Gvozden 591 Napisano Novembar 7, 2015 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Citam sta si sve menjao, imas li cifru za delove na gomilu koliko je izaslo? U KEDO nema vise seta za karburator, nego posebno iglice tuba a posebno set o ringova( bez dizna). Koliko i gde si uzeo te suzukijeve membrane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom_kg 149 Napisano Novembar 8, 2015 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan Delovi na gomili su oko 1400 sa farbanjem(200) , set za karbove 100(ebay) + 70 membrane ( suzuki horgos) . i grubo izracunato oko 500 sati rada uglavnom brat i ja istovremeno. U racunu sam sigurno omanuo jer nisam pisao smirgle ,paste , oko 20 sprejeva za kocnice (njima sam prao sve dok smo rasturali).ali uzivao sam u svakom srafu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 958 Napisano Novembar 8, 2015 Sindikat Samostalni Jahač, 362 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan konacno kompletirana i vozena . Jos samo auspuh u toku zime pa krece voznja na prolece ! Auuu lebe mekani Bolja je neg nova Svaka vam čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Novembar 8, 2015 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da se pohvalis da vozis najbolju teneru u Srbiji :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 79 Napisano Novembar 8, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Yamaha XTZ 750 ; Husqvarna TE 610e, RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast prijatelju. Ova tenera je bila bordo-tamno crvene boje uzeo si je od Milosa iz BG-a... Rado sam, tada voleo da provozam ovaj motor.. I pre restauracije je bio jedan od najboljih, a mogu da zamislim sada (Br 1)... Obratite paznju na precnik i plivajuce prednje diskove.. Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom_kg 149 Napisano Novembar 9, 2015 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast prijatelju. Ova tenera je bila bordo-tamno crvene boje uzeo si je od Milosa iz BG-a... Rado sam, tada voleo da provozam ovaj motor.. I pre restauracije je bio jedan od najboljih, a mogu da zamislim sada (Br 1)... Obratite paznju na precnik i plivajuce prednje diskove.. Svaka cast! jeste od milosa sam je kupio , nije bila losa ni pre restauracije samo su karburatori nalivali po 12 l na 100km. A prednje plivajuce diskove je namontirao neko sa sve distantnim plocama za kljesta i aj set kosta sad oko 400e mogu da mislim koliko je tad placeno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Novembar 10, 2015 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da pitam ovde prvo...da li ima neko,ili zna nekoga da ima da proda( pokloni ) nesta od delova prednjeg kraja super tenere,a moze i sve komplet...znaci:viljuske,tocak,diskovi,stitnici diskova,kandze,creva,trouglovi,kocioni cilindar,blatobran...ako neko ima nesta posaljite na PM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom_kg 149 Napisano Novembar 10, 2015 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan Znam da elvis u zajecaru rastura tenere i prodaje u delovima . imam i broj ako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukabx 46 Napisano Novembar 11, 2015 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan I ja znam za Elvisa, i znam da ima dosta od tih delova koje si nabrojao. Kao i Deki iz Kanjize. Deki: 063636156 Elvis: 0641522492 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Novembar 11, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Al zato udaraju klempe sa cenam samo tako. Elvis zna da da i korektnu cenu nekad ali Dejan zavrce usi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 958 Napisano Novembar 12, 2015 Sindikat Samostalni Jahač, 362 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Al zato udaraju klempe sa cenam samo tako. Elvis zna da da i korektnu cenu nekad ali Dejan zavrce usi. Za Dejana mogu da potvrdim.. Preterano skup Tražio sam korpu kvačila,kod njega 150€ i nije mogao da mi kaže u kakvom je stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom_kg 149 Napisano Novembar 13, 2015 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan Trazili mi 70€ za polovne membrane ,bilo mi preskupo i kad sam se smilovao da narucim rekli mi da je to cena po komadu! I onda sam porucio od dr650 nove za 70€ sa postarinom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukabx 46 Napisano Novembar 15, 2015 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja korpu od tdma, u odlicnom stanju ali nisam jos siguran da bih je prodavao. Mogu pomoci ako treba u vezi reparacije iste, nasao sam delove, samo treba pomoc nekog sa presom i iskustvom na radu sa istom Sto ne kontaktirate Djuru Vidika za membrane, meni je covek vise puta uradio, i to odlicno ja bio prezadovoljan, za jako povoljnih 10e po komadu. konkretno kod mene su njegove, i nista im ne fali od januara kad sam ih proveravao pa do pre neki dan kad sam nesto rasturao motor pa bacio oko i na njih u kakvom su stanju. A verujem da su odavno stavljene, pre nekoliko godina. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukabx 46 Napisano Novembar 15, 2015 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Strom kg gde si nabavio vizir i po kojoj ceni ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Novembar 15, 2015 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da kod Ivana (ivanviziri) mora da se ostavi maska da bi uradio vizir. Ako neko nosi masku ovih dana, javite da i ja porucim. Moja je jos uvek na farbanju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 15, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da kod Ivana (ivanviziri) mora da se ostavi maska da bi uradio vizir. Ako neko nosi masku ovih dana, javite da i ja porucim. Moja je jos uvek na farbanju.. Ako pravite kod Ivana moj savet je da mu tražite Dakar vizir koji je radio Zextremeu... on ima jedan kalup koji uvek gura, a jedne zime ga je Zex davio i davio i po meni mu je napravio najbolji vizir... odlična zaštita od vetra, dobar za offroad a dobije se mesta da se turi navigacija izmedju plastike i vizira 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom_kg 149 Napisano Novembar 18, 2015 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan Kod ivana sam pravio , cena je 4500din. I to je ta rally verzija. Meni je pravio bas po slici koju sam mu odneo. Odneo sam masku i sacekao 3 sata ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 18, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kod ivana sam pravio , cena je 4500din. I to je ta rally verzija. Meni je pravio bas po slici koju sam mu odneo. Odneo sam masku i sacekao 3 sata ! daj sliku da vidimo kako čuči Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Novembar 18, 2015 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan zadnjih 15ak dana osećam kako mi lamela proklizava sve više i više... sad teško ide i na točak... ima li neko predstavu koliko košta to zadovoljstvo da se sredi... ugrubo... i koje su šanse da jedan jako dobar automehaničar (ćale ) odradi? a da i da dodam... agregat jeTDM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Novembar 19, 2015 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan E stvarno, turi sliku vizira. Ja sam moj polomio pre neki dan a hteo sam bas taj kod Ivana da pravim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukabx 46 Napisano Novembar 19, 2015 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan ima nas dosta koje zanima taj vizir izgleda dajte da se organizujemo pa nadjemo neku povoljniju varijantu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom_kg 149 Napisano Novembar 19, 2015 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan nemam vise slika posto sam je oterao u garazu kod matorih . Inace sam i moj stari vizir ostavio ivanu da ima kad mu neko iz daleka trazi ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Novembar 19, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi bilo vrh da je vizir u boji motora, bio bi onda pravi . I primetih da ti fali veza ispred hladnjaka za crash bar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 20, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan zadnjih 15ak dana osećam kako mi lamela proklizava sve više i više... sad teško ide i na točak... ima li neko predstavu koliko košta to zadovoljstvo da se sredi... ugrubo... i koje su šanse da jedan jako dobar automehaničar (ćale ) odradi? a da i da dodam... agregat jeTDM Nije nikakva filozofija da se promeni... ja bi premerio lamele i razdelne ploče i video da li su za zamenu i ODMA promenio opruge... može se desiti da su lamele ok ali su opruge oslabile.... računica kolko može da košta opruge - 15e lamele - 70e da sam nagneš motor malo, skineš deklu, lamele i vratiš - neprocenjivo :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Novembar 20, 2015 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan uu... pa nije strašno kako sam mislio... a primetio sam da više proklizava kad se zagreje motor... ili tripujem, jer ga ne čepim dok se ne zagreje izdržaće do Dedamrazijade, a posle je i ovako plan da ide u sitne sitne sitne delove... odustao sam od menjanja motora, previše nam je lepo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...