serdarevic 2 Napisano Sreda u 12:05 U prolazu, 55 postova Prijavi odgovor kao problematičan moj komsija pita da li mogu na kineski skuter da se ugrade akrapovic auspusi jer zeli da mu sto vise buke prave isti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6712 Napisano Sreda u 12:22 Ne silazi, 6567 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Može....ali mora original. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1193 Napisano Sreda u 18:38 Drug član, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan @serdarevic Mi tebi serdare, ti nama vojvode i tako nam zaključaše temu. Mene je iskreno zainteresovao problem oko krljanja kočnica i raskačene sajle na vespi. Kako je onaj što je kupio stigao do Mančestera. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22087 Napisano Sreda u 18:48 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... na jednom od motora sam imao "Serdarevic" auspuh. Nije pucalo ali je grmelo dobrano 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 157 Napisano Sreda u 21:31 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, serdarevic said: to krljanje kocnica i pucanje iz auspuha uz crni dim je iskljucivo rezervisano za kineske skutere i vespe Druze, ima li neke teme gde ti nisi objavio da vespi krljaju kocnice i dimi crn dim i puca na auspuh? Postajes dosadan , crni serdarevicu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serdarevic 2 Napisano pre 16 sati U prolazu, 55 postova Prijavi odgovor kao problematičan i lose svecice i dizne i karburatori mogu biti uzrok pucanja iz auspuha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 243 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan A jel zbog toga i ljuta vatra sijeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7668 Napisano pre 7 sati Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne to je jer je Vespa u pitanju Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...