ce biti sankcionisani bla bla bla''  ::)

vazi, ovaj osteceni bajker dobija $$$, a mozda i $$ ili cak $ (naravno da mu zelim $$$$$$),

ali sledeci vozac/bajker ce dobiti branik, palicu ili ko zna sta ako ovakve likove policija i sud ne kazne kako treba.

ne treba on da bude nezaposlen, nego uklonjen iz saobracaja

pozz

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Uffe...?  ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja