neshatomic 2 Napisano Maj 26, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: kg Motocikl: suzuki gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se moze ici neregistrivanim motorom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Da li se moze ici neregistrivanim motorom? Isto kao i svuda. Moze al da te ne uhvate. Meni nisu nista trazili na ulazu ali na izlazu jesu. I saobracajnu i vozacku. Mada ako ides u grupi i svi ste na KG table pogledaju prvoj dvojici i posle ostale sve puste. Mada ne znam, ja ne bih rizikovao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Maj 26, 2010 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Možda ću i ja ići,samo me iteresuje da li se tamo na tzv, "granici" proveravaraju dokumenta tj. da li treba još neki dokument sem vozačke,saobraćajne i lične?? Ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rebelion 0 Napisano Maj 26, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Uh, ove godine obavezno! Poslednje dve uvek nešto, ali za ovu nema izgovora više! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshatomic 2 Napisano Maj 27, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: kg Motocikl: suzuki gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne brinem ja za neregistrovan motor u putu,samo me preko granice interesuje da li se moze proci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Maj 28, 2010 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja se iz Mitrovice vracam 25-og po motor i 26 opet za KM, jedva cekam, samo se nadam da usmeni delovi ispita nece biti bas 27-28 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Da li se moze ici neregistrivanim motorom? Koje pitanje:Putovanje u gomili motora sa neregistrovanim motorom i ako gurnes jednog i padnu nekoliko kako ces platiti stete kad nisi registrovan i nemas osiguranje a sigurno ne mozes platiti stetu kad nemas para ni za registraciju motora. Ja ovde nesto ne razumem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 29, 2010 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Da li se moze ici neregistrivanim motorom? Koje pitanje:Putovanje u gomili motora sa neregistrovanim motorom i ako gurnes jednog i padnu nekoliko kako ces platiti stete kad nisi registrovan i nemas osiguranje a sigurno ne mozes platiti stetu kad nemas para ni za registraciju motora. Ja ovde nesto ne razumem Ni ja...... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja.... ;D,...,ma da nije to ono ...nasilnici voze neregistrovane motorcikle ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milance80 1 Napisano Maj 31, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan ma bitno je da se vozi 'ILJADARKA, da smo ludi i brzi, a za ragistraciju ko te pita... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Maj 31, 2010 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshatomic 2 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: kg Motocikl: suzuki gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jao kako ste vi uctivi i humani,odakle ste vi?ili ste iz neke humane organizacije ili milicije ili...???...O cemu vi pricate bre,da li ste svesni u kom svetu i kojoj drzavi zivite?Gospoda ministri vam se penju pijani kolima po skupstini i trotoarima,gaze ljude ,a meni solite pamet!? Pitas nekoga za savet i misljenje a onda naidjes na gomilu morona koji se prave pametni a u glavi nemaju nista! Pitanje je jasno! "Da li se moze neregistovanim motorom preko granice?" Nisam pitao da li je to isparavno,da li je pametno,da li je to pojedinima cudno ili nije,pitao sam za savet,ako neko moze da odgovori jasno,a da se pritom ne pravi pametan hvala mu unapred ,a vi nevaspitani i iskompleksirani doviddjenja! pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Jun 1, 2010 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Da li se moze ici neregistrivanim motorom? Isto kao i svuda. Moze al da te ne uhvate. Meni nisu nista trazili na ulazu ali na izlazu jesu. I saobracajnu i vozacku. Mada ako ides u grupi i svi ste na KG table pogledaju prvoj dvojici i posle ostale sve puste. Mada ne znam, ja ne bih rizikovao... Mislim da se sve može kada se hoće. Elem da prekinem ova prepucavanja,interesuje me da li ja mogu da se priključim nekoj grupi kod Zrenjanina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Jun 1, 2010 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan Jao kako ste vi uctivi i humani,odakle ste vi?ili ste iz neke humane organizacije ili milicije ili...???...O cemu vi pricate bre,da li ste svesni u kom svetu i kojoj drzavi zivite?Gospoda ministri vam se penju pijani kolima po skupstini i trotoarima,gaze ljude ,a meni solite pamet!? Pitas nekoga za savet i misljenje a onda naidjes na gomilu morona koji se prave pametni a u glavi nemaju nista! Pitanje je jasno! "Da li se moze neregistovanim motorom preko granice?" Nisam pitao da li je to isparavno,da li je pametno,da li je to pojedinima cudno ili nije,pitao sam za savet,ako neko moze da odgovori jasno,a da se pritom ne pravi pametan hvala mu unapred ,a vi nevaspitani i iskompleksirani doviddjenja! pozz ja živim na deset km od granice u srbiji, ja idem jednom nedeljno preko punkta po plin koji je tamo 38 din , i nikad bez dokumenata ali mi ne traže uvek, odavde za mitrovicu ti niko neće tražiti zbog gužve ali u povratku su prošle godine tražili na kosovskoj strani e sad odluči sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Jun 1, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Jao kako ste vi uctivi i humani,odakle ste vi?ili ste iz neke humane organizacije ili milicije ili...Molim?...O cemu vi pricate bre,da li ste svesni u kom svetu i kojoj drzavi zivite?Gospoda ministri vam se penju pijani kolima po skupstini i trotoarima,gaze ljude ,a meni solite pamet!? Pitas nekoga za savet i misljenje a onda naidjes na gomilu morona koji se prave pametni a u glavi nemaju nista! Pitanje je jasno! "Da li se moze neregistovanim motorom preko granice?" Nisam pitao da li je to isparavno,da li je pametno,da li je to pojedinima cudno ili nije,pitao sam za savet,ako neko moze da odgovori jasno,a da se pritom ne pravi pametan hvala mu unapred ,a vi nevaspitani i iskompleksirani doviddjenja! pozz :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D POZ i tebi :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshatomic 2 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: kg Motocikl: suzuki gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @bigbad86 @caja @miinja Hvala sto ste preneli svoja misljenja i iskustva!Resio sam ...idem pa sta bude! pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Jun 1, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan @caja, druze ja cu sad za koji dan krenuti da cimam ljude, da vidim ko ide iz zr-a. tako da ti javim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Jun 2, 2010 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan @caja, druze ja cu sad za koji dan krenuti da cimam ljude, da vidim ko ide iz zr-a. tako da ti javim ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jun 2, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nije lakse da platis 250 eura registraciju nego mozda 500 eura kaznu ? aj da nekako i ne platis, nije smor da te vrate kuci? sigurno ne moze da se prodje neregistrovan preko grane?? ali ajd ti krenes, pa ako te ne puste, okrenes se pa kao kuci a ustvari iza zgrma sacekas, pa posle sat vremena probas opet sa nekim sesirom na glavi da te ne prepoznaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hyperion 3 Napisano Jun 2, 2010 U prolazu, 32 postova Lokacija: Zemun polje Motocikl: YAMAHA XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jun 2, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja sam godinu dana satro bezao nisma stajao nikome nisma bio registrovan, i to jos ako nekoga udaris bolje odmah bezi jer ces morati da mu platis sam ako si kriv i u cemu je fora dvaput su me iscimali kad sam bio parkiran u gradu zapisali podatke i onda neki smrgalj od murije mi je izmislio 10 prijava laznih kao, zaustavili su me a nisu i dan danas mi stizu pozivi za sudiju pa ako ne odes dobijes fiktivnu adresu a ako odes na kraju veruju njemu ako se odazove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2784 Napisano Jun 3, 2010 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan dvaput su me iscimali kad sam bio parkiran u gradu zapisali podatke i onda neki smrgalj od murije mi je izmislio 10 prijava laznih kao, zaustavili su me a nisu i dan danas mi stizu pozivi za sudiju pa ako ne odes dobijes fiktivnu adresu a ako odes na kraju veruju njemu ako se odazove xaxa to je dobra stara fora koju sam cuo od jednog kera,kako moze lako na finjaka da ti jebe kewu ako mu stanes na zulj... a i ti naso da fatas ribe na neregistrovan motor... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Jun 3, 2010 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jao kako ste vi uctivi i humani,odakle ste vi?ili ste iz neke humane organizacije ili milicije ili...???...O cemu vi pricate bre,da li ste svesni u kom svetu i kojoj drzavi zivite?Gospoda ministri vam se penju pijani kolima po skupstini i trotoarima,gaze ljude ,a meni solite pamet!? Pitas nekoga za savet i misljenje a onda naidjes na gomilu morona koji se prave pametni a u glavi nemaju nista! Pitanje je jasno! "Da li se moze neregistovanim motorom preko granice?" Nisam pitao da li je to isparavno,da li je pametno,da li je to pojedinima cudno ili nije,pitao sam za savet,ako neko moze da odgovori jasno,a da se pritom ne pravi pametan hvala mu unapred ,a vi nevaspitani i iskompleksirani doviddjenja! pozz U žalosnoj državi mi živimo, veoma žalosnoj, druže neregistrovani! Žalosna i tužna je zato što si ti druže neregistrovani glasniji od onih koji su izdvojili 30-tak hiljada da bi ih neregistrovani nazivali moronima i praznoglavcima. E vidiš, zbog tvog stava ja te ni malo ne razlikujem od tih što pijani voze po trotoarima i gaze ljude, u čemu je razlika? Verovatno tebe zabole što te ja ne razlikujem, a i ja sam išao neregistrovanim motorom na skup, istekla registracija pred kraj sezone, meni se upalilo dupe da malo putujem, pa šta bude, ali u najmanju ruku bilo me je sramota, ćutao sam i nisam one ispravne i poštene nazivao moronima i praznoglavcima. Prekršaja je bilo i biće ih uvek, međutim sve dok alamunje, hohštapleri, prevaranti i ostalo dno društva budu mogli javno da kritikuju čestite i poštene ljude, bićemo mi i žalosna i tužan država. A pošto nam je država žalosna, ja žalim što se ovde piše nevezano za naslov teme. Administratori?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jun 3, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan OK, hajde da se dalje ne kvari tema. Dosta raspravljanja o registraciji/skrivanju od murje itd. Tema je odlazak na KiM, dakle iskoristite je da se dogovorite oko grupnih odlazaka, itd. Molim vas da se više ne offuje da ne budemo prinuđeni da brišemo postove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FubuNS 3 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Novosadjani, jel se i mi skupljamo negde, ili svako za sebe do BG-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...