bikus 17 Napisano Jun 3, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Tuzan li sam... Suzuki V-Strom1000 2006 god. 29.980,oo din Cena je sa zelenim kartonom i uslugom agencije (1000,oo+1500,oo) Yo brate, ovi tebe oderase... > YOmane mi smo u istoj klasi, stvarno si mnogo platio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Jun 3, 2010 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Kwaq Z750, 2010, nov, sve dadžbine + tablica i saobraćajna (bez zelenog) - 17 i nešto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Jun 3, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ste placali Ekolosku taksu 224din ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Jun 3, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je bilo 224. Idi do Lj ili gde vec i pogledaj koliko je pa onda uplati samo to. Inace ako hoces da registrujes motor najbolje i najjeftinije resenje ti je da odes npr u Dunav (tamo sam ja) i oni ti sve popune kako treba, daju ti da uplatis sve u posti, doneses uplatnice uzmes polisu i sa tim na registraciju. E sad rekao sam malopre da je TO na salteru htelo da me vrati zbog par dinara ali ne znam koijh......a i nisu me vratili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Jun 3, 2010 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Još je bolje kod DDOR Novi Sad. Isto sve popune, a ne moraš da tražiš banku ili poštu, pošto dijele office sa Metals Bankom... Dakle, sve uplatnice i osiguranje na jednom mjestu. Poslije toga skočiš do GSP-a na tehnički i onda samo do plavaca po pečat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Jun 3, 2010 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Malopre sam bio u jednoj agenciji kod mene u kraju cifra je oko 22 hiljade za moju makinu,elem pitam ja za koliko zavrsavaju,kaze gospodja za dva do tri dana. Blago receno samo sto se nisam slogirao,od kad se ceka 3 dana da ti neko uradi registraciju vozila sa odlaskom u sup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jun 3, 2010 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan 20.05.2010. sam produzio registraciju za EN 500, sa vaznoscu od 05.06.2010. (registracija unapred). Tehnicki+takse+ osiguranje+provizija banke+sitan baksis sluzbenici banke na salteru=9.400,00 dinara. 1€ toga dana u K.Mitrovici je bio 101,00 dinar, pa je ova registracija pojeftinila u odnosu na predhodnu. Prosle godine sam imao "kusur" od 200,00 RSD od prodatih 100€, a ove godine 700,00 RSD :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 5, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan jel moze neko sto pre da mi odgovori koliko je registracija za gsxr 1100 92god. 1127ccm tacno i 143ks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Jun 5, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Malopre sam bio u jednoj agenciji kod mene u kraju cifra je oko 22 hiljade za moju makinu,elem pitam ja za koliko zavrsavaju,kaze gospodja za dva do tri dana. Blago receno samo sto se nisam slogirao,od kad se ceka 3 dana da ti neko uradi registraciju vozila sa odlaskom u sup. Od nedavno su uveli da sve registracije koje idu preko agencija moraju da se obavljaju u Ljermontovoj pa se ceka nekoliko dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Jun 5, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan jel moze neko sto pre da mi odgovori koliko je registracija za gsxr 1100 92god. 1127ccm tacno i 143ks Ukupni troškovi Vaše polise osiguranja i taksi su: 33519.80 dinara + provizija banke ili pošte za svaku uplatnicu. Gde ti je porez 20 000 a osiguranje 11 500. Tu te kidaju ko ludi.... imas sve na http://www.registracija-vozila.rs i nije potpuno precizno ali je blizu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jun 5, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan imas sve na http://www.registracija-vozila.rs i nije potpuno precizno ali je blizu Dosta je precizno (+/- 150-200 din) samo MORA da se odabere adekvatna opština i da se upišu precizni podaci o vozilu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 5, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan pa oni nisu normalni...petina cene motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Jun 5, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan pa oni nisu normalni...petina cene motora Jes ali prijatelju to je preko 1000ccm i 150 ks....to je vec gornja skala i to poprilicno..... Da je porez manji(koji je preplacen) ok ali tebi je i samo osiguranje skuplje 30 40 posto od ostalih klasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Jun 5, 2010 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Tuzan li sam... Suzuki V-Strom1000 2006 god. 29.980,oo din Cena je sa zelenim kartonom i uslugom agencije (1000,oo+1500,oo) Yo brate, ovi tebe oderase... > YOmane mi smo u istoj klasi, stvarno si mnogo platio A šta ja da kažem ? 30.700,00 sa zelenim kutronom..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Jun 6, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Tuzan li sam... Suzuki V-Strom1000 2006 god. 29.980,oo din Cena je sa zelenim kartonom i uslugom agencije (1000,oo+1500,oo) Yo brate, ovi tebe oderase... > YOmane mi smo u istoj klasi, stvarno si mnogo platio A šta ja da kažem ? 30.700,00 sa zelenim kutronom..... Ovo je neverovatno, daj razlozi sta si toliko platio. Trebalo bi da te sve kosta oko 23000din... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jun 6, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pa poskupelo od 17tog.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Jun 6, 2010 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Išao u tri agencije svuda su cene - + 100 dinara... To važi za NS e sad da ga jeb.m ako je u npr. Nišu jeftinje za neke ozbiljne pare.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1394 Napisano Jun 6, 2010 Drug član, 1938 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Išao u tri agencije svuda su cene - + 100 dinara... To važi za NS e sad da ga jeb.m ako je u npr. Nišu jeftinje za neke ozbiljne pare.... Velike su razlike izmedju gradova.Pogledaj na onom sajtu za registraciju samo promeni opstinu (stavi neku siromasnu s juga) i videces koja je razlika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Jun 6, 2010 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao, Raylike su od 500-2500 din... Ma ja bi KEPU za mr president-a i da vidiš da sreći bajkerskoj kraja ne bi bilo.... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Jun 7, 2010 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da na nekim mestima postoji varijanta da se na tehvickom pregledu bike ne tera na valjke nego imaju neku drugu varijantu.Zna li neko koja je to druga mogucnost za proveru kocnica i gde ima u bgdu da se uradi tehnicki bez valjaka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Jun 7, 2010 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da na nekim mestima postoji varijanta da se na tehvickom pregledu bike ne tera na valjke nego imaju neku drugu varijantu.Zna li neko koja je to druga mogucnost za proveru kocnica i gde ima u bgdu da se uradi tehnicki bez valjaka? Ides u GSP garazu, pomenutu vise puta u ovoj temi. Testiranje kocnica se radi tako sto ga "malo zaletis i naglo zakosis, ali ne previse naglo da ne bi pao". Provereno u praksi. Ali, kocnice bi trebalo da sredis zbog sebe i svoje bezbednosti. Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordje.Rad 274 Napisano Jun 7, 2010 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: RF600+ Prijavi odgovor kao problematičan U Pančevu imaju spravicu - merač usporenja, koju ti postave na motocikl (ili bilo koje drugo vozilo, pošto se programira za tip vozila se testira). Kada dostigneš 40 km/h počneš da kočiš, a ako se oglasi zvučni signal, u redu je. Naravno sve podatke o ubrzanju i usporenju beleži i ispisuje na displeju tako da mogu da se odštampaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr Gonzo 0 Napisano Jun 7, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: kragujevac-lekina bara Motocikl: suzuki gs 500e Prijavi odgovor kao problematičan Sad se vratio iz SUP-a, komplet registracija ( produzetak registracije ) za Suzuki GS 500 e bez ikakvih agencija=9 970 din. Nisam nasao jeftinije u KG, inace je samo tehnicki 800. Jos sam dobio obavestenje da je pre neki dan poskupela neka od taksi, da sam registrovao prosle nedelje bilo bi oko 9400 ??? Prvi put radio proveru kocnica, covek seo iza mene, poneo spravicu i sa 20km/h ja stisnem zadnju, on kaze super a prednja se ne proverava, jer se manje koristi i nije tolko bitna ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Jun 7, 2010 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moj motor su terali na valjke al su dva puta merili zadnji točak. Kao fol da su pregledali i prednju i zadnju jer se boje da im motor ne padne pošto je težak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Jun 8, 2010 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan nije to fol, tako mora... kad bi prednjom ukočio, izleteo bi iz onih valjaka i postoji velika mogućnost da bi pao na neku stranu, zato to tako rade... Ja danas registrovao TDM-a, 22300 + 500 tehnički u Balkan osiguranju, na kraju Ugrinovačke, kod novosadskog puta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...