Jump to content

Moto Zajednica

ironmaiden

Članovi
  • Broj tema i poruka

    72
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

ironmaiden's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Jagode su malo uprskale svirku na pocetku.Pesma motori je bila užas.Nije se upevavao pre svirke. :o Puče glas pa je pevao pola oktave niže.Bass na razglasu poklopio obe gitare.Nisu svirali ni staru ni novu verziju motora nego nešto između ??? Posle je bilo bolje.Na kraju nisu se ni pozdravili.Odsvirali tehnički lošije od YU grupe okrenuli se i otišli.Malo pederski da ne kažu barem "ćao ljudi"-ali nema veze. Galija je posle toga odvalila koliko je ozbiljno odsvirala... :o Veče pre toga partybreakersi su bili osrednji jer su solidno gresili na gitari a Cane je verbalno napao tonca i bilo je malo neprijatno svima da to slušaju preko ozvučenja.YU grupa je sve iznenadila kako su otprašili na veoma jakom razglasu.I jako su pozitivni ljudi. Sve u svemu,svirka je bila dobra.Ovo su bili neki negativni segmenti.Ali je sve ostalo bilo do OO.
  2. UVrnjackoj Banji traje...Mi bili i extra je... http://www.youtube.com/watch?v=vViNekTp5sg
  3. Svaka tebi cast! Kako se pokazao Strom? Sto bi rekao Oroku ,Japanac je to!
  4. Sve ti lepo zboris ali nisi u toku sa nasom trzisnom scenom.Ja sam kupio IPONE od ovlascenog uvoznika a gde mi je kutija cudna.Napravicu komparaciju.Motul kod ovlascenog uvoznika je bio OK.Posle toga cu probati Repsol. Ljudima se ovde desava da sa novim motorexom predju 1000 km i potrose svo ulje(vudu nick).Menjack krci,pregrevaju se motori.Javicu utiske.
  5. Ta ekipa nije na ovom sajtu ali si pogresio u ovoj drugoj konstataciji>Oni itekako pripadaju ovoj prici a tema je i otvorena na osnovu njihove price.Znaci,ovo je njihova i nasa prica.
  6. Ima veze itekako sa kvalitetom ulja a to su pocetni signali.Sto je najvaznije,nov motor ne bi trebalo da trosi ulje.A desavalo se i to kod loseg ulja tj.kopija.Zato sam naveo sve ono gore.Svi moji motori su bili novi pa i sada.Znaci,uslovi su isti.Uporedicu i dacu utisak.Pogotovo sto je viskozitet ulja prethodnog i novog ulja skoro isti kao i baza..Pametnom ne treba objasnjavati a oni drugi ionako nece razumeti,..
  7. Testovi o kvaliteti i učinkovitosti ulja rade se na kilometražama od 50.000 pa do 100.000 km kada se mjeri snaga na ispitnom stolu i uspoređuje sa mjerenjima kad je taj motor bio novi i nakon perioda razrade od 3-5.000 km. Zatim se motori rastavljaju i snima se stanje dijelova (čistoća klipova,ventila,eventualna zapečenost karika,stanje filtera i komponenti u mjenjaču) i mjeri se potrošenost (stublina,karika,klipova,ležajeva,vođica i vrata ventila,bregastih osovina,elemenata transmisije itd.) u odnosu na referentan proizvod(tj. neko drugo standardno ulje). Sve to ćeš odraditi? Ti mora da si iz Bosne? ;D ;D ;D ;D ;D ;D Govorim o tome da li ce biti tisi menjac(ovo mi je najvaznije),tisi agregat,temperatura agregata(neki se u temi Bardahl uja zale da im je temp motora veca) i kako ce spajati na lameli(neki se zale da im proklizava nakon prelaska na drugo ulje). Ovo gore stio si napisao zna i moja baba.Bas ti havala sto si me naucio. ;D ;D ;D ;D Da i ja u mojih 40 naucim nesto. Ali ipak mislim da si iz Bosne. ;D ;D ;D
  8. Tom paronojom dolazimo do sledeceg:" otkud znam da je ova IPONE,koji sam nabavio iz Francuske orginal?I tamo neko falsira garant...ILi svercuje fals iz Spanije.A u Spaniji ima falsa..."....E jbg onda..Onda da odemo direktno u fabriku i trazimo da na natoce par litara...
  9. Ne tupi znas dobro na sta se odnosi kada se kaze delija kod Srba Znam ali je turska rec i to ruzna po nas a postoji lepsa srpska rec..No nepoznavanje istorije je dovelo do gluposti....
  10. Lepa pesma..samo...."sve delije iz srbije...."..ovaj tekst ne prilici pesmi o Kosovu jer su Delije bili elitni turski jurisnici koji su u to vreme pobili mnogo Srba. Ima li neko koncertne snimke sa skupa...?
  11. Znam da je van teme ali evo.....Ja koristim 15 w 50 duble ester sinteticko,najskuplje ulje Motul.Prezadovoljan sam jer ne trosi ni gram ulja bajk.Ko pise da Motul ne valjda lupeta gluposti za medalju.Ne valja ni jedna kopija bilo kog ulja.A original Motul je bio na moja oba motora i odlican je.Jedino sto neka ulja bolje leze nekim agregatima i to je jedini razlog eksperimentisanja u tom smislu.Probacu da vidim pa idemo dalje na Repsol.Posle toga se verovatno vracam na Motul. Sad sam resio da probam Ipone full power katana koje je isto puno sinteticko ulje.Danas je stiglo od ovlascenog uvoznika KDM. Prvo ide ispiranje agregata pa sipanje novog ulja.To je obavezno kod ovakvih promena i preporucujem svima.Razlog promene je cisto znatizelja. Javicu utiske.Kutija je malo cudna tj. lici na neku kopiju ali se nadam da je KDM korektan. Cak nema ni bazdarene mere na providnom bochnom delu za sipanje. ??? Nalepnice nisu duple tj. bas su proste.Ali bice valjda sve ok.Ovo pisem jer cu ovde napraviti komparaciju i javicu utiske ovde. Evo fotki.
  12. "" placu kod KFORa......"" ;D ;D ;D ;D ;D ;D Da znas...Svaka cast na zastavi..Video sam na facebook...
  13. Ja sam ga tako pročitao, sad mi se vrti u glavi. I tebi? Meni bilo truba da se zalim jer sam mislio da sam samo ja u konfabulaciji ..... :o
  14. Video sam na dva mesta klince koji su nas kamenovali,u odlasku na ukljucenju na put za Pristinu. Bila su dva klinca koja su gadjala kamenjem,pogodili su jednog bajkera iz Civije i bajker iza njega je sutnuo klinca koji je odleteo par metara. znaci ko tebe kamenom, ti njega cizmom?! drugacije izgleda ne pomaze... ??? ??? ??? Ma svaka mu cast za cizmu jer bih isto i ja ako ne i gore.
  15. Ja sipam sredstvo za ispiranje starog ulja pre svakog sipanja novog.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja