AlekShu 374 Napisano Decembar 22, 2025 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je kome zanimljivo ali da podelim. Stiglo sa AliExpressa, zadovoljan sam. Ok je kvalitet materijala i izrade, paše lepo. Malo ispod 50e sa dostavom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor 1200 757 Napisano Januar 23 no colors, 166 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF1000 AfrikaTwin Prijavi odgovor kao problematičan On 9/13/2025 at 3:47 PM, Sekula996 said: Mislim da je to ST, odnosno strada. Prednji branik je kod fenduro podignut. Strada iliti street je spusten kao na tvom i mom. Ja sam mislio da je moj fenduro. Ima 19” napred tako da je funduro st je dolazio sa 17 ili 18 napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 374 Napisano Mart 5 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Potreban prekidac na prednjoj kocnici za stop svetlo, model iz 2002. Svetlo radi kada se pritisne zadnja, ne i prednja, pa bih od njega krenuo. Ako neko zna koji model, tip, gde ima da se poruci, kako to ide, bio bih zahvalan. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 113 Napisano Mart 5 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs /Suzuki gs500e/R1200GS triple black Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na mom bivsem motoru taj prekidac otvarao i cistio i pose toga je radio savrseno. Problematika je u tome sto nemas da kupis samo prekidac, nego moras deo koji se sastoji od prekidaca, kabla i konektora. Original posve skup. Imas opciju da narucujes sa temu ili ali ili da pokusas da nadjes slican prekidac pa da ga ubudzis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 374 Napisano Mart 5 (promenjeno) Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Pokusam sa ciscenjem. Trazio sam zamenski, ali slaba vajda... Promenio Mart 6 član AlekShu visak slova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 113 Napisano Mart 6 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs /Suzuki gs500e/R1200GS triple black Prijavi odgovor kao problematičan Imas na aliju. A ako si rad da se bakces sa tim, samo nadji u nekoj radnje elektronike slican mikroprekidac i zameni ga. To ce ti zahtevati malo vremena i zivaca, ali resavas problem 1/1. Mene je to zadesilu u sred Slovenije, pored puta sam majstorisao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 374 Napisano Mart 6 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, P.S. Dzon je napisao: Imas na aliju. A ako si rad da se bakces sa tim, samo nadji u nekoj radnje elektronike slican mikroprekidac i zameni ga. To ce ti zahtevati malo vremena i zivaca, ali resavas problem 1/1. Mene je to zadesilu u sred Slovenije, pored puta sam majstorisao. Ako imas link za ali, bio bih zahvalan, nisam uspeo da nadjem. Pokusao sam da ga otvorim, medjutim slaba vajda, zaliveno je sve, plus su zice iz njega. Ne bih sekao nista ili otvarao na silu ako ne moram, nemam toliko vestine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 113 Napisano Mart 6 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs /Suzuki gs500e/R1200GS triple black Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, AlekShu je napisao: Ako imas link za ali, bio bih zahvalan, nisam uspeo da nadjem. Pokusao sam da ga otvorim, medjutim slaba vajda, zaliveno je sve, plus su zice iz njega. Ne bih sekao nista ili otvarao na silu ako ne moram, nemam toliko vestine. Pa jeste malo cim, ali moze polako da se otvori i posle zategne mini vezicom i silikonom. Evo jedan likn sa aliekspresa: I just found this on AliExpress: Front Brake Light Switch For BMW F650 K1200 R850 R1100 R 1150 R1200 C1 125 K1200 https://a.aliexpress.com/_EQ120Wo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 374 Napisano Mart 6 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, P.S. Dzon je napisao: Pa jeste malo cim, ali moze polako da se otvori i posle zategne mini vezicom i silikonom. Evo jedan likn sa aliekspresa: I just found this on AliExpress: Front Brake Light Switch For BMW F650 K1200 R850 R1100 R 1150 R1200 C1 125 K1200 https://a.aliexpress.com/_EQ120Wo Ziv bio! Porucio, a probamo i da rasklopimo ovako kako si rekao pa sta ispadne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1757 Napisano Mart 9 I N S T R U K T O R, 1256 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: CBF 600N, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan Kupio pre nekoliko meseci. Kažu dobar primerak ali dosta stajao. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1757 Napisano Mart 9 I N S T R U K T O R, 1256 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: CBF 600N, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan Juče ga počastio novim vizirom kod Ivana. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1757 Napisano Mart 9 I N S T R U K T O R, 1256 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: CBF 600N, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan Ali kad sam se vraćao natočim ga opet do vrha i počne da mi preliva. Kaplje mi benzin iz filtera vazduha. Verovatno zaglavi plovak, ali nisam siguran i da mi slavina iz rezervora dobro drži. Gde bih mogao da nabavim novu ? Ima li šta zamensko ili mora baš BMW. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1757 Napisano Mart 9 I N S T R U K T O R, 1256 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: CBF 600N, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan Slavina je ok, karburatori mi prelivaju. Napune mi kućište filtera vazduha i onda curi na crevo oduška filtera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 954 Napisano Mart 10 Drug član, 904 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FZS 600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan @jasminko VIRkoliko se krecu sada viziri kod Ivana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1757 Napisano Mart 10 I N S T R U K T O R, 1256 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: CBF 600N, penzionerski Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj na mom motoru je malo veći i deblji od standardnih i naplatio mi je 50 eura. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bradivoje 16 Napisano Mart 16 (promenjeno) Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Niš Motocikl: BMW F650, ex KLE 500, ex Honda Trans Prijavi odgovor kao problematičan Koje su svećice na F650 funduro ili F650 GS, NGK ili Denzo??? Promenio Mart 16 član bradivoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 374 Napisano April 9 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Resen prekidac. Odradio posao onaj sa Alija. Hvala svima na pomoci! Da li je ko imao skoro iskustva sa pumpom za gorivo i zamenskim filterom goriva sa regulatorom pritiska? Vidim da se pisalo u temi, treba mi par info iz prve ruke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...