misko_kolo 1297 Napisano Novembar 30, 2012 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Nisu isti jer ni maske nisu iste. '95-o je GA a 2000-o je Cube. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Novembar 30, 2012 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Baš nemam sreće .Hvala MIško Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Januar 9, 2013 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Nego recite mi pegaazisti (sad ću ispasti glup) šta je to frajlauf ,čemu služi,kako se manifestuje kvar,jeli to možda anlaser.Jbg.od skora sam vlasnik Pegasa i da kucnem u drvo radi ko sat .Čujem mnogi se žale na taj frjlauf a ja neznam ni šta je to .Pozdrav vidimo se na drumovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Januar 9, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Anlasserfreilauf to je pravi naziv tog dela ili ti Frajlauf ili nepovratni prsten kako sam jos cuo da se kod nas zove.. kada zaverglas, preko sistema zupcanika, rolnice sa prstena hvataju radilicu a ceo sistem je zakrece ... to bi laicki bio proces paljenja... 650 kubika na jednom cilindru znaci da je kompresija velika, sto je veca kompresija jaci je i povratni udar radilice na taj prsten, zato se i zove nepovratni jer sprecava taj povratni udar.. boljka je sto se cesto desava da, zbog velikih povratnih sila, prkliza prsten ili pokda rolnice, pa strada i zamajac sa zupcanicima a uzrok je najcesce slab akumulator posto se startuje strujom iz akumulatora... savet drzi uvek pun akumulator 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Januar 9, 2013 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na brzom odgovoru , sada kapiram kako to funkcioniše.Vodiću računa o aku.jer je popravka paprena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Januar 31, 2013 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam upalio makinu posle skoro tri meseca stajanja.Moram priznati da mi baš nije lako upalila. Pre toga sam punio akumulator,i tako sam i palio sa prikačenim punjačem.Upalila je iz otprilike 20-og pokušaja.Provozo 2-3 km i opet parkiro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velja2w 76 Napisano Januar 31, 2013 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se dešavalo da neće da upali ako je dugo stajao i problem sam rešavao tako što odvrnem svećicu, zaverglam tako na prazno, vratim je, i kresne ko mina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Januar 31, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan ako stoji dugo najbolje je, kao sto kaze kolega Velja2w, da se izvadi svecica, ocisti, zavergla na prazno da izbaci gorivo iz cilindra, vrati svecica i paliti sa malim chokom... nije ti bas pametno da palis sa prikacenim punjacem, moze da pojebe elektroniku a i regler. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Januar 31, 2013 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Ok probaću tako sledeći put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Mart 21, 2013 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam kupio za mog konjća ulje i filter ,odlučio sam da probam silikone 15-50.(870 din /lit), filter šampion (800din).Šta kažete za izbor ulja? Inače zadnjih dana sam primetio da mi je menjač znatno tvđi t.j. teže se šalta (trenutno u njemu Ipon ulje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Mart 21, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam kupio za mog konjća ulje i filter ,odlučio sam da probam silikone 15-50.(870 din /lit), filter šampion (800din).Šta kažete za izbor ulja? Inače zadnjih dana sam primetio da mi je menjač znatno tvđi t.j. teže se šalta (trenutno u njemu Ipon ulje) gde si uzeo silkolene? mozda mu ne prija to ulje, ja sam koristio motul 5100 u proslom motoru i menjac je lose radio ali je sa 300v bio odlican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Mart 21, 2013 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam kupio za mog konjća ulje i filter ,odlučio sam da probam silikone 15-50.(870 din /lit), filter šampion (800din).Šta kažete za izbor ulja? Inače zadnjih dana sam primetio da mi je menjač znatno tvđi t.j. teže se šalta (trenutno u njemu Ipon ulje) gde si uzeo silkolene? mozda mu ne prija to ulje, ja sam koristio motul 5100 u proslom motoru i menjac je lose radio ali je sa 300v bio odlican Ulje sam kupio u Bačkoj Palanci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Mart 21, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam kupio za mog konjća ulje i filter ,odlučio sam da probam silikone 15-50.(870 din /lit), filter šampion (800din).Šta kažete za izbor ulja? Inače zadnjih dana sam primetio da mi je menjač znatno tvđi t.j. teže se šalta (trenutno u njemu Ipon ulje) gde si uzeo silkolene? mozda mu ne prija to ulje, ja sam koristio motul 5100 u proslom motoru i menjac je lose radio ali je sa 300v bio odlican Ulje sam kupio u Bačkoj Palanci. Pretpostavljam da je u pitanju radnja, moze li kontakt/website na pm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Mart 21, 2013 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Radnja je .Poslaću ti sutra broj . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Mart 21, 2013 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Agip je preporučen, a usput je još jeftiniji on Silkonena i izvikanog Motula. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Maj 7, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Sipao sam Silkolene Pro4 i za sad sam zadovoljan. Motor tise radi definitivno. Zamenio sam akumulator i frajlauf koji je poceo da se cuje bas zbog loseg akumulatora. Uradio sam i taj cuveni wire mod, prespojio i ojacao zice od reglera pa do osiguraca. Stavio prekidac za kratko svetlo jer je moja za USA trziste pa pali far na kontaktu. Jako sam zadovoljan motorom za sad, presao sam nekih 1500km i sve radi kako treba. Osecaj u voznji je vrhunski samo sto je polozaj ruku malo losiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Maj 7, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Agip je preporučen, a usput je još jeftiniji on Silkonena i izvikanog Motula. A gde ima Agip-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Maj 7, 2013 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Sad se zove ENI i ima ga u Yamaha Platneru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Maj 7, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Maj 26, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Za sada, prezadovoljan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Maj 26, 2013 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Retko ocuvan primerak,vecina kod nas na oglasima su poakane. Da te dugo sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Jun 3, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam procitao celu temu i bilo mi je cudno sto nema nijedan post o Apriliji RS 125 . Razmisljam da je kupim i mislio sam da cu ovde da nadjem dosta komentara. PS. Ako neko ima neka iskustva sa RS-om neka napise , necu se ljutiti . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dugonjic Stefan 2 Napisano Jun 23, 2013 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Aprilia Rs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo evo i mene sa Apriliom Rs 250 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jun 24, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Aprilijaši,razmišljam ozbiljno o Caponorde-u. Već duže vreme pratim oglase,gledam nju i TDM 900 ali je sve izvesnije da će izbor pasti na ETV.. Imaju li modeli 2001-2002-2003 nekih mana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jun 24, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Agregat odlican, malo frkice sa strujom ali se sve moze resiti jeftino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...