đunta 4180 Napisano Jul 17, 2010 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ja točio jutros pred protest, naravno sa podignutim flipom. Završio i zatvaram sedište kad radnik ispred mene, reko sad ću da vidim šta će. Sklopim, sednem na skuter, upalim ga i krenem, on je već bio prošao pored mene uopšte ne regujući. Naravno, uredno sam platio gorivo nakon što sam se preparkirao. Očigledno je ovo naše kritičko pisanje možda urdilo plodom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Jul 20, 2010 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan aj reko da i ja svoje iskustvo podelim, s obzirom da se tankiram iskljucivo na OMV pumpama. tako se nekako potrefilo da imam jednu i bluzu posla, a i jednu blizu gajbe. da ne gresim dusu, do sad stvarno nisam imao neka jako negativna iskustva. doduse ja sam po prirodi jako kulturan, jbg cale vojno lice... ok negde je kasirka malo namrstena, ali boze moj, pa nija nisam uvek raspolozen. situacija koju je OP opisao, je definitivno za batine (da ga pumpadzija psuje i vredja) aj bash cu da obratim paznju u buduce da li me smekaju dok punim rezervoar. to uvek sam radim, jer ne zelim da mi kane nista na rezervoar. a i volim bre na kraju da ga istresem dobro. ma sladje mi tih par kapi na kraju kad izadje nego sve ono pre toga ;D nego kad smo kod negativnih stvari, ono sto mene boli je sto kad pumpam gorivo, ona kazaljka za pare se mnogo brze okrece od kazaljke za chorbu. eto :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
● Pop - Besomar ● 17 Napisano Jul 23, 2010 ● Поп ●, 49 postova Lokacija: ● Novi Sad ● Apatin ● Motocikl: Diavel Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze sa OMV-om posto sipam na MOL-u u NS uglavnom (kazu dobar euro dizel) i tako padne mi na pamet da pitam ja njih kakva je situacija sa kradjom, i kaze lik desi se, sipaju i pobegnu ali njih to ne dotice niti se uzbudjuju oko toga, tu su kamere i ima ko da se bavi time. Tako da je kod njih izgleda opusteno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Jul 23, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze sa OMV-om posto sipam na MOL-u u NS uglavnom (kazu dobar euro dizel) i tako padne mi na pamet da pitam ja njih kakva je situacija sa kradjom, i kaze lik desi se, sipaju i pobegnu ali njih to ne dotice niti se uzbudjuju oko toga, tu su kamere i ima ko da se bavi time. Tako da je kod njih izgleda opusteno. Najblje gorivo je na MOL pumpama, nazalost nemam niti jednu u blizini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
● Pop - Besomar ● 17 Napisano Jul 23, 2010 ● Поп ●, 49 postova Lokacija: ● Novi Sad ● Apatin ● Motocikl: Diavel Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze sa OMV-om posto sipam na MOL-u u NS uglavnom (kazu dobar euro dizel) i tako padne mi na pamet da pitam ja njih kakva je situacija sa kradjom, i kaze lik desi se, sipaju i pobegnu ali njih to ne dotice niti se uzbudjuju oko toga, tu su kamere i ima ko da se bavi time. Tako da je kod njih izgleda opusteno. Najblje gorivo je na MOL pumpama, nazalost nemam niti jednu u blizini. Da, dobro je gorivo, samo mi se jedan cudan fenomen dogadja... Kad sipam na MOL-u malo je zivlja masina, bolji odziv, kontam zbog boljeg goriva... ALI... Kad sipam na nisovoj pumpi npr. masina blago tromije reaguje, ali zato se vise vozim. Uvek sipam gpriva za istu cifru, i traje mi duze gorivo kada sipam na nisovoj pumpi. Ne merim kilometrazu nego dane voznje svaki dan se isto vozam, kuca - pos'o, pos'o - kuca, posle malo zujanje po gradu, i obicno oko 2 dana duze traje nisovo gorivo... E sad.. Da li zakidaju na molu ili zato sto je motor zivlji lakse ode u vece obrtaje pa vise i trosi... J*b*m li ga.... Malo sam u off otisao i to totalni (nije omv a nije ni bike nego auto) ali eto podelih sta mi je na umu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Jul 23, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ga vise i stiskas jer ide bolje... Nece vise trositi ako je bolje gorivo, ne verujem da krajcuju jer dosta mojih sipa na MOL-u. Nemaju takvih zamerki. Nema sta da se izvinjavas, ovo je off tema ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel omalovazava ili ne, kakav je zakljucak?Ako nema konsenzusa dajte glasanje... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damirs 0 Napisano Jul 23, 2010 U prolazu, 44 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Danas na MOL pumpi na autoputu izmedju Novog Sada i Subotice stojim na kasi da platim ono sto sam uzeo kad kasirka zove kolegu i kaze ajd preuzmi ja idem da stanem ispred motora. I bukvalno ona istrcava napolje da bi stala ispred lika na plavo belom gsxr-u. Naravno ja pratim situaciju i vidim lik sedi na motoru uzima tocilicu i sipa sam gorivo dok ova stoji ispred motora nesto mu prica. Lik zavrsava tocenje pali motor, pomera ga napred, silazi, skida opremu i naravno ulazi da uredno plati, riba ga nije isputala ni trenutak dok nije dosao do kase. Znaci ima toga i na MOL pumpama. Inace i ja sipam gorivo na njihovim pumpama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas na MOL pumpi na autoputu izmedju Novog Sada i Subotice stojim na kasi da platim ono sto sam uzeo kad kasirka zove kolegu i kaze ajd preuzmi ja idem da stanem ispred motora. I bukvalno ona istrcava napolje da bi stala ispred lika na plavo belom gsxr-u. Naravno ja pratim situaciju i vidim lik sedi na motoru uzima tocilicu i sipa sam gorivo dok ova stoji ispred motora nesto mu prica. Lik zavrsava tocenje pali motor, pomera ga napred, silazi, skida opremu i naravno ulazi da uredno plati, riba ga nije isputala ni trenutak dok nije dosao do kase. Znaci ima toga i na MOL pumpama. Inace i ja sipam gorivo na njihovim pumpama. Ribe se pale na R-ove. Muvala ga je, a on je bio hladan. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 23, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Danas na MOL pumpi na autoputu izmedju Novog Sada i Subotice stojim na kasi da platim ono sto sam uzeo kad kasirka zove kolegu i kaze ajd preuzmi ja idem da stanem ispred motora. I bukvalno ona istrcava napolje da bi stala ispred lika na plavo belom gsxr-u. Naravno ja pratim situaciju i vidim lik sedi na motoru uzima tocilicu i sipa sam gorivo dok ova stoji ispred motora nesto mu prica. Lik zavrsava tocenje pali motor, pomera ga napred, silazi, skida opremu i naravno ulazi da uredno plati, riba ga nije isputala ni trenutak dok nije dosao do kase. Znaci ima toga i na MOL pumpama. Inace i ja sipam gorivo na njihovim pumpama. Ribe se pale na R-ove. Muvala ga je, a on je bio hladan. ;D Ouuuuu yea Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Jul 24, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Danas na MOL pumpi na autoputu izmedju Novog Sada i Subotice stojim na kasi da platim ono sto sam uzeo kad kasirka zove kolegu i kaze ajd preuzmi ja idem da stanem ispred motora. I bukvalno ona istrcava napolje da bi stala ispred lika na plavo belom gsxr-u. Naravno ja pratim situaciju i vidim lik sedi na motoru uzima tocilicu i sipa sam gorivo dok ova stoji ispred motora nesto mu prica. Lik zavrsava tocenje pali motor, pomera ga napred, silazi, skida opremu i naravno ulazi da uredno plati, riba ga nije isputala ni trenutak dok nije dosao do kase. Znaci ima toga i na MOL pumpama. Inace i ja sipam gorivo na njihovim pumpama. Ribe se pale na R-ove. Muvala ga je, a on je bio hladan. ;D A da je krenuo sa pumpe ne plativsi bio bi mrtav hladan! ;D ;D Vise mrtav nego hladan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lisinac 93 Napisano Jul 24, 2010 U prolazu, 54 postova Lokacija: Београд Motocikl: Мønsтеr 620 i.e. Prijavi odgovor kao problematičan Фино је кад има чувара. Само да не лаје, због комшилука. И мени стоје крај мотора. Кад платим, ја им се захвалим што су ми причували. Докле год само гледају, мени не смета. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Jul 24, 2010 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Danas točio na Slapu kod buvlje i auto pijace u Bubanj Potoku. Stao, prišao momak, natočio mi do čepa, platio. Pitam ga dal kradu motoristi, kaže ne, nikad do sad a i šta, malo sipaju, čak i veliki motori. Jednostavno normalan pristup i odnos prema mušteriji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
honda vfr 0 Napisano Jul 25, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc na omv u Vrscu vrlo ljubazan covek! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Jul 27, 2010 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan ma evo sve nesto mislim, mislim, i napokon mi sine zasto ljudi imaju ovako razlicite reakcije na pumpi ma mora da vecu sumlju izazivaju ovi sto ostanu da sede na motoru dok pumpaju ! a sta kazete, jes vala da je logicno? ja prvo sidjem, lepo ko covek, skinem kacigu i ninja masku i sipam ne tenane. tako da delujem ko svaka druga musterija. do sad niko nije dolazio da me kontrolise vredi razmisliti o tome... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Jul 27, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan ne skidam kacigu, proveravam gume, ostali cekaju iza mene i najnormalnije odem da platim, bez iko da me pogleda...konkretno, najcesce OMV na zrenjanincu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Jul 27, 2010 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan kako odes da platis sa kacigom jbt? ja cim sam u zatvorenom prostoru sa kacigom na glavi osecam se kao oni likovi iz filma Space Balls sa onim ogromnim smesnim slemovima na glavi plus sto krenem da se preznojavam kao prase, ma fuj jedva cekam da skinem cim stanem e sad si me ubedacio, zasto ja tako nikad ne pogledam gume i nista ne znam oko motora antitalenat sam to je cudo jedno. doduse redovno operem motor i cistim i podmazujem lanac. to mi je rekao prodavac motora da radim! danas sam tek "provalio" da lanac na motoru mora i da se zateze?! a ne da predjes 10k km i da ti ne padne na pamet ni da pogledas... stvarno sam za batine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Jul 27, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan drugar, dodji ti kod mene da ti ja malo testiram motor posto sam svoj skrsio a zaboravio sam da napomenem da mi kola vise trose kad sipam na omv-u...za motor nisam testirao jer mi je navika da samo na omv-u sipam... ne znam zasto, valjda zato sto najlepse izgledaju opet, donekle ih razumem, jer se desilo par puta kad sam placao da se ribe svadjaju kako im je pobegao ovaj, onaj... "je... ti ove kamere, sad sam u minusu blabla" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 9, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Meni se desilo da mi je motor pao sa copave (na parkingu) na omw-eu dok sam sipao benzin u kantu posto od silne buke nisam cuo da je pao kad sam se okrenuo imao sam sta i da vidim polomljen retovizor pala kaciga sa sedista i bara ulje pored motora. Bio sam jako zacudjen sto niko nije reko da je pao (100% je neko video jer su bili okrenuti na tu stranu) a cak mislim da je bilo ono vidi ga ovaj pao mu motor i da su se lepo nasmejali iza ledja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Avgust 9, 2010 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Sticajem okolnosti kad sam točio pre neki dan na OMV-u, baš mi je bilo neprijatno kad sam zaključio da je čuvar izašao i postavio se na putanje prema izlazu, onako podbočenih ruku, a radnik stajao u blizini. Imao sam osećaj da će svakog časa da me zaskoče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 9, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan to je zato što krimogeno delujete ;D ;D ;D ja sam par puta sipao na OMVu kod Ade Ciganlije i sve ok ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Avgust 9, 2010 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan to je zato što krimogeno delujete ;D ;D ;D ja sam par puta sipao na OMVu kod Ade Ciganlije i sve ok ;D Ako ja, onda i ti, ako i ti, onda svi, pogotovo u istim jaknama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Avgust 10, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, sada ima pumpi na svakih 3 km(skoro) tako da nismo ovisnici o OMV:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 10, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pa sudeci po tome ko je vlasnik shta se chudite , dobro je da ne stoji natpis zabranjeno za Srbe .... hahhahaha idite na LUK iovako je benzin svuda isti NISov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Avgust 11, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec kod LUK-a danas kod fona stao da nalijem turpiju i na pumpu do mene stade lik sa banditom crnim. Nisam skinuo ni kacigu ni naocare ni kornjacu sa sebe vec uzeo da sipam, zurilo mi se. Odjednom se izmedju nas poajvio neki lik, sitan, sav se iskrivio kao kifla . Gleda al cuti i ne pravi nagle pokrete . Naravno posle platio i caoo XD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...