nikolanixy 174 Napisano Maj 11, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan negro sklapaj to brže nemoj da ja dođem da pošrafim to časkom sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Maj 17, 2011 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc stigao KN, poklopac rezervoara sa bravom i brava za kontakt, gumica za glavni kocioni cilindar i set plocica za celu masinu. Sve to je izaslo ukupno kao da sam kupio samo KN ovde. Slike delova uskoro a ocekujem i isporuku nosaca fuzastera ovih dana pa jos malo strpljenja i kompletiracemo foto-dokumantaciju u ovom stadijumu. Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jun 29, 2011 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Dragi moji ..... moracu da vas razocaram sto se tice nastavka radova, barem do daljnjeg.... Obustavio sam sve radove na svojoj masini, polako cu, koliko to vreme bude dozvoljavalo, da raduckam sa akcentom da se radi o deminutivu, znaci minimizirani radovi na Hondi. Razloga ima dovoljno da trenutno obustavim sve radove, pa bih zeleo onda i da podelim sa vama te razloge.... Kao sto iz novog potpisa mozete naslutiti, Negrita i ja smo se malkice vise zaigrali i na putu je Negrinjo. U stvari na putu su vise Negrinja.... OCEKUJEMO 3!!!! NEGRINJA!!!!!! Ne pitajte kako.... nemam pojma :jee: 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 29, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Opaaaaa, sve čestitke, nemoj puno da se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jun 29, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Alal ti vera majstore.. Neka si ih načinio Jebo motor- biće vremena za radove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 29, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan hehehe...TRES NEGRINJOS BANDITOS Čestitam majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Jun 29, 2011 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke i od mene a za motor polako i kad bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jun 29, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast, pridruzujem se cestitkama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Jun 29, 2011 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Честитам! Нека је са срећом! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Jun 29, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sto da se mucite tri puta, ti si to ispalio odjednom i sad ne moras da brines, barem neko vreme... Cestitam i nek je sa srecom! :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Jun 29, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan čestitam!!!!ali sad ćeš morati još tri motora da središ. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 29, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo matori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Jul 1, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast matori kad je termin? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jul 1, 2011 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na cestitkama i u Negritino a i u moje ime. Termin nam je Bozic (07. Januar po novom kalendaru) 2012. ali mislim da cemo poraniti jer ipak ih ima preko nekoliko.... U potpis sam stavio slicice koliko jos do porodjaja, a izgleda da sam i pre vremena napravio od "babe" "devojku", a mozda i vise devojaka... jos ne znamo... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Jul 1, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan xexexe super al ja sam malo poranio više nego ti dragani mojoj termin 12 septmbar al će biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3233 Napisano Jul 1, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chengelle 30 Napisano Mart 2, 2013 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd-Jagodina Motocikl: Honda Cbr1000F (autobus) Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra,video sam projekat,uzivo je jos bolji!!!!! P.S Ovom prilikom da se zahvalim za rezervoar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Mart 18, 2013 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Dragi moji i drage moje, upozorenje pre ovog odgovora je da je u temi pisano pre više od 120 dana, pa dal' da razmislim da pokrenem novu temu? Jok ja.... Posle kraće pauze ( ) došao je i taj dan, tj. juče, kada je ponovo nastavljen proces pravljenja baba-devojke... Mašina je oterana kod majstor varioca, ceo dan smo se zezali sa sitnicama, varenjima, pomeranjem agregata unapred da bi mogao da stane K&M, zbog pomeranja sekli 4 nosača agregata, izduvnu granu, pomerali nosače, produžili kratke i produžili granu za pomeraj.... Popunjeni svi varovi, ram doveden u konačan položaj. Raspakovali smo sve ponovo, u rinfuzi sam preterao u garažu. Moram da napravim još par sitnica kod strugara, a vezano sa nožne komande, to može da se završi za kratko vreme. Uglavnom, ostaje mi da izbrusim varove, planiram da ih pređem osnovnom bojom zbog rđe, da sastavim sve u konačan položaj i oteram na izvođenje strujne instalacije. Jedna stvar koja mi je ostala je lokacija akumulatora... nema gde da se smesti. Jedino što može to je da ubacim 2 komada od po 6V i da ih redno vežem, jer su manji gabaritno, pa mogu da ih smestim ispod rezervoara, s tim da napravim blagu zaštitu od grejanja... Slike ću da ubacujem kako budem sastavljao.... za sada ih nema...... Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 18, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam majstore i neka je sa srećom p.s. Veliki pozdrav za Negriće i Negritu :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 18, 2013 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan bruder ubaci kurblu i resi problem alnaser je za pickice 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 18, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ja bas sad neki dan se setih tvoje honde i pomislim,ko zna sta je sa njom bilo,il si odustao,ili je otisla u kobasice......drago mi je sto nastavljas,samo napred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Mart 18, 2013 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ima li mesta da stavis suvi od upsa? 12v 7ah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Mart 18, 2013 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Moram ponovo da sastavim sve, pa da izmerim prostor između sedišta i ležišta u blatobranu.... Ima li ko vfr800 da mi kaže da li mu akumulator stoji ispod sedišta? Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 18, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi??? :zvizduk: Ti kao da si vidovit... LM, danas napravismo konacno izduve do kraja. Trebalo nam je 3 CELA DANA EFEKTIVNOG RADA ali smo doveli donekle, odnosno od grana do topova. Da ne tupim mnogo, sledece imam gomilu sitnica pa cu o tome kasnije, a sada najvaznije - SLIKE!!! Slika 1... Izgled sa desnog boka... Slika 2... Izgled od napred sa desne strane... Slika 3... Od napred sa leve strane... Slika 4... Levi bok... Slika 5... Sreca mi je okrenula ledja, to je njena omiljena poza... Sledece: napraviti nosace fuzastera i montirati, zatvoriti rupu na rezervoaru od pumpe za gorivo i smisliti gde da se postavi slavina, smisliti far i migavce od napred, izvuci kompletnu crevnu instalaciju, izvuci kompletnu strujnu instalaciju, namestiti kocnice sto prednje sto zadnje, razbusiti trouglove i postaviti caure na njih da se upasuju na osovinu a zatim odmeriti rupe za nosace volana i montirati isti, zatim montirati rucke i prekidace pa praviti sajle na meru, smisliti koje satove postaviti i postaviti satove da rade, osmisliti kako da se zatvore rupe izmedju rezervoara sa prednje strane i prednjeg dela rama, ... i jos po koja sitnica... i posle samo jos da upali masina i Ali kako pripadam grupi sve ovo ne predstavlja problem. Dotle uzivajte u slikama gore... Pozz Sad nesto opet listam temu i zapazim da su ti grane jako nisko,bojim se da ce ti kad sednes i jos ostro zakocis kaciti do asfalta.....jesi li to predvideo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Mart 18, 2013 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Clearance za grane je veci nego sto mi je bio kod stare masine, mislim da je podignut za 1cm, prednju viljusku cu ostaviti malo tvrdju nego kod boldorke i mislim da ce to resiti problem..... Nego, ima li ko satove, moze brzina na pinjon a moze i na senzore sve........ izvolte....... Danas sam se cuo sa mojim dragim Saletom BMW, dogovor je pao da kada bude neki lep dan sednemo ispred garaze i razvucemo kompletnu struju za motor...... Hvala Sale! pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...