Jump to content

Moto Zajednica

Supermoto

Recommended Posts

• Skuteras, 3696 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Ajde probajte malo da se kontrolisete u citatima. bespotrebno ubacujete u citat17 postova. I slike ne morate da citirate, samo bez veze zauzimaju prostor i smanjuju preglednost.

jos jedan projekat:

Ovaj moze da bude dobar. Samo kad nisu zicane da bar zadnja felna bude kao prednja

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 204 postova
  • Motocikl: suzuki dr 650

sto,kakve veze ima?kad se ofarbaju felnice i kad se sredi ima da bude prava zverka!

neki izduv dojajan i da vidis :moto3: niko nece ni obracati paznju na razliku u felnama :aha:

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: Ducati 748 S

Da li mozes da mi kazes sta znaci DOT guma ?

posto nema rbobana, ja cu da pojasnim-DOT gume je broj koji oznacava nedelju i godinu proizvodnje gume. npr DOT 1209- znaci 12 nedelja 2008 godine.

Hvala !

PS. Svidja mi se tvoj SMC. Uzecu ga cim polozim za A3.

• Podržavam 1

• svrati kad mu je dosadno, 258 postova
  • Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001

sto,kakve veze ima?kad se ofarbaju felnice i kad se sredi ima da bude prava zverka!

neki izduv dojajan i da vidis :moto3: niko nece ni obracati paznju na razliku u felnama :aha:

Na ovaj motor nikako ne idu drugacije felne od zicanih, a sto se tice dojajnog izduva, cr je 2t, znaci nista od nekog ``dojajnog``zvuka.

• Svrati ponekad, 265 postova
  • Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan

Na ovaj motor nikako ne idu drugacije felne od zicanih, a sto se tice dojajnog izduva, cr je 2t, znaci nista od nekog ``dojajnog``zvuka.

Na mom 2t je dodat arow izduvni top i neka prohrom rezonanta - prvi deo auspuha, i zvuk je perfektan

da da dodas manji termidjoni,ako nije nov onda lepo uzmes vunu posebno,ima u louisu pa da vidis zvukcinu!

sta hoce da kazes da se nece cuti ka da navijes na jedno 6,7 hiljada?

a za felne sve je stvar ukusa,ja isto licno vise volim zicane ali videces bice ovo bombonica...

• ENDURO, 1344 postova
  • Motocikl: Honda XR600R

Auuuuu, čega se načitah u poslednjih desetak stranica... Dve stranice se piše o tome kako je točkarenje gradskim ulicama divljanje i kako smo mi bajkeri na lošem glasu zbog takvih. E, pa baš mi je žao vas savesnih što vam kvarimo imidž, možete da nas mrzite, prijavite... :moto3: Drugo, pet stranica raspravljate o tome koji je motor od 125ccm najbolji za SM vožnju ne shvatajući da nijedan ne odstupa mnogo, sve mu dođe na isto (manje - više). Sve bi to bilo ok da ovih dana nije otvorena gomila tema "koji SM/enduro da uzmem???".

Još ima nade za ovu temu, bar se nadam :neznam:

• Svrati ponekad, 427 postova
  • Motocikl: U potrazi

Auuuuu, čega se načitah u poslednjih desetak stranica... Dve stranice se piše o tome kako je točkarenje gradskim ulicama divljanje i kako smo mi bajkeri na lošem glasu zbog takvih. E, pa baš mi je žao vas savesnih što vam kvarimo imidž, možete da nas mrzite, prijavite... :moto3: Drugo, pet stranica raspravljate o tome koji je motor od 125ccm najbolji za SM vožnju ne shvatajući da nijedan ne odstupa mnogo, sve mu dođe na isto (manje - više). Sve bi to bilo ok da ovih dana nije otvorena gomila tema "koji SM/enduro da uzmem???".

ima nade,ima nade :takoje:

jedva cekam da ga kvarisa utegne,da vidim kako ce izgledati i nekog vidoja ako okaci ima da :ooo:...

uh sta bi dao da ga imam,menjao bih se odma :zvizduk:

• Navigator, 1801 postova
  • Motocikl: Papričica :)

Druge teme se valjda otvaraju zato sto ova ima previse strana a nikoga ne interesuje dovoljno

tema da bi prelistao od prve... otud i interesantna sadrzina... Ah ta stoka sto divlja po gradu:

25137_384884217962_7763155_n.jpg

Samo kompleksasi zeljni paznje rade to pred publikom, ne shvatajuci da 10% pomisli, ``svaka mu cast`` a ostalih 90%-``bravo seljak, znas da ga dignes na zadnji i sta sad?``

Cist dokaz da ima pozera koji voze enduro\supermoto

• Podržavam 1

u tih 90% su babe,dede,klosari koji nerade nista nego bleje negde i ljubomorni su jer nemaju motor...

onda oni koji imaju a ne znaju ili ne smeju,a ostalih 10 % su ljudi koji misle neka vozi ko kako hoce...svako vozi svoju glavu,tako da boli me uvo ko sta radi,ne znam cemu polemika ovde o tome?

ljubitelji koji vole sm neka ubacuju slike,prepravke,ko je sta radio,ja jos nisam nista ali kad budem radio stavicu...

recimo pala mi ideja na pamet tamo na prolece da se skupimo negde u gradu pa da nam rboban drzi casove sm-stva...recimo :moto3:

u tih 90% su babe,dede,klosari koji nerade nista nego bleje negde i ljubomorni su jer nemaju motor...

onda oni koji imaju a ne znaju ili ne smeju,a ostalih 10 % su ljudi koji misle neka vozi ko kako hoce...svako vozi svoju glavu,tako da boli me uvo ko sta radi,ne znam cemu polemika ovde o tome?

ljubitelji koji vole sm neka ubacuju slike,prepravke,ko je sta radio,ja jos nisam nista ali kad budem radio stavicu...

recimo pala mi ideja na pamet tamo na prolece da se skupimo negde u gradu pa da nam rboban drzi casove sm-stva...recimo :moto3:

U kom ti svetu zivis? Kako te nije sramota da za nekog kazes da je klosar i da je ljubomoran sto nema motor, u ovako teskim vremenima?

I sta ces ti u supermoto temi kad nisi ni vozio supermoto i kad trazis casove?

• Podržavam 1

U kom ti svetu zivis? Kako te nije sramota da za nekog kazes da je klosar i da je ljubomoran sto nema motor, u ovako teskim vremenima?

I sta ces ti u supermoto temi kad nisi ni vozio supermoto i kad trazis casove?

ljudi,necemo da se svadjamo ovde,obavite to lepo na pp... :neznam:

• Skuteras, 3696 postova
  • Motocikl: T-Max 500
:offtopic: Ne mora po svaku cenu da se pise u nekoj temi. Ako ima nesto vezano za SM pisite, ako nema potrazite neku drugu temu gde imate o cemu da diskutujete. Ovo je jedna od retkih, ako ne i jedina, tema (ne racunajuci "sta da kupim") koja se bavi SM-om i daj da ostane malo normalna. Ima ljudi koji samo citaju, ne ucestvuju u diskusiji. Daj da napravimo da im bude lepo

neznam u cemu je njegov problem i kako je zakljucio da nisam vozio sm???

prvo nisam se smejao njima jer nemaju nego da su ljubomorni a nece da pomere guzice da rade a pun grad je tajvih i to je ziva istina...

za casove je bila zahebancija...a rboban moze da drzi casove svima,sa odusevljenjem da gledamo kako dize na zadnji i kako klizi po krivini i jos sto sta!!!

• Podržavam 1

• Navigator, 1801 postova
  • Motocikl: Papričica :)

Izgleda treba bezati sa teme, a lepo je pocelo... Nema tu mesta za nas kompleksase sto nam se jos uvek dize

pred zenama i nije nas sramota zbog toga... nikad tako u evropsku uniju... odoh da lecim komplekse :zdravo:

• Podržavam 4

• Drug član, 3000 postova
  • Motocikl: FleXeR

Da li mozes da mi kazes sta znaci DOT guma ?

posto nema rbobana, ja cu da pojasnim-DOT gume je broj koji oznacava nedelju i godinu proizvodnje gume. npr DOT 1209- znaci 12 nedelja 2008 godine.

Pod dojmom DOT sam mislio na gume koje su homologirane za ulicnu voznju,

DOT (Department Of Transportation), znaci ne TRKACKE... :takoje:

P.S. naravno pricao o oznakama datuma proizvodnje je ispravna

• Podržavam 1

• Drug član, 3000 postova
  • Motocikl: FleXeR

Tema je OK, naravno da uvek ima NEsuglasica, ali FORUM za to i sluzi... Ovde je poenta u druzenju, razmeni iskustva i pomoci... Licno nemam SM sada, to znaci da nemam mesta u rubrici?? Naravno da imam... i to isto kao i onaj koji ga nikada nije imao!! Predpostavka

kad je zasao u temu i resio da napise neku rec zanima ga ili voli SM!!!

Volim da pogledam svaku preradu, sliku, iskustvo sa voznje... ako mogu dam savet!!!

Rad sam i da pokazemo ponesto, uvek ima neko ko zeli nesto da nauci... i JA stalno ucim,

skupljam iskustva. Da li vozim na prednjem, zadnjem ili srednjem tocku je iskljucivo moja

stvar, kako na to gleda publika na ulici je njihova stvar, vozim za sebe i zbog sebe!!!!

Naravno trudim se da odaberem vreme i mesto... sa MIN rizikom prvenstveno za mene, pa onda i druge...

P.S. mislim da majstor kvarisa je odavno trebao da promeni NICK u majtor prepravisa!

• Podržavam 2

Tema je OK, naravno da uvek ima NEsuglasica, ali FORUM za to i sluzi... Ovde je poenta u druzenju, razmeni iskustva i pomoci... Licno nemam SM sada, to znaci da nemam mesta u rubrici?? Naravno da imam... i to isto kao i onaj koji ga nikada nije imao!! Predpostavka

kad je zasao u temu i resio da napise neku rec zanima ga ili voli SM!!!

Volim da pogledam svaku preradu, sliku, iskustvo sa voznje... ako mogu dam savet!!!

Rad sam i da pokazemo ponesto, uvek ima neko ko zeli nesto da nauci... i JA stalno ucim,

skupljam iskustva. Da li vozim na prednjem, zadnjem ili srednjem tocku je iskljucivo moja

stvar, kako na to gleda publika na ulici je njihova stvar, vozim za sebe i zbog sebe!!!!

Naravno trudim se da odaberem vreme i mesto... sa MIN rizikom prvenstveno za mene, pa onda i druge...

P.S. mislim da majstor kvarisa je odavno trebao da promeni NICK u majtor prepravisa!

:takoje:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja