ljilja-pei 90 Napisano Jun 26, 2010 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Prva informacija, Lozovička česma, tankovanje goriva u toku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 26, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sre'an put i dobar provod... ja sam teo da idem, al porodicne obaveze obavezuju .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Jun 26, 2010 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan sad su trenutno u kraljevu na pumpi i za 45 min se očekuje da krenu prema raški u raški se već okupljju bajkeri sa svih strana da se pridruže koloni :o koja će biti ove godine najbrojnija :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Jun 26, 2010 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat su prosli kroz Kragujevac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Jun 26, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan zao mi je drugari sto nisam mogao da podjem svama :'( Srecno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 26, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Срећан вам пут другари и браћо, поздравите их све тамо...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Jun 26, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan sad sam stigao sa posla i ovakvo izvestavanje sa lica mesta me je i odvelo na trenutak na sva mesta koja su drugari pominjali....zao mi je sto mi motor nije gotov.....ali,ma nemam reci...samo mi se vi dole lepo provedite i u ime nas sto nismo mogli da odemo... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orao mld. 568 Napisano Jun 26, 2010 U prolazu, 44 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Evo linka kada su prosli pored Mladenovca specijalno sam isao da snimam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Jun 26, 2010 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Puno vam, ali puno hvala za snimak!!! P.S. Miša se javio pre 15 minuta, na Kosovu su! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Jun 26, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan jihaaaaa gledaj ih kako lete !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Jun 26, 2010 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan UUuuuu kakav prizor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Jun 26, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ijaooo sad mi jos vise krivo sto nisam iso :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Jun 26, 2010 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Malo motora, Pricalo se o 5000 ucesnuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Landser 13 Napisano Jun 26, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Iz snimka se vidi da se ovde voze trke :-\.Inace od one price da se moze ici bilo kojim motorom,samo treba volje, nema nista.Posto sam imao volje zanosio sam se mislju da idem,ali je razum preovladao,ipak sam dosao ispred skupstine da podrzim akciju i da vidim sa kakvom se masinom moze ici.Inace od slabijih motora video sam samo jednog kinroada verovatno 250.Cim smo izasli na auto-put pocinje jurnjava,ja pokusavam da pratim, jadni kinez se raspada na 100, do autokomande me svi ostavljaju :'( do plavog mosta jurim "kolonu" bezuspesno a onda se iskljucujem gajbi na dorucak .Verujem da bi uz nadljudske napore stizao drugare na pumpama a ostatak puta vozio sam.Znaci moze bilo kojim motorom ako ces sam da vozis,a to mozes svaki dan.Ja sam mislio da je poenta da sto vise ljudi ide(malo ljudi ima dobre motore),druzenje,podrska ljidima dole i ostalo a ne ko kolko moze da razvije ???. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jun 26, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan bilo je prosle godine par slabijih,125cc i 200cc,lepo se skupi par slabijih motora pa lagano do tamo..sticete mozda pola sata kasnije.. DA se jurca,jurca se..stvarno ne vidim razlog tome i time kvariti sam utisak o akciji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironmaiden 2 Napisano Jun 26, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo linka kada su prosli pored Mladenovca specijalno sam isao da snimam Bravo Orlo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironmaiden 2 Napisano Jun 26, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo motora, Pricalo se o 5000 ucesnuka. Ovo su motori iz pravca BG i NS.Nije to cela Srbija. Sledece prikljucno mesto je u Sumadiji.E tu je doslo dosta motora. Iz snimka se vidi da se ovde voze trke :-\.Inace od one price da se moze ici bilo kojim motorom,samo treba volje, nema nista. Pa ko da vozi 70 km na sat? Zato smo kupili ozbiljne motore i placamo registracije ko mecke.Nisu ovo trke.Brzina je oko 100 km na sat a to je "kamilica" brzina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jun 26, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Iz snimka se vidi da se ovde voze trke :-\.Inace od one price da se moze ici bilo kojim motorom,samo treba volje, nema nista. Pa ko da vozi 70 km na sat? Zato smo kupili ozbiljne motore i placamo registracije ko mecke.Nisu ovo trke.Brzina je oko 100 km na sat a to je "kamilica" brzina... slazem se sa landserom,to mi je prvo palo na pamet kada sam video snimak! 100na sat nije bilo ni na reliju gde je koliko toliko biula postovan formacija a ne ovde! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironmaiden 2 Napisano Jun 26, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auto put ljudi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Jun 26, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan kisa je kriva, da niej bilo kise islo bi i mnogo vise ljudi i bila bi ta spora ekipica al jbga sta ces.. Nego kakvo crno jurenje ko nije bio na okrsaju i jurio Bobana i Zextrema taj nezna sta je ludo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Jun 26, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Evo linka kada su prosli pored Mladenovca specijalno sam isao da snimam Bravo Orlo... Tesko tako po dvoje troje pa petoro cete ikog pobediti ili impresionirati, tesko i sami sebe!Ali ipak srecan vam put i bezbedan povratak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jun 26, 2010 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je slabijih motora,ja sam isao u suprotnom smeru i vedeo sam MZa koji je isao lagano.Voznja u grupi na auto putu malom brzinom je nekorektna prema drugim ucesnicima u saobracaju.Niko nemoze da obidje veliku grupu motora jer se vozi celom sirinom auto puta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironmaiden 2 Napisano Jun 26, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zamisli da cekas neke na 70 km/h.Ja bih poludeo.Ebes onda voznju i auto put.Zaspao bih na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gane bg 7 Napisano Jun 26, 2010 U prolazu, 49 postova Lokacija: beograd Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan bilo je i ljudi na skuterima, koje hteo i mogao išao je.... vozio 70 ili 170 km/h nije bitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rebelion 0 Napisano Jun 27, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan bilo je i ljudi na skuterima, koje hteo i mogao išao je.... vozio 70 ili 170 km/h nije bitno Najbolje rečeno! A meni je baš žao što nisam mogao da odem, što zbog vremena em zbog porodičnih i poslovnih obaveza. Dogodine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...