miksamgm 1068 Napisano April 20, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan neznam da li je pravo mesto za temu,ako nije premestajte... Dakle,nisam laik po pitanju motora,imao sam ih prilicno,ali nisam neki strucnjak,probao sam jednu cbr pre par dana,i primetio u voznji da mi desna ruka trpi vece opterecenje od leve,tj kao da ne sedim lepo na motoru,onda sam u voznji pustio ruke sa volana i primetio da cim skinem desnu ruku motor krene da skrece levo,tj kao da je tezi na levoj strani pa kad se stavi desna ruka drzi balans?Nadam se da me je neko razumeo,i da ce uspeti da mi pojasni malo taj fenomen! ??? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano April 21, 2010 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Iskustvo sa biciklima bi me uputilo na kriv ram, ali s motorima nemam previše iskustva tako da ovo uzmi s rezervom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5946 Napisano April 21, 2010 Svakom po zasluzi, 12420 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Motociklu je dovoljna brzina od nekih 40 km/h da se uspostavi takozvani "žiroskopski efekat" gde motor ide stabilno pravo i gde možeš dići ruke sa guvernala. Ukoliko ti sediš ukrivo, viljuške, štapovi, gume nisu u redu dešava se to što si rekao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano April 21, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan To,bas to i ja znam da na kojem god motoru sedim,tj vozim pustim ruke,motor mora da ide pravo kao strela,a telom mogu da ga navijam i motam,ali ovde se desava kao da sam stalno nagnut na levu stranu,tj da pretezem na nju :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano April 21, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan neznam da li je pravo mesto za temu,ako nije premestajte... Dakle,nisam laik po pitanju motora,imao sam ih prilicno,ali nisam neki strucnjak,probao sam jednu cbr pre par dana,i primetio u voznji da mi desna ruka trpi vece opterecenje od leve,tj kao da ne sedim lepo na motoru,onda sam u voznji pustio ruke sa volana i primetio da cim skinem desnu ruku motor krene da skrece levo,tj kao da je tezi na levoj strani pa kad se stavi desna ruka drzi balans?Nadam se da me je neko razumeo,i da ce uspeti da mi pojasni malo taj fenomen! ??? ;D Rekao bih da je to fenomen jače lupanog motora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano April 21, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan pretpostavio sam da je tako,ali nisam zeleo sebi da priznam,vidi se po spojleru i nalepnici da je lupan sleve strane,tako da je onda to to.jel ima neke sanse ako pazarim da se to ispravi i kako? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano April 21, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Pa uvek ima "šanse", ali imaj u vidu da ga je taj verovatno već "popravljao" pa je rezultat taj koji vidiš. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano April 21, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ima sanse naravno, ako si spreman da bude sve ok, spremi se da menjas viljuske.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 21, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ima šanse ali se isplati samo kod skupljih motora, pa svi samo nešto smuljaju i prodaju ga tako krivog. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 21, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ma ok je motor...tebi je teza leva strana a mozda ti je i levo uvo klempavije ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan dobro si mu rekao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 141 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Takav efekat moze da da i montiranje polovnih guma , ali ako si zainteresovan za motor , proveri mu trag tockova , da oba tocka buku u liniji. Proverava se uz pomoc skroz prave letve ,moze i vodovodna cev , ako si zainteresovan objasnicu detaljno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 22, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Tjah, najgore je ako je padao da je ukrivio ram. Malo manje zlo je kriva viljuška. Još manje zlo je ako su loše gume ili je levi štap mnoooogo mekši od desnog (retka pojava da je baš toliko izražena). U svakom slučaju proveri i trag, što reče Bogdan, pa ćeš videti na kraju šta je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano April 22, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Tjah, najgore je ako je padao da je ukrivio ram. Malo manje zlo je kriva viljuška. Još manje zlo je ako su loše gume ili je levi štap mnoooogo mekši od desnog (retka pojava da je baš toliko izražena). U svakom slučaju proveri i trag, što reče Bogdan, pa ćeš videti na kraju šta je. E pa onda je to u pitanju,na levi stap curi ulje,otisao je semering,a desni je suv ko barut Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 22, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Nesto je u sreh, mada je ram tesko iskriviti...a viljuska se vidi ako znas da gledas naravno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Tjah, najgore je ako je padao da je ukrivio ram. Malo manje zlo je kriva viljuška. Još manje zlo je ako su loše gume ili je levi štap mnoooogo mekši od desnog (retka pojava da je baš toliko izražena). U svakom slučaju proveri i trag, što reče Bogdan, pa ćeš videti na kraju šta je. E pa onda je to u pitanju,na levi stap curi ulje,otisao je semering,a desni je suv ko barut Ne bih da te razocaram ali dovezao sam motor bez kapi ulja u desnom štapu iz Kragujevca do Pančeva i nije vukao nigde. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan lepo ti to kod nekog majstora,da ne nagadjas sta je.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 22, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zasto tolika muka oko motora koji nije tvoj? Zasto dati lovu za problem? Malo li je motora na trzistu..... :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano April 22, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a moze da bude naravno i da je hebl malko kriv (opterecenje na ruke) takodje probaj ga na vise mesta da li vuce ustranu, mozda je ulica kriva Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano April 22, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan naravno mozda je sve u redu nego si se ti istripovao daj jos nekome da proba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano April 22, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan ma ne,tacno se provali kad pustim ruke da naginje u levu stranu,bukvalno moras da drzis volan desnom rukom non-stop... imam utisak kao da je okacen teg sa leve strane,ili da ima bar 10kg gita na njemu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 22, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je to oceigledno ali da ti ne vidis........daj nekom poznavaocu da pogleda taj motocikl i dobices odgovor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...