VladaSD 2364 Napisano Mart 16, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan 18 litara na 250 kilometara..dva načina vožnje..prva druga po planini i krivinarenje u crveno sa obrtajima (nema normalne vožnje ) Šta mislite o potrošnji ? dobro, loše...za zabrinuti....vreme za tube i iglice ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 16, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 18 litara na 250 kilometara..dva načina vožnje..prva druga po planini i krivinarenje u crveno sa obrtajima (nema normalne vožnje ) Šta mislite o potrošnji ? dobro, loše...za zabrinuti....vreme za tube i iglice ???? 18/250=0,072 ili ti 7,2l... više nego ok, prema tome tišina ... ako oćeš regularnu potrošnju to ti je vožnja na otvorenom do 5000obrtaja 120kmh (nebitno je šaltanje i zatezanje) i tu je fabrički na 5.5l na 100km u gradu je to sa "normalnom" vožnjom 6,5 ... e sad, kako krene ludovanje sa crvenim obrtajima, to mora da košta :P 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Mart 16, 2014 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Postavicu slike veceras od te tri stvari.... A stanje nemam pojma... Zardjale kao i sve druge... Bile na motoru kada sam ih kupio, pa sam menjao top i uz top dobio granu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Mart 16, 2014 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da nema neko zadnji disk na prodaju? Sad videh da mi je moj naprsao na dva mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 30 Napisano Mart 16, 2014 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi gde da nadjem one srafove kocionih celjusti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 79 Napisano Mart 16, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Yamaha XTZ 750 ; Husqvarna TE 610e, RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi gde da nadjem one srafove kocionih celjusti Ako su to oni koji prolaze kroz plocice pitaj Popsya gde ih je pravio da te uputi on je razbusivao rupe pa stavio improvizaciju srafova sa rupama za osigurace.... i pouzdano je, a i koci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Mart 16, 2014 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja 4komada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Mart 16, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Sto se potrosnje tice: sipao gorivo do vrha (one linije ispod cepa) I upalio rezervu posle 280km. Ako je racunica dobra potrosio sam 19l goriva u kombinovanoj voznji, sto mu dodje 6,7. Pre toga je bokilic sredio karbove, a ja ne teram preko 4000 obrtaja. Znaci penzionerska voznja do 80km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1394 Napisano Mart 16, 2014 Drug član, 1938 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan To je baaas mnogo za takvu voznju. Pazari ove tube gore za 30e i obavezno kupi i iglice kad vec menjas i garantovano smanjujes potrosnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 16, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa to je na otvorenom 5 do 6 a u gradu..i 7 sto je tu negde uklapa se u potrosnju..jos je tu i tamo hlano,motori rade ipak na hladno,kad temp bude 25c do 30 tada je to 1 litar manje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Mart 16, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan I radio je u mestu dosta. U svakom slucaju zadovoljan sam, da sam hteo manju potrosnju ne bi uzeo ST. Ako budem resio da se bavim tim pitanjem, narucicu ceo set za reparaciju karbova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1394 Napisano Mart 16, 2014 Drug član, 1938 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam razumeo da si isao na neku voznju i da ti je posle 280km upalio rezervu i da na toj voznji nisi prelazio 4k obrtaja. Da je tako 6,7l bi bila ogromna potrosnja. Ovako za u grad i grejanje u mestu je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Mart 17, 2014 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ajde da se zapljunem i ja u svet TENERASA .posedujem jednu lepu jamahicu SUPER TENERE 89god vec 4godine i mogu reci da sam prezadovovoljan sa njom.presao sam oko 20 000km bez ikakvih problema,naravno sve uz redovan servis. E pa sad kad sam se zapljunuo da se ponudim na pomoci braci TENETASIMA .U slobodno vreme se bavim metalostrugarijom i varenjem aluminijuma.uspesno sam sebi uradio rolne i klizac lanca sto dodje na zadnju viljusku,pravio sam od teflona i super se pokazalo.varim sve vrste celika i aluminijuma u zlu netrebalo.sve sto mogu da pomognem na raspolaganju sam.SRECNO !!!slike cim stignem 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 17, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav "mare015"... dobrodosao u sektu ... i naravno + za ponudjene asistencije EDIT: pa brate Popsy...naravno da ide u crveno i malo ispred...pa ne vozim Afriku Twin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Mart 17, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prodah motor... Aj pozdrav sekto i cujemo se kada se smestim u Australiji... Imam nekih delica od motora pa ako nekome nesto treba da prodam... Za sada su mi emulzione tube i sajla kvacila u glavi... Verujem da ima jos nesto ali kada proverim u podrumu, javljam ovde pa kome sta treba neka pita ili cu da zapisem odmah sa cenom pa zivkajte... Ti otisao iz sekte a dosao drugi sa tim motorom Vozikao sam se malo u subotu i malo je reci da sam presrecan I ono sto htedoh da ti kazem- dok si jos ovde, kad god hoces zovi i dodji uzmi motor da se vozis Realno uskoro ides i red bi bio da se oprostajno izvozas sa ekipom tako da nemoj da se stidis- slobodno cimaj ako ti se bude vozio nije nikakav problem 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2450 Napisano Mart 17, 2014 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2001 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ajde da se zapljunem i ja u svet TENERASA .posedujem jednu lepu jamahicu SUPER TENERE 89god vec 4godine i mogu reci da sam prezadovovoljan sa njom.presao sam oko 20 000km bez ikakvih problema,naravno sve uz redovan servis. E pa sad kad sam se zapljunuo da se ponudim na pomoci braci TENETASIMA .U slobodno vreme se bavim metalostrugarijom i varenjem aluminijuma.uspesno sam sebi uradio rolne i klizac lanca sto dodje na zadnju viljusku,pravio sam od teflona i super se pokazalo.varim sve vrste celika i aluminijuma u zlu netrebalo.sve sto mogu da pomognem na raspolaganju sam.SRECNO !!!slike cim stignem Dobro nam dosao Mare!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Mart 18, 2014 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima na dobrodoslici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 30 Napisano Mart 18, 2014 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas nabavio srafove kocionih celjusti (hvala kolegi ugljesi) e sad je problem kako skinuti stare? Na srafu ono mesto za inbus ne postoji samo je krug ostao. Da li da probam da uglavim toreks pa sa njim ali da varim neki sraf pa tako? Nabavio sam i emulzione tube ali bez iglica pa sad da li vredi bez iglica to menjati ili da sacekam da nabavim iglice pa sve skupa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 19, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Danas nabavio srafove kocionih celjusti (hvala kolegi ugljesi) e sad je problem kako skinuti stare? Na srafu ono mesto za inbus ne postoji samo je krug ostao. Da li da probam da uglavim toreks pa sa njim ali da varim neki sraf pa tako? Nabavio sam i emulzione tube ali bez iglica pa sad da li vredi bez iglica to menjati ili da sacekam da nabavim iglice pa sve skupa? Obavezno, sačekaj iglice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 958 Napisano Mart 20, 2014 Sindikat Samostalni Jahač, 362 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bih mogao onu uticnicu od 12V da prepravim na usb prikljucak? Negde je neko u temi pominjao,ali sada ne mogu da nadjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Mart 20, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bih mogao onu uticnicu od 12V da prepravim na usb prikljucak? Negde je neko u temi pominjao,ali sada ne mogu da nadjem. Ja imam ovako nešto slično, samo se ubaci u postojeći upaljač... LINK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 20, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bih mogao onu uticnicu od 12V da prepravim na usb prikljucak? Negde je neko u temi pominjao,ali sada ne mogu da nadjem. Ja imam ovako nešto slično, samo se ubaci u postojeći upaljač... LINK =1&data[tip_oglasa]=all&data[prev_keywords]=punjac&data[category_id]=1017&data[group_id]=176&data[location_id]=&data[condition]=all&data[period]=&data[order]=relevance&data[keywords]=auto+usb+punjac&submit[search]=Tra%C5%BEi&data[price_from]=&data[price_to]="]http://www.kupujemprodajem.com/search.php?action=list&data =1&data[tip_oglasa]=all&data[prev_keywords]=punjac&data[category_id]=1017&data[group_id]=176&data[location_id]=&data[condition]=all&data[period]=&data[order]=relevance&data[keywords]=auto+usb+punjac&submit[search]=Tra%C5%BEi&data[price_from]=&data[price_to]= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Mart 20, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Radnja kod zgrade opštine na zemunskoj pijaci. Beli adapter sa jednim usb priključkom od 0.7A=300 din. Adapter sa dva priključka, od kojih je jedan 1A, a drugi 2A=800din. Ima još par takvih, ova dva sam gledao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2450 Napisano Mart 20, 2014 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2001 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi clanovi STenere sekte bili ljubazni da mejl adrese dostave, Vladi SD, Popsiju ili meni na PP? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 958 Napisano Mart 20, 2014 Sindikat Samostalni Jahač, 362 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bih mogao onu uticnicu od 12V da prepravim na usb prikljucak? Negde je neko u temi pominjao,ali sada ne mogu da nadjem. Ja imam ovako nešto slično, samo se ubaci u postojeći upaljač... LINK =1&data[tip_oglasa]=all&data[prev_keywords]=punjac&data[category_id]=1017&data[group_id]=176&data[location_id]=&data[condition]=all&data[period]=&data[order]=relevance&data[keywords]=auto+usb+punjac&submit[search]=Tra%C5%BEi&data[price_from]=&data[price_to]="]http://www.kupujemprodajem.com/search.php?action=list&data =1&data[tip_oglasa]=all&data[prev_keywords]=punjac&data[category_id]=1017&data[group_id]=176&data[location_id]=&data[condition]=all&data[period]=&data[order]=relevance&data[keywords]=auto+usb+punjac&submit[search]=Tra%C5%BEi&data[price_from]=&data[price_to]=Sve je to u redu,ali ja na motoru imam izveden činč kabl-muški,pa mi treba nesto da predjem sa činča na usb ili upaljač i sl.pa da mogu telefon,navigaciju,kameru da punim,to mi je zamisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...