Jump to content

Moto Zajednica

Put Do Atine

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 371 postova
  • Motocikl: Afrika

:) otpada trenutno varijanta za voz jer su Leskovcani blokirali prugu! Jos uvek se vodim idejom da podjem motorom ali me malo brine onih -10 koje najavljuju za naredne dane....

a cuo sam za te blokade. ali nista ne znam detaljnije o tome...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Cuore Sportivo, 1338 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

Ma nadji nekog da preveze tebe i motorce do Grcke granice, bilo kombijem bilo prikolicom na autu i onda nastavi solo....

• Svrati ponekad, 203 postova
  • Motocikl: honda cbf 500

verovatno si cuo za izreku "dve babice= kilavo dete" s toga moj ti je savet uradi onako kako si mislio od starta.... prave odluke se uvek prve jave....

shto se vishe savetujesh sa nama i shto vishe nedoumica i prepreka ima "U recima" veca je verovatnoca da necesh otoci na put!!!!

s toga .... prvo reshenje je najbolje reshenje!!!

pakuj torbe i fijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu............................. ;) ;) ;) ;) :) :) :) :) ;) ;) ;):) :) :) :)

• Drug član, 1175 postova
  • Motocikl: Uly

Idi avionom sto pre... Vec kasnis a posao ceka. Uzmi povratnu kartu. Vrati se avionom za 2-3-4 nedelje kad se dovoljno prolepsa i vozi. Um caruje a zdravlje cuvaj, nemoj da si budala.

:) joj, nemate pojma koliko se lomim... jutros je granulo sunce na trenutak definitivno sam resio da idem danas motorom i nikako mi se ne ide drugacije......  temperatura  u krusevcu je sada -6, ali putevi su suvi.. ali koliko ce biti suvi u klisurama, kanjonima i slicno nisam siguran. Danas bi trebalo da podjem ovako ili onako... imam jos par sati da se odlucim za motor, ako ne, idem vozom veceras do Soluna.

• Svrati ponekad, 177 postova

po meni nije problem ici motorom, lepo se obuces cesce stajes i lagano nije to  na kraju sveta u dva dana to mozes da prodjes . u svakom slucaju ides auto putem a to uvek ciste . ja sam pre par godina bio u atini 7 decembra bilo je 21 stepen . kako god da odlucis sretan put

:) sada upravo sam shvatio da sam konacnu odluku o tome kako cu ici doneo jos onog trenutka kad sam kupio Afriku.... ljudi trudicu se da vam se javim kad budem mogao da znate kako sam....

hvala vam na svim informacijama i savetima....

pozzzz i vidimo se :)

• Drug član, 3018 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Uf, sad sam k`o na iglama dok se Veve ne javi da je dobro stigao. Ovo je kao kad smo cekali da Gabor stigne na cilj.

• Drug član, 2013 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SD GT

Veve prijatelju neznani od 17. 01. 2010. pratim šta se dešava sa tvojim odlaskom.  da si krenuo sutradan od prve najave  vec bi pet dana lomio tanjure po Grckoj pa taman sjekire padale  cijelim putem. Imaš dobar motor, lovu u đepu i šta još i najbitnije kako sam procitao - nemaš - a to je rok dolaska. Idealno, kreni covjece i sretno.

:)

Ajde da dam malo detalja o putu....

krenuo sam oko 13h.... stao sam na nekoj pumpi posle Nisa (130 km od Makedonske granice) da se malo ugrejem... mnogo sam se dobro obukao pa mi je bilo hladno samo na prstima ruku. Auto putem sam odatle vozio 160Km/h (legao sam na tank torbu i krio se iza vizira od hladnoce) Obe granice prelazim bez cekanja... prosao sam kolonu i dosao na pocetak, niko se nije bunio jer sam bio motorom :) ... Kroz makedoniju sam vozio uglavnom 140km/h gde je to put omogucavao. Na pola Makedonije je sunce pocelo da zalazi pa sam morao da usporim na 80-100.. na nekih 60 km od prelaza Gevgelija je pao totalni mrak.Dolazim na Grcku granicu a tamo milicija popalila rotacije... sve sareno od svetla..... dolazim ja do milicajca i on mi kaze da je granica zatvorena do 21 zbog blokada... pitam ga ja sta da radim sada, smrznucu se da cekam.... on mi kaze da produzim dalje do provere pasosa i carine i ako me tamo puste da prodjem onda mogu da zaobidjem traktore i nastavim svoj put.... :) e,al doziveo neko od vas da bude jedini na granicnom prelazu i da prodje Grcku granicu za minut i trideset sekundi :) :) :) samo su me pitali gde idem i to je to.... pecat i ajd cao.... ja zaobisao blokadu i vozi dalje....

e da super stvar je ta sto sam putarinu dovde platio 1 evro... samo sam stao na jednu naplatnu rampu na ukljucenju na autoput za atinu, na ostalim pitam al mogu da prodjem i oni kazu da moze... :)

evo me sada u hotelu Park u mestu Katerini na 380km od Atine...posle Soluna je temperatura podnosljivija za voznju... mada ipak mislim da je ispod nule ili oko nule...... 

@mile fazer

e mile, od 17-tog sam ja imao brdo poslova da zavrsim.... nisam imao novi pasos i uz pismo o urgentnosti sam ga izvadio za dva dana, preselio sve stvari iz Beograda u Krusevac.... i jos nekoliko projekata odradio

:) hvala vam svima na brizi i na svemu ostalom

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja