Jump to content

Moto Zajednica

Velja2w

Članovi
  • Broj tema i poruka

    100
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Velja2w

  • Rođendan 22.05.1989.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Pančevo
  • Motocikl
    Aprilia Pegaso 650

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Velja2w's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

76

Reputacija u zajednici

  1. Verovatno je glupo pitanje, ali pretpostavljam da je obezbeđeno mesto za kampovanje?
  2. Na prodaju nova guma, Heidenau K65. DOT 0816, 140/90-15 70H. Kupljena za Yamahu Virago 535, ali se motor prodao pre montiranja, guma je potpuno nova. Cena 10000, nova je blizu 15000. Tel: 0638652776
  3. Pitanje za kolege koji imaju prerađeno sedište. Da li se situacija drastično menja za suvozača?
  4. Velja2w

    TDM Srbija

    Pozdrav TDM-aši. Ako bude sreće pridružiću se sekti, danas idem da gledam motor sa oglasa. http://www.polovniautomobili.com/motori/12299431/yamaha-tdm-900-abs Da li je neko možda upoznat sa motorom, i ako jeste jel može info o njemu? Hvala.
  5. Pozdrav svima, Na prodaju Yamaha SR125 u neispravnom stanju. Ostala bez ulja, prolupala radilica. Cena 350 eura. Moguća zamena za skuter, takođe ako imate da ponudite agregat ili celog stranca SR125 zainteresovan sam za kupovinu. Za više informacija najbolje pozvati 0638652776, Boško. Broj je od mog ćaleta, motor je kod njega u Pančevu.
  6. Burazer moj voza Yamahicu, on je oko 190 visok, eno vratio se pre neki dan s mora, ne žali se što je mali motor, nego se smeje kolko malo troši
  7. Ja sam pazario kacigu u Luisu u Berlinu, i to sam bio malo pre nove godine, imali su opasne popuste... Radnja ogromna, nema čega nema, osoblje ljubazno i razume se u to što prodaje. Preporučujem...
  8. Imam Nolan N85 i prezadovoljan sam. Nemam chin curtain i nemam problem sa vetrom, ali probao sam i sa njim i mnoooogo je tiša kada se stavi. Ne mogu da uporedim sa ove dve, ali mogu da preporučim Nolanku.
  9. Ajde i ja da se upišem u temu, imam istu situaciju kao Aleksandar NS...
  10. Na prodaju jakna marke IXS, prodaje je moj kum. Jakna je kožna, u dobrom stanju. Moguća zamena za manju, ili za kombinezon uz doplatu. Cena 100 evra. Za ostale informacije možete ga pozvati na 065/687-25-55.
  11. Hvala Branko, odatle su drajveri koje sam pokušavao da instaliram. Očigledno mi se disk sa windowsom oštetio, podizao sam sa njega sigurno preko 20 puta na različitim računarima, a sada i nakon više pokušaja reinstalacije nije radilo kako treba. Sveže narezan windows je rešio problem.
  12. Bilo je do Windowsa, podigao sam sad sedmicu, ima zvuk. Hvala.
  13. Pozdrav, imam problem sa instaliranjem drajvera za zvuk. U pitanju je starija konfiguracija, na njoj XP SP3. Ploča je asus m2n68-am se2. Kada instalacija drajvera dođe skoro do kraja izbaci mi sledeću grešku: Install Realtek HD Audio Driver Failure !! Error Code: -0101 . Samo da napomenem da je windows upravo podignut, a drajver koji pokušavam da instaliram je i ranije korišćen nakon reinstalacije windowsa i uvek sve bilo ok. Neka ideja?
  14. Zna li neko koja je varijanta za prevoz robe avionom? Biću u Berlinu oko nove godine, uzeo bih kacigu jer cenim da će biti nešto povoljno u luisu, al ne znam da li ću morati da carinim ili ću možda moći da prošvercujem
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja