Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 6, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan odlican!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Novembar 9, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan AIIIIIIII!!!!! Negro, svaka cast na trudu i vremenu...bice ovo "cica" ..pffffffff!!! Pratimo, pratimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Novembar 9, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan taman se obradovah kad sam video osvezena tema,pomislih...gotovo... kad ono prc... samo napred hiljadu ociju je uprto u tebe,nemoj sad da nas ignorises... :Mina: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Novembar 23, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan bravo brate svaka čast samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirko VT 4 Napisano Novembar 23, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Despotovac-Plazane Motocikl: Honda vt750c RC29 Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Novembar 23, 2010 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude da sam zaboravio verne pratioce ove teme, trenutno sam u fazi trazenja fuzastera i poluga za menjac i kocnicu, kako bih mogao da napravim nosace za iste. Nosace cu praviti najverovatnije od aluminijuma, nacrt moram da napravim na osnovu fuzastera i poluga koje nemam. Ostalo je pod kontrolom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 23, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan extra, pratim... ispašće mnogo bolje nego što sam mislio :Mina: nego za te grane auspuha, ko ti je radio i koliko je koštalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Novembar 23, 2010 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh radio majstor Aca, odavde je, inace se covek bavi drugim poslom. I nije samo to radio, vec kompletno varenje cele masine. Pored mog ludog brata Gavre koji je lud potpuno (oni koji ga znaju mogu to da potvrde sa sigurnoscu od 1000%) koji je, iako potpuno lud, napravio neizmerni doprinos poznavajuci sitna crevca u mehanici motocikala, Aca je onaj koji je moje ideje, Gavrine sugestije i svoje sopstvene zamisli i sugestije sproveo u delo sa jednim finim zutim malim TIG aparatom. Po zavrsetku price sa izduvima, da me ne iskljuce administratori, zeleo bih coveku da napravim ipak malo sitne reklame. Vidi se sta je uradio, nesto sam ga ispitao za cene tako da cu vrlo rado svakome odgovoriti u pp ukoliko je zainteresovan za izduvne grane. Cena zavisi od broja cilindara (zbog utroska materijala) i zelje vlasnika. Grane su pravljene od glave, sve 4 idu u vertikali nanize, zatim se spajaju I i II kao i III i IV grana u po jednu respektivno, a onda te dve novodobijene idu u 1 siroku, (pocetna cev prohrom 38mm sa prstenom za u glavu motora od 42mm, kada se sve spoje tu je prohrom 45,3mm do topova. Mogao sam dosta jeftinije da prodjem sa obicnim cevima za auspuh (mene je samo materijal kostao preko 100E, doduse ostalo i malo viska ali bolje tako nego da je zafalilo) ali je ovo ipak TRAJNO resenje. Nema rdje, nema krpljenja (odnosno moguce je krpljenje ali nema potrebe za tim). Ostalo je jos da malo brusnem varove koji se ne vide a i one koji se vide u sredini ali necu potpuno da ih brusim kao one spreda, i da sve predjem kiselinom kako se nece poznavati var po boji vec samo po obliku. Sutra popodne sam u garazi ponovo, pa ocekujem i nove slike prekosutra. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 23, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Alal ti cufte Od CB-a prepoznajem samo copavu A sta ce na tehnickom da ti kazu kad vide 80 i neku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 24, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan baš me interesuje koliko bi me izašlo za moju ST idu dve u jedan... možeš i na PP al generalno mislim da je korisna informacija za sve (iako je mali off na temu) ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Decembar 2, 2010 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Ako se neko seca ovog nosaca: Evo ga isti taj, malko modifikovan, cisto da vidite da ne sedim zaludan.... I jos jednom isto to samo sa druge strane.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 2, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10472 Napisano Decembar 2, 2010 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan super je, pravi dragulj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Februar 1, 2011 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Ajde malo da se vratimo na temu, zahladnelo odavno ali to ne znaci da se nista ne radi. Danas stigli nosaci fuzastera sa fuzasterima i polugama menjaca i kocnice, tako da ovih dana pravim adapter da se to okaci o ram i da se dobije konacan oblik. Slike idu kad napravim adaptere, a onda idemo u rasturanje!!! Ko ceka taj doceka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 1, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam pomislio da si zabatalio.. , kad vidim radi see.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Mart 2, 2011 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan ima li nesto novo? napredujes li? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Mart 7, 2011 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan `ladno, a i ledja me nesto zezaju u poslednje vreme pa cekam da otopli garaza... a to ide sa toplijim vremenom jer mi je tamo promaja a grejanja nema... Uskoro, po prognozi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 8, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan `ladno, a i ledja me nesto zezaju u poslednje vreme pa cekam da otopli garaza... a to ide sa toplijim vremenom jer mi je tamo promaja a grejanja nema... Uskoro, po prognozi... cekamo dok se ne otopli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Mart 9, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan ajde negro radi ne glupiraj se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Mart 9, 2011 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Godina ce proci,baba-djevojka nece doci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Mart 9, 2011 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Godina ce proci,baba-djevojka nece doci... Jezik pregrizo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Mart 10, 2011 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas kazu: Ja`l do petka, ja`l iza petka?! Kod tebe ce biti:Ja`l ove godine, ja`l dogodine... Ma samo opusteno....Salim se ja! Bice.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markobmw 0 Napisano Mart 11, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Bor Motocikl: Sprint pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cas na trudu,bice ovo lep projekat; Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Mart 12, 2011 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan OOOooj Negro, kako napredujes? Ja sredjujem moju baba devojku krajem meseca, pa se vozimooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Mart 12, 2011 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan hebu me ledja ali se ne dam! Sutra odoh u garage, pa nek ide zivot. Uzimam stare nosace fuzastera, pravim model za nove od kartona, na osnovu toga nabavljam neku pločevinu i pravim nosače. Zainatio sam se baš, ova zima nikako da prodje. Javljam učinjeno, ne mogu da dočekam. @Sergio: nek je sa srecom sredjivanje!!!! i u zdravlju da se vozis.... a samo da ti kazem da te ocekujem ovde kad sredis masinu... Vazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...