Jump to content

Moto Zajednica

Dejan77

Članovi
  • Broj tema i poruka

    203
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Dejan77

  • Rođendan 14.07.1977.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Valjevo

Poslednji posetioci profila

3038 profile views

Dejan77's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

80

Reputacija u zajednici

  1. Drugar je zimus kupio F800 GS, nazalost ne puni dovoljno. Procitao sam gore da se moze resiti jeftinije nego da se kupuje novi deo. Mozete li mi dati neki kontakt telefon ko bi to mogao resiti ?
  2. Treba mi pomoc, nadam se da pitam u pravoj temi. Letos mi motor pao sa copave, ona se savila i kljunom probusila poklobac cvt-a. Onaj crni zadnji na kome je natpis Honda. Znate li nekoga ko to ima da proda ?
  3. Zao mi je sto je covek slomio nogu ali ja se skoro nisam ovako nasmejao. Hvala
  4. Slazem se u vezi statistike i "ovih" na vlasti ali zamisli kada bi svi nosili po parce okiten creva i sami presudjivali kada smo u pravu a kada nismo, na sve to odmah izrekli kaznu i sproveli je....ipak to nije Srbija u kojoj zelimo da zivimo
  5. Hvala @Satelis, resen problem. Desilo se kao da je iz nekog razloga iskljucio sauk pa je verglajuci da kazem " presisao ". Ocisio sam svecice i sad je sve ok.Upalio na " cvrgu "
  6. Treba mi pomoc u vezi winga, 2003 god. Dakle, sinoc ga upalim i bez nekog cekanja da se zagreje prevezem se 700 - 800 m. Kad sam stao na odradistu cudno je radio, kao na jednom klipu, nesto se sav tresao. Tu mi je stajao dva sata i kada sam pokusao upaliti da krenem nazad nema sanse. " Vergla " odlicno ali nece da upali. Akumulator je odlican. kada dodam gas dok vergla promeni zvuk ali ne upali opet. Meni deluje kao da nema goriva ( inace, ima pola rezervoara ), pumpa se cuje da odradi kada stavim na kontakt, pregledao sam osigurace, svi su ispravni. Neka pomoc u kom pravcu da trazim problem ?
  7. Odlican putopis, sve objasnjeno u tancine...
  8. Odlicna tura i savrsen putopis, kao i uvek uostalom
  9. Ja na SW 600 vozim Dunlop scootsmart, stavljene obe nove, balansirane i nemam bas nikakvih problema sa njima...tenutno su na 7.000 km i ne primecujem neku premenu u voznji. Plan je da izadjem sa njima na 10.000 i zamena...
  10. Ja sam uzeo rolnice kod Moto Andrije za Gileru GP800.....sve pohvale za prodavca, poslao mi covek istog dana i cena bila bas korektna.
  11. Dejan77

    MAXI Italija

    Odlican putopis, svaka cast
  12. Ovaj put mozes i sa skuterom , mada ces ga verovatno isprljati
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja