Jump to content

Moto Zajednica

FubuNS

Članovi
  • Broj tema i poruka

    71
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu FubuNS

  • Rođendan 08.07.1988.

Contact Methods

  • MSN
    bojanmit@hotmail.com

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad

FubuNS's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. Jel moguce nabaviti delove za Keeway, ili smo pukli skroz? Vidim ni sajt Keeway Srbija vise ne radi. Pukao mi je rezervoar, ubih se trazeci nov, na kraju cu zavarivati izgleda...
  2. Da li neko zna da li se na motor na koji inace ide 12v 35/35w, sto bi se reklo balonka, moze staviti bilo sta malo svetlije bez prepravki? Ovo je bas kriticno slabo, a idem na prilicno dug put. I jos jedno pitanje, da li neko zna gde bi se u Novom Sadu mogla kupiti makar ta originalna, ako vec ne moze nesto bolje?
  3. Dosli, videli, oooodleepili!!! Svaka cast, ljudi, svaka cast
  4. Ako neko slucajno iz nekih svojih razloga hoce da zaobidje marsovce na malopre pomenutoj raskrsnici, postoji seoski put koji vodi do Kisaca, na kom ih juce nije bilo, znaci kad se izadje sa moto skupa, gde pocinje asfaltni put prva raskrsnica levo, nije bas sjajan put (asfaltiran, nije makadam, ali dosta rupa, da ne bude zabune), ali valjda zato i ne ocekuju da ce neko ici tuda. 5 min voznje i u Kisacu ste, pa posle ko gde vec ide.. Vidimo se veceras, lepo se provedite!
  5. Metaloproizvod ne radi, ali sam nasao majstora Mišiku, koji je bio dobar da mi pomogne iako ne radi danas. U svakom slucaju, hvala.
  6. Ne znam kakav je zapravo majstor, ali bar je bio covek da mi pomogne, pukla mi je sajla za kvacilo na veliki petak, i evo danas mi je sredio iako ne radi, da mogu da putujem za bosnu za uskrs.
  7. Hvala ljudi, doduse zaboravio sam da naglasim da sam u Novom Sadu, tako da mi je beograd malo daleko bez mog ranjenog magareta.
  8. hm, hvala u svakom slucaju, zvacu da vidim da li rade subotom
  9. Braco kinezi, pomagajte ako ikako mozete. Pukla mi je danas sajla za kvacilo na voljenom mi Kiviju, a u nedelju treba da putujem kod familije za uskrs. Niko ziv ne radi danas, ne znam kako sutra, ali nemam na cemu da zujim da obilazim servise, da vidim ko radi. Jel zna neko od vas nekog ko to zna da sredi a da bi bio voljan? Ili da me uputi bar gde da nabavim, pa cu se ja sa montazom vec nekako snaci... Hvala unapred
  10. Ljudi, imam problem. Pukla mi je sajla za kvacilo danas na Keeway speed-u, a u nedelju treba da putujem, nista od servisa i prodavnica delova ne radi danas... Jel zna neko gde bih mogao da nadjem adekvatnu zamenu, sta tu moze da pasuje, posto nisam vican majstorisanju, a vidim da ovde ima ljudi koji nisu servisera videli ni na slici, nego sve sami... Hvala unapred
  11. Kolege forumasi, bajkeri, imam problem. Pukla mi je danas sajla od kvacila na Keeway speed-u, a u nedelju treba da putujem za uskrs kod familije. Jel zna neko ko radi u Novom sadu i blizoj okolini u toku praznika, a da zna to da namesti? Hvala unapred.
  12. Hehe, novi forum, totalno je konfuzno, uzas

  13. Majke ti sta se ovde desava?

  14. Hvala kolega, verovatno cu jednim putem tamo, a drugim nazad, cisto da ne bude jednolicno
  15. Trebalo bi ovih dana da idem za Bijeljinu iz Novog Sada, a nikad ranije nisam isao na tu stranu, pa ako moze pomoc od iskusnijih kolega, kuda je najbolje da idem? mozda je pitanje glupo, al ko pita ne skita... Hvala unapred
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja