Dejan77 80 Napisano Septembar 23, 2019 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @Satelis, resen problem. Desilo se kao da je iz nekog razloga iskljucio sauk pa je verglajuci da kazem " presisao ". Ocisio sam svecice i sad je sve ok.Upalio na " cvrgu " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15924 Napisano Septembar 23, 2019 Integrisan, 9311 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2357 Napisano Septembar 23, 2019 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Kome smeta potrosnja krilceta 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Octobar 7, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bocne torbe od kolege@ThePainkiller, i prvi utisak je bolji nego sto sam ocekivao. Cvrste, dobre, kao kofer pravi. Prvi test danas do Panceva i nazad, prazne, nema da mrdne nigde na vetru. Gornji kraj naslanja na rukohvat, a po sredini torbe ima odbojnik koji legne na plastiku i nema mrdanja. Jos kad se natovare jos bolje ce leci. Nece se mnogo koristiti ali za ove neke trodnevne + ture dobro ce doci.....Ovako bi izgledala makina kad se ful natovari.Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22206 Napisano Octobar 7, 2019 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo druze, mesta kao u autu...:D Ne zameri, verovatno me ugao slike "laze" ali tocak, blatobran, kofer nisu u ravni... Neki mi nemir izaziva ova slika od pozadi Verovatno je ugao ali.... Proveri za svaki slucaj. P.S. Kao da amortizeri nisu isto naspanovani pa desni vise gura na dole od levog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Octobar 7, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Tako deluje na slici, inace je sve pod konac, zar bi cika Satelis dozvolio da bude drugacije. Fali mu 20 ks da bude idealan motor, nikad ga nebi zamenio, samo bi trazio mladji i sa manje predjenih km. Ovako jbg za 2 sezone kad ga dobro potrosim , izgustiram, i bude 100+ kkm na sata moracu teska srca da se rastanem sa njim.Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22206 Napisano Octobar 7, 2019 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i ocekivao Slikano je sa blaaaaaago leve strane izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11558 Napisano Octobar 7, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Nole Bg je napisao: Fali mu 20 ks da bude idealan motor Misliš 10ks? Što se tiće zadnje slike, vidi se da nije slikano baš u ravni sa zadnjom stranom SW-a.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Octobar 7, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Tebi 10, meni 20 Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Octobar 7, 2019 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi i spagu sa kukicama, pa dodatno ucvrsti na te alkice preko vozacevog naslona. Kad dodje teret i vece brzine, imaces jos vecu sigurnost da ce sve da bude ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Octobar 7, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Gurtna je uvek tu pri ruci, ako zatreba to je cas posla. Nego mislim da nece imati potrebe i ovako je sa ta 3 kaisa dupe - nosa, sto kaze nas dobri Dare. Ali hvala u svakom slucaju. Nego mi je veca briga sta smisliti da se stavi ispod da mi plastika ne matira ili ogrebe, gde naslanja odbojnik....Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pvp 33 Napisano Octobar 7, 2019 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda silver wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i tu leka uzmes samolepljivu-providnu foliju, ja sam bar tako radio na Atlanticu, folija se ne vidi, a opet zasti ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11558 Napisano Octobar 8, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Nole Bg je napisao: Tebi 10, meni 20 Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока Mislio sam tebi 10, da bude kao SW600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Octobar 8, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok malo je, znam ja sta si ti mislio, nego sam ja dobro napisao. 60ks bi bila idealka, nek kosta koliko god....Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11558 Napisano Octobar 8, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne tripuj Rossi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 526 Napisano Octobar 8, 2019 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan 2018 Brand New Waterproof Motorcycle Tail Bag Multifunction Motorcycle Rear Seat Bag High Capacity Motorcycle Rider Backpack on Aliexpress.com | Alibaba Group WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Steta da se ne iskoristi suvozacevo sediste. Za 7+ dana. Ne mogu da zamislim kako bi se popakovao da ides sa suvozacicom. Inace, KS nikad dosta... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Octobar 8, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Rossi je Rossi al 60 je 60. Sad sala na stranu ovaj motor je vrhunski i moze da se vozi tako dobro i da prati cak i jace motore, ali ce naici situacija gde vidis da bi ti dobro doslo i da je steta sto nije malo jaci. Veliki uspon, natovaren, preticanje, da treba treba, ali ne mnogo. Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Octobar 8, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan E bravo Gagi dao si mi jos jednu idejuПослато са HTC One A9s помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Octobar 11, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan @GAGI74 vidi se da od @SHeLLe-ta nisi ništa naučio... ccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15924 Napisano Octobar 14, 2019 Integrisan, 9311 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Konacno Alexi stigle gume, dubooka depresija bese al kako i ne bi kad je deckonja do konaca dosa. Pirelka je izdrzala 11K dobrog maltretiranja. koliko ce Mitaske potrajati..... vidcemo (ocekujem finu km) ondak na red dolaze dizne valja plaknuti nekad potopljene idu na krcaknje nas dva sabana, niko se nije setio da slika kakve su pre bile sad ciste kao suza, ranije gde su rupice sve bese pod tamno zutom skramom 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11558 Napisano Octobar 15, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i konaca malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoSW 5 Napisano Octobar 17, 2019 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav raja....molba ili ako moze neko da pogleda dali ima samo ovaj nosac mi je potreban...cjena sve ako moze da vas nezamram znam da nije za grupu ali radim Porjekat bocni kofera na SW...sad mi je ostalo jos samo ovaj nosac...taj i da sve kompletiram... U Puli sam bio na susretima i vidio jednu Silverku koja je iz Srbije ali neznam tacno gdje zaboravio sam sive je boje ima bocne kofere i tank torbu na cicak nisam stigao slikat ali jako dobro izgleda za daljeg puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoSW 5 Napisano Octobar 17, 2019 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo trazim ako ima ko hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15924 Napisano Octobar 26, 2019 Integrisan, 9311 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Prosto me dusa boli na pomisao da sivu strelu vise necemo vidjati kako se kotrlja drumovima. Nazalost Alexin SW ode u vecna lovista, junaku brz i potpun oporavak zelim. I ako nisam vlasnik sive strele, u glavi je bio kao da je moj.... toliko vremena, truda, paznje je ulozeno u njemu, taman skrojen po zelji i meri..... u sekundi sve nestade zato nastavimo sa Markovom crnom pilom dobio je novo ulje u motoru novu zadnju gumu, istog brenda ki ranije a mi smo dobili svezi kolaci od rodjene mi zene Alexa, drz se druze, lecenje rana preko zime pa kad se slegne prasina idemo u nove pobede. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15924 Napisano Novembar 5, 2019 Integrisan, 9311 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Galetova makina taman pred zimu dodje vreme za mali servis i ugradnju grejaca ruku prvo ide ispustanje i ostavljam da se cedi drugo, napadam rucice odstraniti stari lepak obavezno Koso rucke bas fina stvar, nema busenja plastika nit glava da boli gde staviti centralu centrala pa rucica prekidac grejaca mora biti stariji ne bi li se sirena mogla normalno koristiti pozadi spakovati instalaciju spakovati stitnik.... leva strana ende napada se desna E ovako, da napisem jel izgleda da ima kolega koji ne znaju. Ugradio sam slicne grejace drugaru na NC-u i bas ovako ostavio kabal da visi. To sto visi nije bezveze ili ti treba d avisi jer kad se da gas taj kabal se zateze tj treba da "radi" ima svoj hod. Drugar je mislio kako nisam dobro namestio te je odsekao strips vezicu, zategao kabal i stavio novu. Seo je da vozi, nista nije primetio, sto je nesto kasnije rezultiralo kidanje gume oko pocetka rucice, sreca pa kabal nije iscupao. Sto je najgore to sam primetio sasvim slucajno.... mislio je da tako treba. ostalo je da se poveze na instalaciju koju sam onomad izvukao kao pripremu i da se sve lepo usnopi sa fabrickom stare spakovane sa uputstvom koje obavezno treba procitati zarad znanja mogucnosti stavi filter, sipaj ulje, pali makinu zarad probe grejaca 3 stepen vrlo brzo postizu temperaturu grejac je tacno ispod gume duzinom do krivine pa x 4, tu najvise greje na tom delu je za oko 5'C veca temperatura za kraj provera pritiska u opanci Jos nesto da skrenem paznju jer je ovo 100 put da se desava a nije Vasa krivica. Kao sto se moze videti na slici, pritisak je dosta preko normale a to nije dobro. Predpostavljam kao i do sada da je pupanje vrseno na digitalnom aparatu gde se ukucavaju vrednosti zeljenog pritiska pre pumpanja. Svaki put do sada, razlicite pumpe al uvek isti rezultat.... sve jedan aparat prepumpa od 0.2b - 0.4b ..... u tom je rasponu negde. Mozda je zgodno imati kod sebe mali digitalni tester pa nakon pumpanja proveriti koji je stvarni pritisak u gumi jer za vreme voznje guma se greje sto rezultira dodatno povecanje pritiska u tocku sto na vec prebacenom 0.3b nije zanemarljivo. Eto, toliko od mene.... bud'te mi dobri. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...